Apex iPhone Video Converter 7.81
Als je een iPhone hebt, dan kun je gebruik maken van de Apex iPhone Video Converter om je favoriete video's om te zetten naar een formaat dat hiervoor geschikt is zodat je ze ook kunt bekijken.
 
2493

Freeware
dvdcoach express 1.0.0
dvdcoach is een DivX, AVI naar DVD-Video-converter-hulpmiddel, het is gespecialiseerd in het omzetten van uw video's en het branden van uw video's op een DVD, zodat u ze thuis kunt bekijken.
 
1029

Freeware
TBIL Converter 3.0
De handige software TBIL Converter is speciaal ontworpen om records van database en de gegevens van de verschillende bestandstypen uit een van ASCII / ISCII / UTF / Unicode / Fonetisch Formaten herschrijven.
 
992

Freeware
Fb2ePub 1.0.50
Je kunt de handige software Fb2ePub gebruiken voor het omzetten van eBook FB2 formaat bestanden in ePub-bestandsformaat.
 
879

Freeware
HotPixels 1.0.0.1
Je kunt nu HotPixels sporen verwijderen met behulp van de handige software utility HotPixels. Het ondersteunt Dark Night Shots optie die je kunt gebruiken voor het verwijderen van extra "blauwe" ruis brokken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken.
 
820

Freeware
pdfforge PDFArchitect 0.5.6.565
PDFArchitect is de gemakkelijke en snelle manier om te bewerken om pdf-bestanden. Door zijn eenvoudige interface kunt u gemakkelijk bewerken van uw bestanden met behulp van een vooraf gedefinieerde set van tools. De software is gratis voor onbeperkt
 
38

Freeware
Switch Sound File Converter 4.79
Schakel Sound File Converter 2.03 is een eenvoudig te gebruiken en handige software die u kunnen helpen gebruikers om een ​​groot aantal audio-bestandsformaten converteren naar mp3 en wav gratis. Voeg gewoon de bestanden die u wilt
 
35

Freeware
Plugin Commander Light 1.61
  Plugin Commander is een software tool die fungeert als een hulpmiddel voor het downloaden en vooraf-beeldverwerking plug-ins.
 
29

Freeware
Video 2 MP3 1
. Video 2 MP3 1.0.3 Build 1is ontwikkeld tot een interessant en nuttig hulpmiddel dat het geluid wordt automatisch extraheren van een videobestand en maak een MP3 van het Instructies: Drag & drop een video bestand op dit uitvoerbaar bestand.
 
27

Freeware
Canon Digital Photo Professional Updater 3.0.2
Canon Digital Photo Professional is een software uitsluitend voor het bewerken en converteren van RAW opnamen die zijn gemaakt met de EOS Digitale camera's De gebruikers van EOS Digitale camera's Digital Photo Professional te installeren.
 
22

Freeware
EPS Viewer 3.2
  EPS Viewer is een eenvoudig programma waarmee je EPS beelden te zien. EPS staat voor Encapsulated PostScript en wordt steeds populairder met de dag. Het programma kunt u ook eenvoudig het formaat van EPS-bestanden met behulp van de makkelijk te
 
17

Freeware
Batch Create Image Thumbnails 2.1
U kunt handig en inclusieve Batch Create Image Thumbnails te gebruiken tool voor het creëren van miniaturen in batches.
 
15

Freeware
PIXresizer 2.0.5
PIXresizer is software die wordt gebruikt om uw foto verstelbaar, afhankelijk van de vereiste omvang, maar ook krimpen de grootte van het beeld.
 
13

Freeware
RegiStax 6.1.0.8
De handige software RegiStax maakt uitlijning / stapelen / verwerking van de beelden zeer eenvoudig.
 
12

Freeware
Black And White Photo Maker 1.0.110413
 Dit is een prachtige foto-editor waarmee je Crop verkleinen en te converteren naar een beeldformaat.
 
11

Freeware
Delphi DFM Converter 10.11
Delphi DFM Converter is een gratis software voor het werken met Delphi DFM-bestanden. Deze eenvoudig te gebruiken applicatie zal helpen ontwikkelaars om tal van bestanden te converteren van binair naar tekst-formaat en vice versa. Delphi DFM Co
 
10

Freeware
FM PDF To JPG Converter Free 2.1
FM PDF to JPG Converter Free zet PDF-bestanden naar afbeeldingen in JPG, JPEG en andere populaire beeldformaten.
 
9

Freeware
Batch AutoCorrector 0.8
Batch AutoCorrector automatisch verbeteren van uw digitale foto's! Of het nu gaat is te wijten aan slechte verlichting of camera-instellingen, beelden vaak niet daarentegen hebben een ongewenste kleurzweem of modderig look en saai uiterlijk. Batch
 
7

Freeware
Blue Cat's Phaser x64 2.63
Gemodelleerd naar vintage analoge phaser circuits, Blue Cat's Phaser reproduceert deze oude vintage fasering effect dat u kunt vinden op zo veel opnames, maar met de precisie van moderne digitale technieken.
 
7

Freeware
Leawo Free FLV Converter 6.0.0.0
Leawo Free FLV Converter is een makkelijk te gebruiken en volledig gratis FLV naar video converter.
 
6

Freeware