Icons from file 5.1.0
Icons from file Is een gratis tool voor het extraheren van pictogrammen of pictogram arrays van bestanden (EXE, DLL, OCX etc.
 
2244

Freeware
Pop-a-BMP-to-ICO 1.0
Pop-a-BMP-to-ICO is een eenvoudig beeld converter die is ontworpen om het maken van iconen makkelijker door het omzetten32x32 bitmap afbeeldingen in. ICO-bestanden.
 
1858

Freeware
Sleek XP: Basic Icons -
U kunt uw bureaublad nu verfraaien met de mooie Silicon Mirror & Kaleidoscope screensaver die caleidoscopische beelden voor je desktop creëert met behulp van de Silicon Mirror.
 
304

Freeware
Icon Viewer 3.51
Als u uw computer wilt laten werken aan hoge snelheden, moet u een geschikte methode bezitten om alle fouten die het heeft opgelopen te elimineren en te vermijden dat andere zich ontwikkelen.
 
291

Freeware
Sticker Pack 2
GNInvoicePrinting is een factuur Printing Software voor elk bedrijf. Het heeft alle formaten, slaat informatie op en drukt facturen op een normaal of voorgedrukte document af. Elke factuur doet wat de gebruiker verwacht van de beroemde fiscale
 
144

Freeware
RGS-AvancePaint 5.0.0
Een compleet tekenprogramma ontworpen met een intuïtieve gebruikersinterface. RGS-AvancePaint is een compleet tekenprogramma ontworpen met een intuïtieve gebruikersinterface waarmee AvancePaint gemakkelijk te leren en te gebruiken.
 
29

Freeware
Opera Glass 1.1
Opera Glass is een icoon voor Opera browser.png beschikbaar in 1024 * 1024
 
9

Freeware
Icon Master 3.0
 Icoon Master is een zeer eenvoudige manier om gangbare beeldformaten converteren naar maximaal 24-bit iconen, met zeer eenvoudig te options.
 
8

Freeware
Indiana Jones and the Crystal Skull 1.0
Pictogrammen van avontuur Indy naar de Crystal Skull zoeken.Deze collectie bevat 11 afzonderlijke pictogrammen met grote middelen voor Vista & Leopard.Deze set??'s IContainer omvat custom Dock vervanging middelen voor gebruik met candybar.
 
8

Freeware
Icon Cache Builder -
Terwijl de ene kan altijd handmatig te herstellen op het pictogram cache in Windows 7 of Vista, onze Icon Cache Rebuilder kunt u dit doen in een klik.
 
8

Freeware
Gears of War 1.0
 Nu kunt u de pictogrammen op uw bureaublad te verfraaien met behulp van Gears of War iconen set. Het geeft je verschillende set van pictogrammen die vol wapens zijn. Deze pictogrammen kunnen echt je pictogrammen op het bureaublad aantrekkelijk.
 
7

Freeware
FolderIco Free 1.0
Folderico maakt het mogelijk om aan te passen op het pictogram van iedere Windows-map in een klik.
 
6

Freeware
Folder Icon Changer 3.0
Folder Icon Changer is een software die zoeken en vervangen van de standaard icoon van een map op een ander pictogram.
 
5

Freeware
IconXpert 1.2.4.181
 IconXpert is een icoon viewer, browser een afzuigkap waarmee software-ontwikkelaars en web designers te werken met symbolen en iconen.
 
5

Freeware
DesktopOK 2.71
Opslaan en het herstel van de posities van icons.DesktopOK is een kleine, maar effectieve oplossing voor gebruikers die moeten de schermresolutie often.Featutes wijzigen:. # Uw favoriete icoon locaties op te slaan voor elk scherm resolutie # Elke
 
4

Freeware
Icon Plugin for PhotoShop 2.0
Icoon Plugin voor Photoshop verbetert Adobe Photoshop met het vermogen om te exporteren en importeren van Windows-pictogrammen (.
 
4

Freeware
Vista Media Center Weatherstation 1.1.2
Een aantal van de edities van Microsoft Windows 7 en Windows Vista worden geleverd met de zogenaamde Media Center applicatie, die u toestaat om uw PC te gebruiken als een digitale media center: u kunt tv kijken, opnemen van TV shows, video's.
 
4

Freeware
My Passport Icons 0.1
Een set van Mac iconen voor de Western Digital My Passport scala aan draagbare externe harde schijf.
 
4

Freeware
iTunes 10 icons -
iTunes 10 iconen is een verzameling waarmee u aanpassen van uw iTunes-snelkoppelingen. Voeg wat subtiele aanpassingen aan nieuwe logo van Apple voor iTunes 10. Nieuwe schuine, Gloss, en kleuren.
 
4

Freeware
OEM Logo Manager 1.0
Met OEM Logo Manager kunt u kiezen uit een hele reeks vooraf geleverde bitmap-afbeeldingen of zoek in uw systeem voor uw eigen.
 
3

Freeware