Nexus Radio 5.6
Als u genieten van muziek en wil graag een geschikt middel van het zoeken naar, het downloaden, en het organiseren van de muziekcollectie op je pc hebt, moet je niet verder te kijken dan Nexus Radio.
 
813

Freeware
Fender FUSE 2.6.0.22
U kunt handig programma Fender FUSE te gebruiken voor het maken van uw Fender? FUSE-compatibele versterker custom hot-rod en verbinden met een wereldwijde gemeenschap van muzikanten.
 
18

Freeware
Karaoke Machine 1.1
     De veelzijdige tool Karaoke Machine 1.1 kunt u karaoke-stijl liedjes zingen en opnemen van uw prestaties. Het heeft de mogelijkheid om karaoke stemmen te verwijderen.
 
14

Freeware
Free Soundcloud Downloader 1.0
Gratis soundcloud downloader - gemakkelijk om alle MP3 audio tracks te downloaden van soundcloud.
 
11

Freeware
Free MP3 Sound Recorder 1.9
Free MP3 Sound Recorder is een poweful geluidsopname programma om geluid op te nemen van microfoon, internet streaming audio, muziek gespeeld door Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, spelletjes, enz.
 
10

Freeware
Sonarca Sound Recorder Free 3.0.2
Het beste van alles, het is een GRATIS geluidsrecorder. Het ondersteunt meerdere geluidsingang, audio / video-bestanden afspelen, cd-speler, lijn in, microfoon, internet radio, zelfs de verouderde tape / VHS-cassette of iets anders. Het is ook een
 
9

Freeware
Freecorder Toolbar 3.05
 Freecoder Toolbar is een nieuwe werkbalk die de mogelijkheid om geluiden op te nemen van uw computer luidsprekers of een hoofdtelefoon heeft.
 
8

Freeware
Quartz AudioMaster Freeware 4.6 build 0026b
Quartz AudioMaster Freeware is een programma dat je toegang geeft tot een volledig functioneel MIDI-speler.
 
8

Freeware
Cell phone recorder 2.2.12
Dit is een mobiele telefoon recorder. Record telefoongesprekken, opslaan op een flash drive. Systeemvereisten: mobiele telefoon, microfoon Systeemvereisten: Cel-recorder toegevoegd.
 
7

Freeware
MP3-RECEiVER 4.0.1
Record Internet Radio naar MP3! MP3 + Free-TV bespaart internet audio streams rechtstreeks naar mp3-bestanden. MP3 + Free-TV bevat een database met meer dan 5000 internationale radiostations. De software maakt het mogelijk gelijktijdig opnemen van
 
5

Freeware
Free RealPlayer SP
Gebruik RealPlayer om video's en clips live streams, video aandeel sparen, opnemen met je vrienden en volgers op Facebook en Twitter.
 
5

Freeware
Dictation Pro 0.91
Speech Recognition software om u te helpen Typ sneller. Na diificulty het typen van uw documenten? Spreek en laat dicteren Pro type voor u. Bereid uw brieven, rapporten, e-mails gewoon door te spreken in een microfoon. Gewoon spreken in een goede
 
5

Freeware
M-Audio FastTrackUltra Driver (x86) 6.0.8
M-Audio FastTrackUltra Driver (x86) is een driver is ontworpen voor uw Fast Track Ultra apparaat, dat is geïnstalleerd op computers met Windows draaien op 32-bits.
 
5

Freeware
Free Sound Recorder 2011 9.2.7
Free Sound Recorder doet precies zoals het klinkt - het is een makkelijk te gebruiken vrije software programma waarmee je registreert alle geluiden van je geluidskaart en rechtstreeks opslaan van de opname in MP3-, WMA-of WAV-bestanden.
 
5

Freeware
Nero Wave Editor 14.0.0050
Neem audiobestanden op en bewerk deze met verschillende filters en methoden voor geluidsoptimalisatie
 
5

Freeware
All2MP3 Recorder 1.0
All2MP3 Recorder is een geluidsopname en het spelen programma. Met All2MP3 Recorder kunt u geluid opnemen vanaf de microfoon, internet streaming audio, games of mediabestanden (gespeeld door All2MP3 Recorder of andere multimedia toepassingen.
 
4

Freeware
Smart PC Recorder 2.1
Smart PC Recorder is een makkelijk te gebruiken hulpmiddel om allerlei geluid van geluidskaart in MP3/WMA/OGG/WAV bestanden met een hoge kwaliteit.
 
4

Freeware
Audio Recorder for Free 13.2.7
Audio Recorder For Free is real-time, geluid-opname software waarmee je elk geluid opnemen van je geluidskaart en de opname direct opslaan in MP3, WMA of WAV-bestanden.
 
4

Freeware
Power Sound Editor Free 2008 7.9.3
Power Sound Editor Free is een visuele audio-editing en opname software-oplossing, die veel geavanceerde en krachtige operaties ondersteunt met audio data.
 
4

Freeware
Digital Audio Recorder 1.0.1
Digital Audio Recorder is een zeer eenvoudig en efficiënt te gebruiken recorder waarop het geluid rechtstreeks kunt opnemen van elke bron in uw computer naar MP3.
 
4

Freeware