Cover Version 1.6.1
Cover Version is een beeldscherm voor iTunes. De Plug-in geeft het album artwork van de op dat moment afspelen van audio-track. Lyrics van het nummer worden weergegeven op de top van het album cover artwork. Naam van de artiest en track titel
 
11

Freeware
EphPod 2.77
Deze toepassing maakt verbinding met de iPod van Apple, en met een FireWire-kaart en EphPod op een pc, het duurt minder dan 30 minuten tot 1.
 
5

Freeware
myPod Apps iPhone Explorer 0.991
myPod Apps iPhone Explorer 0.991is een handig programma dat je iPhone of iPod Touch zet in disk modus en kunt u gebruik maken van een iPhone als een flash drive. iPhone Explorer is een iPhone-browser waarmee u surft op het bestanden en mappen op je
 
4

Freeware
iPod Reset Utility 1.0.2
U kunt uw iPod retune opnieuw naar de fabrieksinstellingen met behulp van iPod Reset Utility. Het kan worden gebruikt voor het herstellen van de volgende iPod-modellen: iPod shuffle 1e en 2e generatie.
 
4

Freeware
iPod shuffle Manager 1.00
Als u een Windows-gebruiker genoeg van hebben om iTunes te gebruiken om tracks naar uw iPod shuffle, uit te proberen dit kleine stukje software.
 
3

Freeware
iTunes to Zune Playlist Converter 1.0
Een eenvoudige tool die converteren van een iTunes-afspeellijst om een ​​Zune afspeellijst De iTunes naar Zune Playlist Converter werd ontworpen om een ​​eenvoudig hulpmiddel dat een iTunes-afspeellijst zal geconverteerd.
 
3

Freeware
iPod Plug-in for Winamp 3.02
 Winamp 5 is een handige maar krachtige toepassing die u toelaat om pc-geformatteerde iPod voor elkaar dan papiergewicht.
 
2

Freeware
E-Zsoft DVD to iPod Converter 5.0.23
E-ZSoft DVD to iPod Converter 5.0.23 kun je omzetten / DVD's rippen naar iPod video-formaat en transfer naar iTunes direct. Alle encoders / decoders zijn ingebouwd in dat u alle ondersteunde formaten omzetten eens het downloaden van de DVD to
 
2

Freeware
iTunesFS 1.2.2
Nu kunt u eenvoudig kopiëren inhoud van uw iTunes-bibliotheek en uw iPod in de Finder of de Terminal - ideaal voor, err, back-up van specifieke inhoud.
 
2

Freeware
Website to Jpeg Converter 3000 7.3
Website naar Jpeg Converter 3000 7.3 is een snelle en eenvoudige katalysator bestemd voor lokale htm, html-bestanden of webpagina van internet url gratis te converteren naar jpeg, jpg in batches. U kunt direct de URL-adres om te zetten of uittreksel
 
1

Freeware
iPod Image Extractor 1.0.0.3
 Nu kunt u eenvoudig bekijken en haal de fotos van de iPod naar uw systeem met handige IPod Image Extractor Program.
 
1

Freeware
AlbumArtFinder for iTunes 1.2.2488.32493
Nu kunt u afbeeldingen voor al uw nummers zien in de iTunes-bibliotheek met inclusieve softwaretoepassing AlbumArtFinder voor iTunes.
 
1

Freeware
FreeMyMusic
FreeMyMusic leest alle iPods gemonteerd onder de / Volumes directory. Aangezien dit programma is geschreven in QT kan het ook worden samengesteld op Linux en wanneer u uw iPod te monteren onder je root-directory / Volumes / (die je moet natuurlijk
 
1

Freeware
WordPod 1.2
U kunt handige software applicatie WordPod gebruiken voor het omzetten van een e-book dekveren intro ipod lezen van bestanden.
 
0

Freeware
Word DOC TXT RTF to PNG Converter 3000 7.3
Word DOC TXT RTF naar PNG Converter 3000 7.3 biedt u een slimme en eenvoudige woord, tekst, RTF naar PNG image file converter. Met het, kunt u bevrijden batch convert doc, docx, DOCM, txt, rtf naar png met gemak. De output beeldkwaliteit is super
 
0

Freeware
Floola for Windows 4.9
Floola 4.9 voor Windows is een nuttig instrument dat is ontworpen om gebruikers te helpen met het beheren van mobiele telefoon en zal veel gemak te brengen. Floola is een gratis programma om je iPod of je Motorola mobiele telefoon (alle modellen
 
0

Freeware
PodLift 1.0.1.3
PodLift is een freeware programma waarmee je door de inhoud van een iPod, luister naar alle tracks die u wilt, en de overdracht tracks of afspeellijsten naar de computer, hetzij naar de map van uw keuze of direct in iTunes.
 
0

Freeware
ipoAdress 1.0
 U kunt inclusief adres-databank IpoAdress gebruiken voor het verzenden adres aan anderen als mpe3 bestand. Hiermee kunt u uw gegevens exporteren als tekst bestanden in plaats van mp3-bestanden. U kunt eenvoudig maar als je iTunes.
 
0

Freeware
k-pod 1.0
Met behulp van K-Pod, hoeft u niet om een ​​e-mail client geïnstalleerd op uw computer om uw inbox synchroniseren met je iPod te hebben; K-Pod maakt rechtstreeks verbinding met uw e-mailserver.
 
0

Freeware