MICROMINE 11.0.5.1134
De allesomvattende softwaretoepassing MICROMINE maakt de dagelijkse ontwerp-en productietaken zeer gemakkelijk.
 
928

Freeware
GearDXF 2.0.6
De exclusieve software voor het modelleren van rechte tandwielen is GearDXF. Het is zeer makkelijk te gebruiken. Het geeft je de output in de vorm van DFX bestand dat een 2D-schets weergeeft van een tandwiel waar de tanden getoond worden in een echte
 
873

Freeware
Autodesk Design Review DGN Importer 2.0.071
De all-in-one Autodesk Design Review add-on DGN Importeur is speciaal ontworpen om de gebruikers de mogelijkheid te geven toegang te krijgen tot DGN-bestanden, en dit met alle kenmerken en nauwkeurigheid vanuit de Design Review.
 
851

Freeware
CamBam 0.8.2797.19897
De all-in-one CAD / CAM applicatie CamBam is speciaal ontworpen voor de productie van tool paths en Gcode voor de CNC machine.
 
741

Freeware
VeroDes 1.37
Het ontwerpen op veroboard is gemakkelijk geworden met VeroDes. U kunt uw circuit ontwerpen en printen met VeroDes. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en helpt u om de circuits te ontwerpen als je vastzit.
 
611

Freeware
SeqCalc 1.0
Altova XMLSpy Professional Edition is een geavanceerde en betrouwbare XML-editor en ontwikkelingstool die vele intuïtieve functies voor het bewerken van XML en krachtige functies voor het beheren van XML biedt.
 
281

Freeware
Autodesk DWF Writer 4.0.0.42
Nu kun je 2D-en 3D-gegevens veilig als DWF-bestanden delen met behulp van exclusieve software Autodesk DWF Writer.
 
269

Freeware
Foucault Rod Model -
RegNameEdit Is een zeer nuttig hulpprogramma, dat gebruikers helpt met het benoemen van persoonlijkheid notering van geheugenlocaties op je computer.
 
247

Freeware
Half Wave Plate Program -
U kunt het handige software programma Australian Weather Monitor gebruiken voor het krijgen van weerpeilingen, radarbeelden, voorspellingen voor 5 dagen, satellietbeelden, weersomstandigheden, synoptische grafieken, en meer.
 
228

Freeware
PeakSplitter 1.0
U kunt de handige software Genius Box gebruiken voor het verbeteren van uw zoekervaring.
 
198

Freeware
BlockDesigner 3.0
De handige software Unistep verbetert de communicatie door je Visio-diagrammen te annimeren. Het is heel gemakkelijk te gebruiken voor iedereen en ondersteunt al die functies die niet worden ondersteund door PowerPoint.
 
160

Freeware
nanoCAD 5.1.2524.2017
nanoCAD is gratis te gebruiken en delen. nanoCAD is speciaal ontwikkeld dat helpt bedrijven ervaren een naadloze overgang naar nieuwe kosteneffectieve model van het gebruik van een CAD-applicatie. Elke ingenieur of ontwerper die in het verleden
 
157

Freeware
dft2rfit 0.1.0
HBWlogin Is een contractor online dienst die drie parameters vereist: tree, user en encrypted paswoord voor veiligheidsredenen.
 
156

Freeware
Rectangular Well Model -
U kunt kaarten op uw apparaten gebruiken door het downloaden en aansluiten van de caddy apparaten met behulp CaddyConnect. De software ondersteunt alle versies van Windows en geeft je de beste gebruikerservaring bij het gebruiken van caddy apparaten.
 
133

Freeware
epxl2dft 1.2.2
U kunt de all-in-one softwaretool Gapminder World gebruiken voor het tonen van geanimeerde statistieken over volgende dingen op uw systeem: infrastructuur en gezondheid, inkomen per persoon, bevolking, geboorte, onderwijs, mondiale levensverwachting,.
 
118

Freeware
StatAlign 1.1
Nu kunt u snel zoeken door gebruik te maken van de all-in-one software Southside Solutions Simple Search waarmee u de gewenste informatie zoekt in zowel Google als Bing, Yahoo, dictionaries, thesaurussen en encyclopedieën.
 
118

Freeware
Chalana 3.3.19
Wat is Chalana? Chalana is een freeware programma dat je kunt gebruiken om AMC en ASF-bestand te converteren naar MEL zodat u de motion capture data importeren in Maya. Hoe werkt het? Chalana werkt met behulp van de Biomichanics inc AMC MEL en ASF
 
54

Freeware
Martis 1.0.0.59
Martis is een softwareprogramma voor het maken en visueel bewerken GPS vectorkaarten met de focus op Garmin ®-apparaten en kaarten.
 
45

Freeware
ELCAD 7.3.2
De engineering systeem ELCAD geeft u inclusive oplossing voor planning, bouw, exploitatie en onderhoud van elektrische installaties dat is waarom je het kunt gebruiken voor elektrische CAD-ontwerp en documentatie, alsmede voor de bouw van.
 
25

Freeware
AutoCAD Civil 3D 2012 32 Bit Object Enabler on AutoCAD Mechanical 2012 - English 6.7.1780.0
U kunt het handige software programma Civil Object Enabler die wordt gebruikt voor toegang tot AutoCAD Civil 3D tekening bestanden naar AutoCAD 2012 en AutoCAD Map 3D 2012, AutoCAD Electrical 2012 van toepassing, Autodesk Navisworks Manage 2012,.
 
22

Freeware