UScreenCapture 2.0
Je kunt de handige software applicatie UScreenCapture niet alleen gebruiken voor het vastleggen van desktop-gegevens maar ook voor het vastleggen van frame rate en opgenomen resultaten configureren.
 
767

Freeware
Elgato Game Capture HD 1.33.3.422
De handige software Elgato Game Capture HD maakt het gebruikers mogelijk om niet alleen hun PlayStation of Xbox gameplay op te nemen op een PC, maar ze kunnen ook het opgenomen spel delen met vrienden.
 
415

Freeware
Simply ScreenShot 1.0
U kunt de handige software abylon LOGON-WALLPAPER-CHANGER gebruiken voor volgende doeleinden: voor het aanpassen van de achtergrond inlogscherm; voor het automatisch aanpassen van het beeld bij inloggen; voor het activeren van de schermbeveiliging in.
 
194

Freeware
Gadwin PrintScreen 5.4
Wil je een screenshot geschikt voor het opslaan of afdrukken te maken? Dan gewoon op een toets op het toetsenbord. Oh ja, dan moet je dit programma eerst downloaden. Er zijn verschillende hotkey combo's om uit te kiezen. Zodra u uw favoriete combo,
 
136

Freeware
Screenshot Grebba 1.0
Nu kun je ook SMS verzenden en ontvangen vanaf uw mobiele telefoon en ook van GSM-modem die is aangesloten op uw systeem met behulp van handige software Go.
 
94

Freeware
ScreenAutocapCmd -
De handige softwareapplicatie MASS Twitter Account Creator kan u gebruiken om meerdere Twitter accounts te maken.
 
78

Freeware
ScreenHunter Free 5.1
U kunt eenvoudig screenshots nemen door gebruik te maken ScreenHunter 5.0. Het is volledig gratis screen capture tool die heeft de volgende kenmerken: het omvat rechthoek gebied, muisaanwijzer, ZoomBox, hotkey setup, het ondersteunt Elke venster,
 
19

Freeware
NET-i ware 1.32.021
Deze high performance NET-i Ware opname software is geschikt voor het opnemen op 480fps (NTSC) bij 4CIF resolutie voor alle Samsung Network / IP-cameras.
 
12

Freeware
Gyazo 1.0
Serieus Instant Screen-Grabbing Start de app en sleep met je muis om het scherm te grijpen.
 
11

Freeware
ScreenPrint32 3.5
  Nu kunt u uw wens een deel van het scherm af te drukken met behulp van handige software applicatie ScreenPrint32.
 
9

Freeware
Cam4you 7.0.0 Build 0
Cam4you nutsbedrijven is een applicatie voor de meeste Canon PowerShot en EOS camera's.
 
8

Freeware
Stop 1.0.0.0
Het is de snelste (gratis) programma voor het maken van snapshots van het scherm, bijsnijden hen en ze op te slaan in meerdere formaten.
 
7

Freeware
Lightscreen 1.01
Lightscreen is een eenvoudig hulpmiddel om het moeizame proces van het opslaan en catalogiseren van screenshots te automatiseren, werkt het als een verborgen achtergrond proces dat wordt opgeroepen met een (of meerdere) hotkeys en dan slaat een.
 
6

Freeware
Greenshot 1.1.5-2643
 U kunt handig Greenshot softwaretoepassing gebruiken voor het vastleggen van beide volledig scherm of alleen specifiek deel van het venster.
 
6

Freeware
DOS recorder 1.0.0.14
DOS-recorder is een applicatie die "text videos" registreert - de tekst output van de console (alleen tekst) applicaties (Windows, MS-DOS of Linux) in speciaal ontworpen, cross-platform gecomprimeerd "tekst demo".
 
6

Freeware
Quick HTML Color Picker 1.0
Quick HTML Color Picker is een gratis Windows-kleurkiezer tool. Met Quick HTML Color Picker , kunt u gemakkelijk kiezen uit een willekeurige kleur uit het scherm. U kunt de kleur bekijken, gebruikt u de muis of het toetsenbord om de kleur die u wilde
 
5

Freeware
Appnimi Auto Screen Capture 1.0
Over Appnimi Auto Screen Capture Appnimi Auto Screen Capture kunt u screenshots van het bureaublad vast te leggen met regelmatige tussenpozen van tijd.
 
5

Freeware
Lightscreen Portable 1.0
Lightscreen Portable is een eenvoudig te gebruiken screenshot app verpakt als een portable app te gebruiken, zodat u kunt foto's van de huidige te nemen in-use desktop overal mee naartoe.
 
5

Freeware
HoverSnap 0.8
HoverSnap is een eenvoudige maar zeer efficiënte screen capture tool die u toelaat om de volledige desktop snap zoals we zullen als je gewoon actieve venster of aangepaste gebieden van het scherm vast te leggen.
 
5

Freeware
SnagIt Skype Output 1.0.1
Het delen van beelden tijdens Skype gesprekken gebruikt in de betekenis vinden van de afbeelding, het opslaan, browsen, het bevestigen van, en het verzenden van maar niet meer, dankzij de SnagIt Skype-uitgang.
 
5

Freeware