Sqirlz Water Reflections 2.0
Voeg een of meer pools van water aan een afbeelding of AVI video. De zwembaden, die kan worden van elke gewenste vorm, kan worden geanimeerd om zacht kabbelend reflecties van de scène boven hen geven. Kies uit een verscheidenheid van rimpels, en
 
17

Freeware
Logo Creator 1.0.1686.8166
Logo Creator is een hulpprogramma gebruikt om beelden van tekstinvoer met behulp van vrijwel elk lettertype op uw systeem geïnstalleerd te creëren.
 
17

Freeware
UnderCoverXP 1.23
UnderCoverXP is een klein programma om gemakkelijk afdrukken CD en DVD covers. Het ondersteunt JPEG, GIF, PNG en BMP-formaten en kan automatisch schalen voor covers, rug dekt, voor + binnen, inlays, DVD dozen, digitale foto's en cd / dvd-labels
 
8

Freeware
Volleyball Playbook 010 10.0
Volleybal Playbook 010 is een makkelijk te gebruiken design tool te gebruiken om volleybal spelen en oefeningen schetsen Belangrijkste kenmerken:.. - Opslaan van toneelstukken in een database geordend in categorieën die u definieert
 
8

Freeware
FotoMorph 13.9
FotoMorph is een software die u toelaat om animatie die zijn verbazingwekkend en plezierig te maken, waardoor u het plezier om te zitten, te ontspannen als je bekijkt een animatie langzaam veranderen in een andere afbeelding.
 
6

Freeware
FlipBook Creator Themes Pack - Wooden_2 1.0
Gratis flipbook Creator (Pro) Themes Pack-Wooden_2 (Professional Shopping Winkel thema templates) Thema houten bureau serie 2 blijft belangrijkste kenmerken van de houten bureau serie 1.
 
5

Freeware
VIZup Optimizer 1.3
Optimaliseer 3D modellen voor real-time visualisatie (door veelhoek reductie). Decimeert het aantal polygonen, in resultaat vermindert de 3D-bestandsgrootte en verhoogt de 3D-rendering prestaties. Maak gebruik van bestaande CAD-data naar 3D
 
4

Freeware
Free Morphing 2.1.10
Free Morphing maakt u een reeks frames die de transformatie van de bronafbeelding afbeelding doelstelling om van, waardoor het lijkt dat de bronafbeelding wordt het doel.
 
4

Freeware
GIF Optimizer 1.0
GIF Optimizer is een leuke tool kunt u gebruiken om eenvoudig optimaliseren GIF-bestand voor uw website.
 
4

Freeware
Adobe Block Builder 1.0.1
Adobe Block Builder is een nuttig instrument dat is ontworpen, zodat u gemakkelijk te maken gepersonaliseerde marketing materiaal met behulp van de Adobe Developer Campagne 3D product blokken en ezelsbruggetjes.
 
4

Freeware
Animator-9 3.6
  De handige software Animator-9 is geschikt voor het lezen camera gegenereerde bestanden voor het maken van een geanimeerde GIF.
 
4

Freeware
Face Transformer 2.1.1
Verander je gezicht in een andere door het creëren van een animatie. Het is een Windows 7 / Vista desktop (sidebar) gadget. Als u niet beschikt over Windows 7 / Vista, kunt u naar www.ChangeFace.Me om je transformatie te bouwen.
 
3

Freeware
ConnectCode Animator 1.0
 ConnectCode is een unieke animatie authoring tool waarmee je verbluffende en interactieve effecten te creëren voor uw website met behulp van het Microsoft Silverlight platform.
 
3

Freeware
Zizisoft Face Transformer 4.1
Zizisoft Gezicht Transformer is een online dienst die uw gezicht kan geleidelijk veranderen in een ander.
 
3

Freeware
FlipBook Creator Themes Pack - Lover 1.0
Gratis flipbook Schepper Themes Pack-Cool Dog The Free Themes & Template voor het flipbook Creator (Pro) ter beschikking worden gesteld in de standaard.
 
3

Freeware
FlipBook Creator Themes Pack - Red Brick 1.0
Gratis flipbook Creator (Pro) Themes Pack-Red Brick (Professional Shopping Winkel thema sjablonen) De klassieke ouderwetse steen die gemaakt van rode aarde verspreiden het artistieke temperament voor ons.
 
3

Freeware
FlipPageMaker - Flipping Book for flower 1.0
Freeware op de desktop te geven een frisse nieuwe look als u niet achter uw computer met behulp van de bloemen.
 
3

Freeware
Flippagemaker Free PDF to Flash 1.3
FlipPagemaker PDF naar Flash is een gratis programma om u te laten batch convert Adobe PDF-documenten in Flash Boek in een eenvoudige stap.
 
3

Freeware
K-3D Portable 0.8.0.1
K-3D Portable 0.8.0.1 is vrijgegeven. K-3D is een 3D-modeling en animatie software pakket. Het combineert flexibele plug-ins met een visualisatie pipeline architectuur, het maken van K-3D een veelzijdig en krachtig hulpmiddel voor kunstenaars. Het is
 
3

Freeware
Online Games Downloader 2.0
Online Games Downloader is bedoeld voor computergebruikers die houden van flash games.
 
3

Freeware