EG Picture Store & Show 1.5
Het doel van het programma EG Picture Store & Show is om de afbeelding op te slaan in een dBase bestand en vervolgens weer te geven met vele opties, waaronder een diavoorstelling.
 
6

Freeware
DeVeDe 3.12.2
DeVeDe 3.12.2 is een krachtig en nuttig programma dat video-dvd's en cd's (VCD, SVCD of CVD), geschikt voor dvd-spelers, kan maken van een onbeperkt aantal video bestanden. Veel verschillende video-formaten worden ondersteund ( mpeg, mpeg4,
 
3

Freeware
OpenPuff 3.00
OpenPuff 3.00offers gebruikers met een eenvoudig te gebruiken maar effectivesteganography en authoring toepassing te gebruiken. Uiteraard steganografie is geen nieuw idee, maar u kunt kijken op de steganografie interface die OpenPuff heeft ontworpen
 
2

Freeware
Microsoft Photo Story 3.0
De softwaretoepassing Microsoft Photo Story kunt u diavoorstellingen met uw digitale fotos.
 
1

Freeware
CcPublisher 2.2.1.0
U kunt het handige hulpprogramma CcPublisher gebruiken voor volgende doeleinden: om uw audio-en video-bestanden met informatie over uw licentie te labelen, het stelt u in staat om te uploaden Creative Commons-licentie audio en video werkt met het.
 
0

Freeware
SCORM Content Author 1.00
Zal u helpen bewerken en maken natuurlijk dia's. De SCORM Content Auteur toepassing is ontworpen om u te helpen bewerken en maken natuurlijk dia's.
 
0

Freeware
SeasideSoft Book Maker 1.0.1.9
SeasideSoft Book Maker automatisch digitaal boek van jpeg foto's. Het digitale boek ziet eruit als een echte book.You kan het boek in uw machine op te slaan, en kan uploaden naar het boek server te delen met andere people.Main kenmerken: - U kunt
 
0

Freeware
HH2 Helper 1.1
 U kunt deze HTML Help 2 vertegenwoordigd gebruiken hulpmiddel voor het zoeken en een beroep op degenen Html Help2 namespaces die zijn geïnstalleerd op uw computer.
 
0

Freeware
CSS Button Designer 1.0
De eenvoudig te gebruiken en gratis software CSS Button Designer laat je stijl webformulier knoppen te maken zo goed als u uw knop kan aanpassen. Het bevat vele voorbeelden die kunnen worden geladen en aangepast aan uw voorkeur.
 
0

Freeware
HelpAid 1.4
De handige programma HelpAid is in staat om de HPJ en RTF-bestanden door het verwerken trefwoord gecodeerde tekstbestanden.
 
0

Freeware