Taksi 0.7.6
Video-opname / screen capture tool voor 3D grafische toepassingen - zoals spelletjes Taksi is een programma dat u zal toestaan ​​om screenshots en videoclips op te nemen van je favoriete games en andere 3D-graphics toepassingen.
 
39

Freeware
Subtitle Processor 7.7.1
U kunt handige software Subtitle Processor gebruiken voor volgende doeleinden: je kunt het gebruiken voor het repareren en het vertalen en het creëren van film ondertitels, het ondersteunt samenvoegen / splitsen ondertitels terwijl de film-en.
 
37

Freeware
Nero AAC Codec (formerly Nero Digital Audio) 1.5.4.0
Nero Digital Audio is een handig hulpmiddel dat u in staat stelt om uw audio bestanden te converteren naar Nero Digital Audio.
 
30

Freeware
DreamBox Tools 1.4.0.21
 Nu kunt u de ontvanger van uw Dreambox satelliet te passen recht van uw systeem met behulp van handige en inclusieve softwaretoepassing DreamBoxTools.
 
23

Freeware
AVI Creator 1.0
AVI Creator zal direct AVI bestanden:. Selecteert u de foto's en dat is alles wat Hier zijn een aantal belangrijke eigenschappen van "AVI Schepper": - Als u foto's toe te voegen aan de AVI, klik op Bestand en vervolgens op
 
21

Freeware
Free Studio 5.4.7
 Free Studio is een alles-in-een multimedia-software bundel bevat 47 gratis applicaties verdeeld in 8 verschillende secties: YouTube, MP3 & Audio, CD-DVD-BD, DVD & Video, Foto & Images, Mobiles, Apple Devices en 3D.
 
15

Freeware
ATi Radeon BIOS Tuner RaBiT 2.2.1
 BIOS-tuner voor ATi Radeon kaarten is een prachtige tool die gebruikers in staat te fine-tunen van de ATI Radeon BIOS.
 
12

Freeware
Vista Codec Package 6.3.0
 Vista Codec Package is een bundel van codecs voor Windows-gebaseerde systemen die u zal toestaan .
 
12

Freeware
Adorage Starterkit 1.0
Adorage biedt u een scala aan fantastische effecten voor uw video producties. Adorage - de reus Special Effects Collection voor alle behoeften, bijvoorbeeld voor: * Wedding * Documentatie * Sport * Holiday * Speelfilm * Familie In meer dan
 
11

Freeware
Bolide Slideshow Creator 1.4
Diashow Creator is de slimme software die veel van je tijd bespaart en maakt het super gemakkelijk om gewoon geweldig slideshow video's te maken.
 
11

Freeware
DirectVobSub 2.41.5147
DirectShow ondertitel filter, integreert het automatisch met een DirectShow-speler zoals de Media Player Classic, Zoom Player.
 
8

Freeware
Debut Free Video Capture Software 1.52
Debuut Gratis Mac-video capture software. Opnemen van video van een webcam, video-opnameapparaat, video screen capture van je hele bureaublad of een geselecteerd gedeelte op te slaan opgenomen video naar avi, flv, wmv en nog veel meer
 
7

Freeware
ezvid 0.7
Ezvid is een freeware video-en diapresentatie maker voor Windows 7, XP en Vista. Ezvid kunt stilstaande beelden en video, en kan afgewerkte video's uploaden naar YouTube. Registratie is niet vereist voor het downloaden of gebruiken. Gratis
 
6

Freeware
Free Mobile Video Converter 1.5
Gratis Mobile Video Converter is de beste software voor MP4/3GP bestandsconversie van Mobile-apparaat, die ontwerpt voor iedereen die graag films te genieten op het mobiele apparaat.
 
5

Freeware
Free Uploader for Facebook 1.0.12
Gratis Uploader voor Facebook. Upload video's en foto's op Facebook! Facebook is een organisch gegroeid sociaal netwerk en DVDVideoSoft, als een gebruiker-georiënteerde software-ontwikkelaar, erkent het belang van gericht zijn op de
 
5

Freeware
Nibble Codec 3.5
Speel mp4, avi, mkv, dvd, 3gp, flv met Nibble Codec Pack. Speelt vrijwel alle video-codec. De meest effectieve en schattigste Codec Pack beschikbaar!
 
5

Freeware
Free Video Cutter Joiner 9.1
Free Video Cutter Joiner is prachtig Video Cutter Joiner software waarmee u te snijden groot videobestand en verwijderen van ongewenste onderdelen zoals commercials, outtakes en trailers.
 
5

Freeware
ATI BIOS Editor 2.7
 U kunt deze BIOS editor voor Radeon-gebaseerde kaarten te gebruiken als het ondersteunt ook 9200/9600/9800 kaarten.
 
4

Freeware
Codec 8.4f
Codec is een uitgebreide codec pack bevat alle essentiële codecs die je nodig hebt om af te spelen voor een groot aantal populaire media-formaten.
 
4

Freeware
CloneBuddy 3.6.1.2
Wilt u op de beroemde Pixbyte het branden van dvd-technologie te proberen zonder enige kosten.
 
3

Freeware