EvilLyrics 0.1.7
Zoekt automatisch naar en geeft tekst weer van het huidige nummer in Winamp, Windows Media Player, Foobar, iTunes, RealPlayer, MusicMatch of QCD, JetAudio, XMPlay, Meedio, Yahoo! Music Engine, AlbumPlayer en meer
 
2062

Freeware
JetAudio Basic 8.0.17
JetAudio is geïntegreerd, multimedia-software bestaat uit een compacte rack. Niet alleen speelt het diverse muziek-en videobestanden, het heeft ook functies zoals het branden van cd, opname en conversie naar andere bestandsformaten. U kunt uw eigen
 
1983

Freeware
Skifta 2.6.2
 Skifta Voor iOS is een software-applicatie die media shifting combineert met DLNA / UPnP.
 
576

Freeware
Metal Player 3.0.6.6
De handige software Metal Player speelt de volgende audio-en video-media bestanden types en formaten: mp3, wav, wma, cda, midi, mid, mpa, aac, ac3, ogg, snd, RMI, mp4, avi, mpg, mpeg , mov, wmv, mp2, mpe, ASF, DAT, divx, xvid, m2v, mpv, qt, OGM, FLV,.
 
571

Freeware
OtsDJ Pro 1.77.001
OtsAV Free is de vrije uitgave in de OtsAV professionele suite van producten die zijn ontworpen voor DJ's, radio-en tv-stations, Solution Providers, bedrijven en AV-liefhebbers.
 
295

Freeware
SCMPX 1.5.1
De handige software applicatie Voixio Air Client is speciaal ontworpen voor het onderhouden van contact met je familie en vrienden.
 
294

Freeware
MIDI and Style Player 1.07
Nu kunt u gemakkelijk MIDI en Yamaha keyboard Style-bestanden spelen en aanpassen dankzij de handige software-applicatie MIDI and Style Player.
 
274

Freeware
PandoraSmall 2.1.1.3
De exclusieve hulpmiddel UML Poseidon For UML CE is nu gebaseerd op Poseidon voor DSL's platform.
 
217

Freeware
Myst III - music player 1.1 1.1
Nu heb je vast geen behoefte om je tijd te verspillen aan het lezen van e-mails en andere documenten, omdat de software SpeakComputers Free Text to Speech er is om je te helpen.
 
60

Freeware
FanciRhythm 0.1.1 Beta
Nu kun je jezelf op de hoogte houden van de weersomstandigheden door het gebruik van de handigesoftware Heavy Weather Pro 3610.
 
60

Freeware
AK-Player 7
Als je houdt van Nintendo of er één hebt dan is de ImToo DPG Converter een geweldig hulpmiddel.
 
50

Freeware
PC Jukebox 1.0
PC Jukebox is kleine versie van ACS. Zet het bureaublad en geniet ervan als een Jukebox.
 
35

Freeware
AMR Player 1.0
De freeware AMR-speler wordt gebruikt om AMR-audiobestanden af ??te spelen. Je kunt het ook gebruiken om AMR-bestanden te converteren naar audio-formaat formaat MP3 of omzetten MP3/WAV-bestanden AMR audio-formaat. Het ondersteunt AMR-NB en AMR-WB,
 
30

Freeware
Karaoke 5 42.04
Uitstekende speler en Schepper van het bestand Karaoke K5 MID KAR KFN MP3 MP4 FLV CDG CDA + G MP3 + G WMA WMA + cdg voor executies leven zonder tijdverlies.
 
29

Freeware
TwonkyBeam 1.4
TwonkyBeam is een gratis add-on voor Internet Explorer ®, Firefox ® of Chrome waarmee u muziek streamen, video's of foto's van talloze websites op uw netwerkapparaten.
 
23

Freeware
DJ Cronnor 2.10
DJ Cronnor is een DJ-tool voor een hybride analoge / digitale uitgerust club. Het bevat een full-featured Dualdeck mp3/ogg-player compleet met pitching en een aantal effecten, en het heeft een playlist-systeem voor gebruik in een bar. DJCronnor wordt
 
22

Freeware
DAM JukeBox 2.0
DAM JukeBox is niet zomaar een MP3-speler (er zijn al 1000 van deze op het net!) Het enige doel van DAM JukeBox is om de kenmerken van een echte JukeBox te simuleren en het hele gevoel van het gebruik van een te geven. DAM JukeBox is bedoeld voor
 
21

Freeware
Video Audio Player 1.0
Video Audio Player kan afspelen video-audio multimedia bestanden zoals mp3 wmv mpeg mpg m1v DAT wma wav aiff au AIF mid midi rmi snd avi asf VCD etc.
 
20

Freeware
MusicMatch Jukebox 9.0
Musicmatch On Demand biedt directe, onbeperkte streaming toegang tot meer dan 900.000 nummers. Eenvoudig zoeken en bladeren door de populaire tracks, gerelateerde artiesten of gepersonaliseerde aanbevelingen. Toegang tot On Demand tracks altijd en
 
20

Freeware
DSD Direct Player 1.1.2
Werken in combinatie met Sound Reality chip Sony's professionele afspelen en opnemen vermogens te leveren, DSD Direct-speler kunt u de superieure geluid van een Super Audio CD (SACD) genieten en uw eigen DSD-schijven op te nemen.
 
19

Freeware