SpeakComputers Free Text to Speech 2.6.2
Nu heb je vast geen behoefte om je tijd te verspillen aan het lezen van e-mails en andere documenten, omdat de software SpeakComputers Free Text to Speech er is om je te helpen.
 
239

Freeware
RealSpeak Dutch (Claire) For KobaSpeech 1.0
Realspeak Nederlands (Claire) Voor KobaSpeech verbetert de software met Nederlandse taal.
 
11

Freeware
DSpeech 1.62.5
  DSpeech Is een tekst naar spraak programma met ASR functionaliteit Automatic Speech Recognition dat hardop de geschreven tekst kunnen lezen en kies de straffen uit te spreken over de vocale antwoorden van de gebruiker.
 
10

Freeware
NHMTTS SAPI5 4.0
NHMTTS SAPI5 is een Vietnamese tekst-naar-spraak-engine. De release van deze versie (4.0) bevat functies: - Samenstel Vietnamese spraak met een natuurlijke stem die prosodics (duur, te pauzeren en amplitude) bepaald door een techniek op basis van
 
10

Freeware
Voxal Voice Changer 0.90
Voxal Voice Changer is een programma dat effecten kan toevoegen aan je stem. Hiermee kunt u echo, toonhoogte, reverb, chorus, distortion of flanger aan het geluid toevoegen dat wordt gevangen op de microfoon aangesloten op de computer. Het programma
 
5

Freeware
L&H TTS3000 British English 10.1.0.11
L & H TTS3000 is een tekst-naar-spraak-engine gecodeerd door Lernout & Hauspie, dat is ontworpen om te worden gebruikt met de Microsoft Agent.
 
5

Freeware
RealSpeak Indian Sangeeta Voice 1.0.2
ClaroRead ® is een zeer effectieve multi-zintuiglijke software-oplossing voor het ondersteunen van mensen die moeite hebben met lezen en schrijven.
 
5

Freeware
Balabolka 2.8.0.557
Het programma converteert tekst naar spraak. Alle computer stemmen op uw systeem geïnstalleerd zijn beschikbaar voor Balabolka. De tekst op het scherm kunnen worden opgeslagen als een WAV, MP3, OGG of WMA-bestand. Het programma kunt de inhoud van het
 
4

Freeware
HD Call Recorder for Skype 4.0.5
HD Call Recorder voor Skype is een makkelijk te gebruiken tool voor het opnemen van Skype stem gesprekken.
 
4

Freeware
eSpeak 1.45.5
eSpeak is een compacte open source software spraaksynthesizer voor het Engels en andere talen, voor Linux en Windows. ESpeak gebruikt een "formantsynthesefilter" methode. Hierdoor kunnen meerdere talen te voorzien in een klein formaat
 
3

Freeware
Microsoft Mike+Mary Speech Pack 5.1
Microsoft Mike Mary Spraakpakket zijn 2 stemmen voor het programma Speech SDK.The Microsoft Speech SDK 5.1 voegt Automation ondersteuning aan de kenmerken van de vorige versie van de Speech SDK. U kunt nu gebruik maken van de Win32 Speech API (SAPI)
 
3

Freeware
Free Read TTS 10.4
Chinese naam: SuiDu Engels naam: Gratis Read Releasedatum :2008-03-07 fread is een TTS programma dat tekst kan transformeren in spraak, Het heeft de volgende functies: 1: Kan tekst rechtstreeks vanuit Kladblok, IE, MS Word en track spreken de tekst.
 
2

Freeware
RealSpeak Australian Karen Voice 1.0.2
RealSpeak Australische Karen Voice is een addon om software ClaroRead. Met deze addon kun je instellen dat u software voor het lezen dat wanneer je activeren optie te lezen dat het een vrouwelijke stem met Australisch accent hebben. Dit is handig
 
2

Freeware
Panopreter Spanish edition 3.0.7.3
Panopreter Basic leest tekst, tekst-bestand, RFT-bestand, webpagina en Word-document met natuurlijk klinkende stemmen, en zet de tekst en bestanden naar gesproken audiobestanden in wav en mp3-bestand formaten.
 
1

Freeware
Panopreter Basic Spanish edition 3.0.92.0
Panopreter Basic leest tekst, RTF-bestand, webpagina in. HTM-formaat en Word-document in een groot aantal talen. Het zet ook dergelijke bestanden naar golf-en MP3-bestanden, zodat u kunt luisteren naar het lezen van de bestanden met een MP3-speler.
 
1

Freeware
Panopreter Basic 3.0.92.1
Panopreter Basic leest tekst, RTF-bestand, webpagina in. HTM-formaat en Word-document in een groot aantal talen. Het zet ook dergelijke bestanden naar golf-en MP3-bestanden, zodat u kunt luisteren naar het lezen van de bestanden met een MP3-speler.
 
1

Freeware
Talking Clock 3.4f
Deze pratende klok s Huidig ??tijd voor u. Als u het installeert, Het maakt haar snelkoppeling op het bureaublad kunt u deze snelkoppeling te gebruiken wanneer je maar wilt om het te lanceren. Het werkt door eerst de verbinding met de webservice en
 
1

Freeware
Read2Me! 1.0
Suite van cross-platform text-to-speech tools, waarmee een computer leest de tekst hardop.
 
1

Freeware
RHVoice 0.2.161
RHVoice is een gratis software-applicatie en is een spraaksynthesizer voor de Russische taal.
 
1

Freeware
RealSpeak Solo Direct Serena 1.0.84.101
RealSpeak Solo Direct Serena is een gratis software-applicatie die werken uitsluitend met 32-bits en 64-bits versies van JAWS 10 of hoger, MAGic 11 of hoger, OpenBook 9 of hoger, en WYNN 6 of hoger.
 
1

Freeware