mp3Tag 2.58
Maniac Tools mp3Tag 5 is een tag processor voor MP3, WMA, OGG, APE, AAC, WAV, FLAC, WavPack WV, Musepack MPC / MPP / MP + en Apple iPod MP4/M4a bestanden met een automatische tag invullen optie, wat geweldig is voor werken mp3 albums die komen zonder.
 
2170

Freeware
Freecorder 2.21
Freecorder heeft een zeer toepasselijke naam. Allereerst is het programma gratis beschikbaar. Ten tweede helpt het je op te nemen wat je op je computer kunt horen. Ten derde is het gebruik van het programma een eitje. Het programma is klein, net als
 
1930

Freeware
LyricFX for Winamp 2.5
kunt u automatisch zoeken naar en weergeven van teksten in Winamp, samen met een visualisatie met behulp LyricFX omdat het gebruik maakt onlylyrics.
 
1789

Freeware
CwType morse terminal 2.20
Een terminal programma voor het werken met de telegraaf betekende. Hiermee kunt u de gegevens te verzenden door zowel het toetsenbord en de manipulator verbonden met de joystick of LPT-poort. U kunt de transceiver via COM of LPT poort te beheren. Bij
 
1560

Freeware
Kazaa Download Manager 3.0.1
De gratis Kazaa Download Manager 3.0 is een add-on voor mensen die Kazaa Media Desktop te gebruiken om bestanden te downloaden. Het bevat vele functies voor het beheren van uw gedownloade items zoals gemakkelijk verwijderen, verplaatsen (naar
 
1504

Freeware
TS-MIDI Editor 1.00
Om de resultaten erkenning automatisch en snel te verhelpen kunt u TS-MIDI gebruiken.
 
1214

Freeware
Easy Music Composer Free 9.89b
Gemakkelijk Music Composer Free is een hulpmiddel dat muziek maakt gemakkelijk. U kunt een nummer automatisch componeren. U kunt een nummer samenstellen door het invoeren van noten. U kunt een groot aantal handige functies voorbereid voor compositie
 
1167

Freeware
easyMP3Gain 0.4.2
De handige software applicatie Geno-Tree maakt het verzamelen van genealogische gegevens en het maken van stamboom zeer eenvoudig.
 
297

Freeware
Notepedia for iPod 6.3.06
De handige software applicatie ButtonBeats Dubstep Cube is speciaal ontworpen om gebruikers met gemak verschillende muziek beats te laten maken.
 
293

Freeware
SC Free Audio CD Creator 3.1.0.0
Voor om het even welk soort bedrijf u ook werkt, gebruik maken van computers maakt uw werk eenvoudiger en meer gestroomlijnd.
 
244

Freeware
Revolbyte Tickerz 3 0.9
Nu kunt u eenvoudig het Grabby programma installeren op uw systeem met behulp van de handige softwaretool Grabby Driver Installation.
 
228

Freeware
PresetSelector 1.01
Wanneer je een tennisfanaat bent dan is dit programma je op het lijf geschreven. De applicatie is in feite een gids voor iedereen die ooit alles heeft willen weten, met lijsten van toernooien, spelers en gebeurtenissen sinds 1980. Het heeft een
 
201

Freeware
Natural Voice Text to Speech Reader 1.0.0
U kan uw computerlezing documenten hardop hebben en kan hoge kwaliteit Natuurlijke stem gebruik.
 
58

Freeware
NoteWorthy Composer Viewer 2.1
Deze software maakt gebruik van NoteWorthy Composer Versie 2-technologie.  NoteWorthy Composer Viewer is een gratis viewer voor NoteWorthy Composer (*. NWC)-bestanden. Het zal laden, afspelen en afdrukken van bestanden die door gebruikers van de
 
53

Freeware
daudio 0.3
De handige software-applicatie History Audit is ontworpen voor het evalueren van het privacy risico.
 
47

Freeware
KaraFun Karaoke Player 1.18
De belangrijkste kenmerken van handige software KaraFun Karaoke Player zijn als volgt: het ondersteunt de opname van de stem evenals het controleren van tempo en toonhoogte, direct 3D animatie-engine, en volledig scherm of in een venster scherm,.
 
24

Freeware
BPM Counter 1.7.2.0
BPM Teller is een snelle en nauwkeurige slagen per minuut detector voor MP3-muziek. Het kan nuttig zijn voor DJ's die behoefte hebben aan informatie over de gehele muziekcollectie snel en voor elke vorm van remixen / bemonstering spullen te krijgen.
 
21

Freeware
Ove2XmLy 2.1.4
Je kunt de handige software Aunsoft Video to Audio Converter gebruiken voor het uitpakken van audiobestanden van verschillende video's.
 
20

Freeware
Winamp Controller 2.1
 Winamp Controller is een gebruiksvriendelijk en effectief programma dat u helpt uw .
 
19

Freeware
Free NaturalReader 9.2
 NaturalReader is een tekst-naar-spraak applicatie met natuurlijk klinkende stemmen, zodat u om te luisteren naar berichten, inhoud van webpaginas of andere tekst niet.
 
16

Freeware