vanBasco Karaoke Player 2.53
 vanBascos Karaoke Player is een freeware product waarmee u Karaoke en standaard MIDI-bestanden afspelen.
 
23

Freeware
OkeOke.Net Karaoke Software 2.5.3.1
  OkeOke.Net Karaoke Software kan worden gebruikt om te mixen en te synchroniseren songs op de meest eenvoudige wijze door zowel beginnende als professionele gebruikers. De applicatie biedt ondersteuning voor een uitgebreid overzicht van
 
20

Freeware
Karaoke Anything 1.0
 Karaoke Anything is de meest efficiënte en toch freeware hulpprogramma waarmee u uw systeem te transformeren in een karaoke-machine.
 
10

Freeware
karaoke camstar 1.3
Nu kunt u eenvoudig uw eigen karaoke video en MTV maken met behulp van handige software applicatie Karaoke Camstar. Het vereist webcam en een computer karaoke-camstar voor werken.
 
7

Freeware
Karaoke Lyrics Editor 1.1
Karaoke Lyrics Editor is een programma waarmee je bewerken en teksten synchroniseren met karaoke songs in varions formaten.
 
6

Freeware
Karaoke Manager 1.21
De handige databank programma Karaoke Manager die is ontwikkeld door Henry Bartlett en Michael Eriksson wordt gebruikt voor de karaoke-bestanden die zijn opgemaakt als.
 
4

Freeware
Empty Orchestra r72
Emptyorchestra is een karaoke jukebox gericht op een snelle en makkelijk te gebruiken interface voor het afspelen van al uw CDG gebaseerde karaoke bestanden.
 
3

Freeware
SongReader Full 4.0
De handige SongReader Full is in staat om te werken als een standaard multimedia speler.
 
1

Freeware
Gateway151 Karaoke Zip Player 2.3
De Gateway151 Karaoke Zip Player is een gratis programma waarmee je met rits MP3/CD + G Karaoke-bestanden, evenals Unzipped MP3-bestanden af .
 
1

Freeware
Performous for Linux 0.6.0
Performous is een gratis cross-platform muziek en ritme spel. Karaoke? Terwijl Performous kan worden aangemerkt als een karaoke programma is eigenlijk veel meer dan dat. In plaats van alleen het weergeven van de teksten, worden notities ook
 
0

Freeware
cdgtools 0.3.2
cdgtools is een suite van tools voor de behandeling van CD + G karaoke schijven en bestanden.
 
0

Freeware
CP3 STUDIO 2.0
CP3 STUDIO is software die wordt gebruikt om de vocale volume terwijl die wordt afgespeeld aan te passen, kunt u eenvoudig het volume hoog en laag met de hulp van volume van het apparaat aanwezig is in CP3 speler uitschakelt.
 
0

Freeware
Lyricist 1.0.5.0
Tekstschrijver is een applicatie die een tekst bestand (LRX) die vervolgens kan worden gebruikt om gesynchroniseerde songteksten weer te geven met een audio-bestand kan maken.
 
0

Freeware
PyKaraoke for Linux 0.6
PyKaraoke is een gratis karaoke-speler voor Linux, FreeBSD, NetBSD, Windows, OSX en GP2X.
 
0

Freeware
FolksKaraoke 1.41f
De handige speler voor al diegenen die willen liedjes te luisteren is FolksKaraoke, dat is geschikt voor het afspelen standaard MIDIs met lyrische spoor en KAR-bestanden.
 
0

Freeware
iKaraoke TunePrompter 1.0.117 Beta
Nu kun je Karaoke bestanden te maken met behulp van uw favoriete muziek, want van ongelooflijke softwaretoepassing iKaraoke TunePrompter.
 
0

Freeware
Walaoke 2.20.0
 Walaoke is een eenvoudige karaoke-speler met video-achtergrond display. U kunt uw eigen video of een live-camera voor gebruik als achtergrond. Het ondersteunt alle soorten video met direct show filter codecs. U kunt originele muziek video vervangen
 
0

Freeware
PyKaraoke 0.6.1
Wat is PyKaraoke? PyKaraoke is een gratis karaoke-speler voor Linux, FreeBSD, NetBSD, Windows, OSX en GP2X. U kunt dit programma gebruiken om uw collectie van CDG, MIDI en MPEG karaoke songs af te spelen. Geen nummers zijn voorzien, moet u deze van
 
0

Freeware
A Valentine SlideShow-Always On My Mind 4.1.29
 Nu kunt u snel en gemakkelijk muzikale diavoorstellingen en screensavers met kincredible softwaretoepassing A Valentine SlideShow-Always On My Mind te creëren.
 
0

Freeware