MagicEffect Photo Editor 2007.1.40
Je hoeft je digitale foto's niet overal mee naar toe te nemen voor een professionele afwerking.
 
2301

Freeware
Picasa 2.7
Picasa is de snelste, kleinste en meest toegankelijke digitale foto organisator in de markt met een nieuwe en unieke real time share-functie, Hello waarmee vrienden en familie aan te sluiten en fotos bekijken via de eigen prive netwerk delen.
 
1998

Freeware
Photo Pos Pro photo editor 1.87
Photo Pos Pro is de beste foto-en Image Editor, die kunt u gemakkelijk maken, bewerken en manipuleren van uw digitale fotos en computer graphics, en gemakkelijk creëert opvallende afbeeldingen en nog veel meer.
 
1780

Freeware
Microlux 5.50
U kunt het all-in-one programma Microlux gebruiken voor het maken en invullen van een exact plan met alle benodigde papierwerk.
 
973

Freeware
Res2dinv 3.57
Het ongelooflijk software Res2dinv ondersteunt de volgende functies: zachte en scherpe contrast inversies; gradiënt en niet-conventionele arrays; tot 16000 elektroden en 21.
 
962

Freeware
PictureBooks Publisher 3.2
Nu kunt u uw favoriete foto's voor het maken van een prentenboek selecteren met behulp van de exclusieve software PictureBooks Publisher.
 
961

Freeware
Connected Coloring Book 3.01
Je kunt jezelf bezig voor lange tijd bezighouden met behulp Connected Coloring Book software.
 
914

Freeware
Pos Free Collage Maker 1.0
Je kunt de exclusieve software Pos Free Collage Maker niet alleen gebruiken voor het creëren van, maar ook voor het bewerken van je foto's.
 
873

Freeware
Penny Paint 1.1
De plugin die u kan helpen met gemak en eenvoud cartoons te tekenen en te maken is Penny Paint. De applicatie is klein maar snel en geeft het beste rendement tijdens het gebruik. De tools zijn up to date.
 
864

Freeware
IconCool Editor 6.33.141115
IconCool Editor wordt gebruikt voor het maken en bewerken van ICO, CUR, ANI, ICL, GIF, JPG, BMP, EMF, WMF, TGA en WBMP beeldbestanden, iconen en cursors.
 
832

Freeware
Photoful 1.0
Vanaf nu kun je verschillende foto's combineren dankzij exclusieve software Photoful.
 
821

Freeware
UML .FRI 1.0.0.1
De handige software UML .FRI bevat volgende schema's: UML activitity diagram; UML class diagram; UML state diagram; UML object diagram; Flow chart diagram; UML use case diagram. Het biedt eveneens fearing en editing functionaliteit.
 
703

Freeware
PhotoPresets Wow Effects for Lightroom 1.0
Ontworpen om te werken op de mainer waarop jij werkt, de PhotoPresets tackled slechts een parameter ontwikkeling per keer zodat je je foto optimaliseert bij elke stap en ontwerp maakt dat je echt wilt, zonder aan kwaliteit in te boeten.
 
448

Freeware
RLTool Net 3.20.19
Je kunt de handige software applicatie RLTool Net gebruiken voor het plannen van straalverbindingen Hop evenals schakelingen en netwerken.
 
447

Freeware
AX-Synth Editor 1.0.0008
Nu kunt u uw eigen computer gebruiken voor het bewerken van parameters van de AX-Synth met behulp van de exclusieve software AX-Synth Editor.
 
366

Freeware
Create CoverSearch 1.1
CROME Is een zeer handig hulpprogramma waarmee je extra functies om je standaard ECU kunt bewerken en toevoegen.
 
321

Freeware
Infernal brushes 1.0
U kunt de handige applicatie Iomega QuikProtect gebruiken voor uw gegevensbescherming.
 
306

Freeware
Nylon 1.0
IP Country Converter is een tool waarmee je een land kunt herkennen dankzij het IP-adres.
 
288

Freeware
Pano Warp 4.2
De handige software LEAD H.264 Video Decoder is speciaal ontworpen voor het decomprimeren van al die video's die worden gecomprimeerd met behulp van een H264 codec. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door
 
267

Freeware
Pixelgarde Photo Privacy Editor 1.0
De handige software WinaXe maakt de moeilijke taak van toegang krijgen verschillende besturingssystemen erg makkelijk en snel.
 
257

Freeware