Irfan View 4.30
IrfanView is proberen om nieuwe en / of interessante functies creëren op zijn eigen manier, in tegenstelling tot sommige andere grafische kijkers, waarvan de hele creativiteit is gebaseerd op functie klonen, het stelen van ideeën en hele dialogen uit.
 
1896

Freeware
Free DWG Viewer 7.1.0.12
Free DWG Viewer Zal openen en te bekijken AutoCAD DWG, DXF, DWF en veilig CSF formaten.
 
1824

Freeware
eAjax Performance Software 3.4.9
U kunt de handige software eAjax Performance gebruiken voor volgende doeleinden: voor het bekijken van de prestaties; voor het laden van via eAjax aangemaakte bestanden.
 
348

Freeware
eDrawings 18.0.5035
Dit is zeer handig hulpprogramma om effectiever samen te werken met iedereen die betrokken is bij de productontwikkeling met behulp eDrawings software.
 
344

Freeware
Getmapping Viewer 2.0.0.1
Deze gratis software is, in combinatie met ER Mapped, een eenvoudig te gebruiken luchtfoto- en mapping-viewer met interactieve roaming, zoomen, meetgereedschappen en meer.
 
272

Freeware
SplitCam 3.0
 SplitCam Is een applicatie ontworpen om de webcam met meerdere programma's tegelijk te gebruiken, en biedt ook wat extra goodies, om de hele ervaring wat aantrekkelijker te maken.
 
257

Freeware
E-Transcript Bundle Viewer 5.5.2.151
 ETranscript Bundle Viewer biedt line integrity met ondersteuning voor West LiveNote en is helemaal gratis. De software is heel anders dan alle andere en is een maatstaf voor West LiveNote met fraudebestendige security.
 
252

Freeware
Snap e-Results Viewer 1.10.005
De all-in-one software Snap e-Results Viewer elimineert de noodzaak om desktop Snap enquête software te installeren voor het bekijken van de resultaten van de enquête.
 
224

Freeware
Paint Save -
Je kunt nu video's van je favoriete foto's maken met behulp van de exclusieve software applicatie Ainishare Slideshow Video Maker.
 
178

Freeware
FreeOCR 4.2
 De Google heeft FreeOCR programma dat is eigenlijk een complete scan en OCR-programma ontwikkeld. Het ondersteunt meerdere Tiff evenals fax documenten en vele soorten afbeeldingen, enz. U kunt het vrij van kosten en nu omvat Twain scannen ook.
 
105

Freeware
MoXie Viewer 2.0
De Moxie Viewer is een software waarmee u synchroon bekijken video en gelijktijdig verworven signalen (bijv.
 
56

Freeware
ThumbGen 1.2.7.4
ThumbGen is geladen met krachtige functies en ontworpen om uw mediaspeler anders uitzien.
 
46

Freeware
Viewnior 0.5
De handige software TeamViewerQS heeft volgende kenmerken: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
35

Freeware
Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0
Adobe Photoshop Album Starter Edition-software maakt het gemakkelijk te vinden, vast te stellen, en uw digitale foto's te delen.
 
23

Freeware
3GP Player 2007 1.1
 3GP Player 2007 is gratis 3GP speler die alle video en audio formaten van mobiele telefoons, zoals 3GP, 3GPP2, MPEG etc. ondersteunt Met behulp van deze 3GP speler kunt u kijken en spelen alle 3GP, 3GPP videos op uw mobiele telefoon.
 
21

Freeware
STP Viewer 2.3
STP Viewer is gratis software waarmee je bekijken 3D stap voor stap-bestanden (. Stp. Stap bestandsformaat)
 
20

Freeware
One Cat Viewer Free 5.0
De klassieke freeware image viewer herboren. Slanke, volledig herontworpen thumbnail viewer met ondersteuning voor diavoorstellingen, full screen bekijken, video, afbeelding conversie, printen, en meer. Versie 5.0 voegt video, meerdere verkleinde
 
19

Freeware
Fullscreen Photo Viewer 1.9
Fullscreen Photo Viewer is een image viewer is ontworpen voor hoge kwaliteit weergave van hoge-resolutie foto's en foto's op het computerscherm. Het maakt het beeld met behulp van geavanceerde scaling algoritme om de resolutie van uw monitor past.
 
19

Freeware
Dimin Viewer n5 5.4.0 Build 158
Bekijk de beelden in talloze formaten, en pas een verscheidenheid aan effecten met deze kleine, snelle en krachtige toepassing.
 
19

Freeware
3D XML Player 12.36.12304
3D XML Player zijn voorzien van geavanceerde ergonomische functies, zoals de 3D Kompas voor efficiënte 3D manipulatie en het meeslepende product boom.
 
16

Freeware