AC3 Filter 1.63b
AC3Filter is een gratis audio-decoder en processor filter, waarmee mediaspelers films afspelen met AC3, DTS en kan geen audio tracks te verwerken.
 
1209

Freeware
JamLab 5.10.0.5128
De beste functionaliteit van de m-audio-apparaten wordt gegarandeerd door de handige software utility JamLab. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen. Het is ook zeer gemakkelijk te installeren.
 
495

Freeware
EDF/EDF+ to WAV Converter 1.0
Bing reizen is een erg handig hulpprogramma dat je helpt uit te vinden waar je bent, waar je woont of wat je wilt kopen.
 
102

Freeware
River Past Wave@MP3 3.7
River Past Wave @ MP3 is een GRATIS WAV naar MP3 converter en MP3 naar WAV converter.
 
56

Freeware
Avi Codec Pack + 2
De AVI Codec Pack is een verzameling van codecs en filters. Codecs zijn nodig voor het coderen (en decoderen) audio en video. Dit pakket is een van de meest complete codec packs beschikbaar die u zal toestaan om alle belangrijke audio-en
 
32

Freeware
DivXG400 2.83
DivXG400 werd voor het eerst gebracht om te leven om te werken rond incompatibiliteit met DIVX, MS MPEG4, WM7, WM8 codecs en Matrox G400/G450 drivers / hardware.
 
27

Freeware
SourceMaker 1.1.1
SourceMaker is een van de beste repository management software. Het is een Cydia repository management software. Eigenlijk kunt u uw eigen Cydia repository gemakkelijk en gratis op uw FTP-server te maken. Het kan toevoegen, verwijderen of bijwerken
 
25

Freeware
Cell Phone Amr to Audio Converter 2.3
Converteer audio bestanden die zijn opgenomen door uw mobiele telefoon naar de standaard wav extensie die kunnen worden afgespeeld worden bijna alle apparaten.
 
11

Freeware
Cell Phone Amr to mp3 Converter 2.3
Converteer audio bestanden die zijn opgenomen door uw mobiele telefoon naar het populaire MP3-extensie die gespeeld kunnen worden zijn bijna alle multimedia-apparaten.
 
8

Freeware
TubeTilla FLV to MP3 Converter 1.0
Een gemakkelijke manier om enkele of hele mappen van FLV-bestanden te converteren naar Mp3's.
 
8

Freeware
Casio SMF Conveter 1.0
Casio SMF Converter is software die commercieel beschikbaar Standard MIDI bestand (SMF) data converteert naar een formaat dat wordt ondersteund door CASIO elektronische muziekinstrumenten, en vervolgens brengt de geconverteerde gegevens naar het.
 
8

Freeware
Aud-X 5.1 Surround Codec 1.24
Aud-X is een van de topklasse en uitgebreide surround sound encoder en decoder die door de groep van audio-liefhebbers en professionals samen met liefde naar de bioscoop.
 
7

Freeware
x264 Video Codec (32bit) r1834
De code is geschreven vanuit het niets door Laurent Aimar, Loren Merritt, Eric Petit (OS X), Min Chen (vfw / asm), Justin Clay (VFW), Mans Rullgard, ...
 
7

Freeware
SDP Downloader 2.3.0
Mms protocollen evenals Http v1.0 streaming, Http progressief en natuurlijk:: MMST en MMSU over zowel TCP en UDP-transportprotocol nu kun je zelfs al die media-bestanden die worden beschermd door het volgen van protocollen met inclusieve software SDP
 
7

Freeware
Batch Audio Convert -
BAC is een command-line tool die, omgezet in een doel audio bestandsformaat, alle audio-bestanden die zijn opgeslagen in een directory-structuur van elke diepte.
 
7

Freeware
Video2mp3 1.0.0
 Nu kunt u elke MP3-speler gebruiken voor het beluisteren van uw favoriete nummers omdat, de handige software Video2mp3 converteren van een videobestand naar MP3 bestand met FLV, AVI en MP4 extensie.
 
7

Freeware
Universal Batch Converter 0.1
Ooit gewenst dat je kon gewoon alles te zetten om iets in slechts een programma? Nu kunt u! Universele Batch Converter is een open source project onder de GNU publieke licentie die streeft naar het creëren converteren tussen bestandsformaten zeer
 
7

Freeware
MAGIX Music Manager 2006
Muziek voor iedereen - overal! MAGIX Music Manager 2007 is de onverslaanbare alleskunner voor uw digitale muziek: eenvoudig opnemen, importeren, bewerken, optimaliseren, converteren, beheren, opslaan en branden alles! Het gebruiksgemak, unieke
 
6

Freeware
Free Audio Converter 2009 3.4.3
Free Audio Converter - Volledig gratis audio converter voor Windows Sound file converter voor Windows.
 
6

Freeware
CDAConv 0.2.7
CDAConv is een gratis programma dat tracks kunnen omzetten van een audio-cd naar formaten zoals Vorbis, FLAC, MP3 en WAV; ook kunnen krijgen beschikbare informatie van de schijf op het internet met behulp van de FreeDB database.
 
6

Freeware