Photo SlideShow Maker 1.0
 Photo SlideShow Maker kunt u digitale fotos om te zetten in uw eigen diavoorstelling met begeleid muziek en diverse overgangseffecten.
 
1830

Freeware
Adobe Flash Player 11.0.1.129 RC 1
Adobe? ® Flash? ® Player is een cross-platform browser-gebaseerde applicatie-runtime die constant bekijken van expressieve applicaties, content en videos over de schermen en browsers levert. Flash Player 10.1 is geoptimaliseerd voor hoge prestaties
 
1615

Freeware
Samba Professional 2.42
De beste software en multimedia Catalog Manager Samba is ontworpen voor mensen die willen een professionele database van hun software en multimedia hebben.
 
1094

Freeware
Momento 5.6.5.285
Nu kun je een aantal sticky notes toevoegen aan je bureaublad met behulp van de handige software Momento. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, maar het is niet mogelijk om het formaat, de kleur en het lettertype, aan te passen.
 
637

Freeware
OpenMG Jukebox 2.2.9
Je kunt de handige software utility OpenMG Jukebox gebruiken voor de volgende doeleinden: bestanden die verloren zijn gegaan omdat je twee of meer bestanden dezelfde titel geeft, worden hersteld; OMG bestanden die verloren zijn gegaan bij de back-up.
 
435

Freeware
Free Digital Signage Manager Software 4.32
Gemakkelijk Gratis Digital Signage software die werkt op elke Windows (2000, XP, Vista, 7) PC aangesloten op een TV of monitor te gebruiken.
 
81

Freeware
Free Christmas PowerPoint Templates 1 2
Gratis Kerst powerpoint templates download, downloaden Kerstmis Sjablonen
 
69

Freeware
Adobe Shockwave Player 11.6.1.629
 Shockwave Player is eenvoudig te gebruiken en een uitstekende web-standaard voor krachtige weergave van multimedia die toelaat om interactieve web content, zoals games, zakelijke presentaties, entertainment en reclame van de webbrowser bekijken.
 
27

Freeware
Powerpoint Backgrounds 1
 Professioneel ontworpen en geformatteerd Gratis PowerPoint-sjablonen kunt u uw presentatie snel te creëren.
 
15

Freeware
Microsoft Producer for Microsoft Office PowerPoint 3.0.3012
  Microsoft Producer voor Powerpoint is een software tool waarmee de gebruiker zijn dias, audio, video en beelden om een .
 
12

Freeware
Free Screen Recorder 2.9
U kunt feature rijk programma Screen Recorder gebruiken voor het vastleggen van al of je bepaalde activiteiten van het scherm.
 
9

Freeware
Livescribe Desktop 2.8.3
Met een maatschappelijk smartpen en een Livescribe-account kunt u: - Maak een persoonlijke MyLivescribe rekening met 500 MB gratis online opslagruimte voor al uw pencasts-Deel uw notities en audio openbaar of particulier van uw MyLivescribe.
 
9

Freeware
LabQuest Emulator 1.5
De LabQuest Emulator is een gratis gesimuleerde versie van het LabQuest software op een Windows ®-computer.
 
5

Freeware
Moyea PlayerBox Free Edition 2.0.1.1157
Moyea PlayerBox Free Edition biedt flexibele mogelijkheden voor u om web FLV-speler te creëren, zelfs als je geen idee hebt over ActionScript.
 
4

Freeware
Flash Movie Player 1.5
Flash Movie Player is een freeware standalone speler voor Shockwave Flash (SWF) animatie, op basis van Macromedia Flash Player plug-in. ...
 
4

Freeware
2MillionDollarTV Living-Room 1.15
De virtuele multimedia 2MillionDollarTV woonkamer brengt u newsticker, nieuws, foto's en product galerijen, TV en video on demand, streaming radio en meer.
 
3

Freeware
PDF-XChange Viewer 2.5.317.1
Gratis - Alles wat je ooit nodig zal hebben om te bekijken, te wijzigen en Adobe PDF-bestanden afdrukken, PDF-pagina's en bestanden exporteren naar beeldformaten, Type op PDF-pagina's en nog veel meer.
 
3

Freeware
Powerpoint to dvd free DVD Menu Template 1.0.0
 Wondershare PowerPoint naar DVD, zoals de naam al doet vermoeden is een PPT to DVD-toepassing die wordt geleverd met spectaculaire DVD-menu.
 
3

Freeware
ABCMachOneMessenger News Ticker FX 583.3
ABCMachOneMessenger! is verbazingwekkend nieuwe Java-applet slideshow software die eenvoudig stelt u in staat om volledig op maat gemaakte diapresentaties, automatisch getimede presentatie displays, te maken met extreme aanpassingen en met
 
3

Freeware
MusicPad 1.6
Musicpad biedt de complete oplossing voor al uw papieren muziek. Of het nu tekst, gitaar akkoorden of bladmuziek, Musicpad geeft u alle functionaliteit voor het toevoegen, bewerken en je muziek op te slaan voor de volledige papierloze oplossing. U
 
3

Freeware