Media Player Classic - HomeCinema - 64 bit 1.5.2.3456
Media Player Classic Home Cinema is een gratis audio-en video-speler voor Windows. Het is nu beschikbaar in 64-bits versie voor Windows Vista en het nieuwe Windows 7. Interne MPEG decoder en QuickTime worden niet ondersteund. MPC-HC 64 zal gebruik
 
4

Freeware
CDAutoTool 1.3.3
CDautotool is een bash-script voor het maken automatisch een CD met gratis software (Windows, Mac, .
 
4

Freeware
Media Player Max 1.0.0.0
Media Player Max is een makkelijk te gebruiken programma met geweldige interface voor bijna alle mediabestanden af te spelen met een eenvoudig te gebruiken playlist, kan de speler ook DVD-Video discs en Video-CD's.
 
3

Freeware
Free FLV to BlackBerry Converter 4.0.02
Totale Free FLV naar BlackBerry Converter naar FLV-en SWF-video te converteren naar BlackBerry video.
 
3

Freeware
iTunes CD Barcode 1.0
iTunes CD Barcode is een kleine applicatie die u toelaat om de barcode van een CD te scannen en iTunes speelt de nummers van de CD zijn opgeslagen in de iTunes-bibliotheek te hebben.
 
3

Freeware
Java Menu 1.0
ABCNavUltimate! is een opwindend nieuw product waarmee u gemakkelijk te maken die volledig op maat gemaakte menu's, plus verbluffende speciale effecten toe te voegen aan uw navigatiesysteem! Niet alleen ondersteunt geneste menu's / niveaus,
 
2

Freeware
Random Music Player 2.0.0.31
Random Music Player 1.0 biedt een effectieve tool die je helpt om nummers willekeurig af te spelen in de opgegeven map Belangrijkste kenmerken:. Beginnen Stap in de map Mijn muziek Sta u toe om te starten in een andere map. Laat u pauzeren /
 
2

Freeware
Xstar Radio Extreme 3.5
Gratis software voor het luisteren naar Internet Radio. Het is mogelijk om het geselecteerde kanaal radio opnemen op mp3-bestand, map "XRadio_sound" met de opgenomen bestanden automatisch aangemaakt in dezelfde, waar je het programma
 
2

Freeware
CD Kicker Tool -
Deze eenvoudig te gebruiken applicatie stelt u in staat om te openen / cd-station te sluiten met slechts enkele muisklikken.
 
2

Freeware
CD Eject 2.3
Is een schattig klein hulpprogramma dat specifiek ontworpen voor het openen en sluiten van uw cd-rom-station.
 
2

Freeware
CDfs 2.6.27
De inclusieve bestandssysteem voor Linux-systeem is CDFS die wordt gebruikt voor het exporteren van tracks en het opstarten van beelden op een CD als normale bestanden. U kunt evenals monteren kopiëren en gemakkelijk spelen deze bestanden.
 
2

Freeware
MPlayer Portable 1.0 RC2
 MPlayer Portable is de populaire MPlayer mediaspeler verpakt als een portable app, zodat u uw videobestanden mee te nemen met alles wat je nodig hebt om ze af te spelen op de weg.
 
1

Freeware
Windows 7 Codecs 4.1.1
Windows 7 Codecs 3.2.8is beschouwd als een flexibel en handig hulpmiddel, dat alle codecs die je nodig hebt voor Windows 7 tot en met AVI's af te spelen, dvd's en nog veel meer! Het bevat niet een mediaspeler biedt en het doet geen
 
1

Freeware
CDOpCl -
Controleer de status van uw CD-speler, zelfs op afstand. Met dit programma kunt u openen of sluiten van de deur van de cd / dvd-station.
 
1

Freeware
EJECT 2.02
Van een DOS-prompt, kunt u nu EJECT de CD-ROM lade. Zeer handig als het moeilijk is te bereiken op de eject-knop op uw computer, het geeft je een handige manier om uw cd-rom of dvd-rom uit te werpen. Klein, gratis en gemakkelijk te gebruiken.
 
1

Freeware
XDuplicator Beta 5
XDuplicator is een gratis CDR-programma. Meer in het bijzonder, het is een grafische gebruikersinterface (GUI) voor CDRDAO opname-engine die het mogelijk maakt u te maken en op te nemen TOC / CUE / BIN bestanden, lees / in RAW-modus te schrijven en
 
1

Freeware
YuBurner 0.7.1
YuBurner is CD / DVD-brander umd diskrecording software.
 
1

Freeware
CD-ROM Door Opener 1.0
Een klein programma naar de lijst en openen of sluiten alle van de cd-rom-stations op uw Machine, Voor degenen onder u die graag SCSI-keten meerdere zal openen voor 32 schijven in een keer.
 
1

Freeware
Deglitch 0.5b
DeGlitch is ontworpen voor het opsporen en geïsoleerde slechte voorbeelden te corrigeren in digitale audiobestanden veroorzaakt door het rippen van beschadigde cd's of cd's die niet voldoen aan de CD-norm (dat wil zeggen tegen kopiëren.
 
1

Freeware
Iso9660 Analyzer Tool 0.1.7
Iso9660 Analyzer Tool is een hulpmiddel voor het detecteren van de structuur van de vele soorten van CD / DVD-image en is onderdeel van iGnus Project.
 
1

Freeware