K9copy 2.3.3
K9copy is een klein hulpprogramma waarmee het kopiëren van DVD's op Linux. De DVD videostroom wordt gecomprimeerd door het programma Vamps. 1. Kopiëren zonder menu's: Hier, dvdauthor creëert een nieuwe structuur voor de DVD. Het is mogelijk
 
8

Freeware
MacX Free Rip DVD to QuickTime for Mac 2.0.3
MacX Gratis Rip DVD naar QuickTime voor Mac is volledig gratis maar toch veelzijdige DVD naar QuickTime MOV DVD ripper software die gratis kan zowel normale als tegen kopiëren beveiligde DVD naar QuickTime, DVD's rippen naar MOV, DVD naar MP4,.
 
5

Freeware
Blu-ray Region Code Remover 2.5
Blu-ray Regio Code Remover - een programma om Blu-ray-regio code te verwijderen van Blu-ray rips.
 
4

Freeware
multiAVCHD 4.1
Dit programma is voor diegenen onder u, die willen: * zet maximaal 252 verschillende bestanden (MPEG2, Quicktime MOV, MKV / AVC, AVI / AVC, M2TS/MTS, TS, TRP, M2V, VC1, 264, MP4, MPLS , IFO, enz.
 
4

Freeware
Freemore DVD Copy 2.3.8
Freemore DVD Copy helpt bij het omzetten dvd-films naar verschillende video formaten zoals AVI, MPEG, WMV, MP4, MOV, 3GP, enzovoort met behoud van de hoge kwaliteit.
 
3

Freeware
DVD Decrypter 3.5.4.0
De flexibele DVD Decrypter is een-VOB rippen hulpprogramma dat is de uitvoering van de DeCSS Plus en VobDec algoritmes voor het zoeken en het decoderen van de CSS-encryptie.
 
1

Freeware
DVD Copy 1.0
DVD Copy is gratis software, kunt u het gebruiken om bestanden te kopi?ren van DVD naar harde drive.dvd moive kopie
 
1

Freeware
VCS Copy Cat 2.0
Nu kunt u uw belangrijke gegevens, zelfs van gekraste CDs kopiëren met behulp van Copy Cat 2.
 
1

Freeware
MacX Free DVD to Apple TV Converter Mac 2.0.3
Bent u op zoek naar een adept instrument dat kan helpen bij het bekijken van uw favoriete dvd-films op uw Apple TV.
 
1

Freeware
MacX Free DVD to AVI Converter for Mac 2.0.3
MacX Free DVD to AVI Converter for Mac is een gratis programma voor Mac-gebruikers om gratis om te zetten en een dvd rippen naar AVI op de Mac.
 
1

Freeware
MacX Free DVD to iPhone4 Converter 2.0.3
Speciaal ontworpen voor Mac-gebruikers om DVD om te zetten in iPhone 4, MacX Gratis DVD naar iPhone4 Converter voor de Mac kan als een beste Mac DVD rangschikken naar iPhone 4 Converter, die elke DVD kan eenvoudig omzetten naar iPhone, iPhone 3G,.
 
1

Freeware
Free DVD Maker 1.0.1
iOrgSoft Gratis DVD Maker is een volledig gratis software voor back-up en maak / branden alle video bestanden zoals MP4, AVI, HDV, WMV, MOV, FLV, MOV, AVCHD, enz.
 
1

Freeware
Idoo Free DVD Ripper
idoo Free DVD Ripper is een volledig gratis en de beste dvd-ripping tool voor alle Windows-gebruikers van het platform.
 
1

Freeware
Blu-Ray & DVD Decrypter 6.0
  U kunt inclusive software Blu-Ray & DVD Decrypter gebruiken voor het emuleren, alsook het rippen en branden van DVD en Blu-ray discs.
 
1

Freeware
Burn4Free CD and DVD 5.9
Belangrijkste kenmerken: 1. Burn4Free branden van gegevens (CD en DVD) en audio van verschillende bestandstypen (WAV, FLAC, WavPack, WMA, M3U (mp3 winamp compilatie), MP3, MP2, MP1 OGG en CDA (normale cd audio tracks)) 2. Windows 7, Windows Vista,
 
1

Freeware
DVD43 Plug-in 1.0.0.6
 DVD43 Plug-in is in feite een decrypter plug-in die u toelaat om gemakkelijk te decoderen dvd-film om het leesbaar voor uw exemplaar programma's te maken.
 
1

Freeware
EzCopies 0.1.0.3
Deze software helpt u om kopieën van uw cd / dvd-schijf te maken. Het gebruik van ImgBurn om een ??afbeelding van uw schijf en maak vervolgens branden op een nieuwe schijf. Er is een aantal opties zoals: controleren, uit te werpen, de computer
 
1

Freeware
DVD Region Killer 1.0
Deze software is niet bijgewerkt in een tijdje en werkt mogelijk niet met de nieuwste DVD-software en hardware.
 
1

Freeware
BackupHDDVD 1.00
De handige software applicatie BackupHDDVD wordt gebruikt voor de decodering van HD DVD-bestanden. Het doet dit door middel van legitieme sleutel. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken voor iedereen.
 
0

Freeware
CONVERT2ISO 1.0
CONVERT2ISO wordt gebruikt voor het maken aa cuefile afbeelding een BIN uit door het omzetten van een NERO NRG Beeld en een BIN naar een standaard ISO-bestand.
 
0

Freeware