Storm Codec 7.01.19
 Storm Codec dat is een add-on en versterken van Windows Media Player kan afspelen Real Media, QuickTime, MPEG-2, MPEG-4, AC3/DTS/LPCM, VP3/VP6, HDTV, Theora, TTL2, APE , FLAC, AAC, Ondertiteling, OGG / OGM, etc zonder gebruik van een andere Media.
 
10

Freeware
Real Alternative Lite 1.9.0
Hiermee kunt u RealMedia bestanden afspelen zonder RealPlayer te installeren Real Alternative kunt u RealMedia bestanden afspelen zonder RealPlayer te installeren.
 
7

Freeware
AVA Media NVT 1.2
Het?? Sa GRATIS, nieuwe, eenvoudig te In Toevoegen voor Windows 7 Media Center, dat het gebruik van de open source handrem video transcoder gebruik maakt. Het kijkt Mappen, dat wil zeggen op een Home Server, en transcodeert alle nieuwe DVD bestanden
 
6

Freeware
Matroska Pack Lite 1.1.2
 Matroska Pack Lite bestaat uit een royale set audio-en video-codec met het primaire doel om het afspelen van Matroska-bestanden te vergemakkelijken.
 
6

Freeware
DivX MPEG-4 Audio Codec 4.02
Als u gebruik maakt van een DivX-codec 4, 5 of hoger voor het afspelen van DivX 3 inhoud en u niet beschikt over de DivX 3.
 
5

Freeware
Nero Mega Plugin Pack 1.0
 U kunt Nero gebruiken Mega Plug-in Pack voor de volgende media: APE Monkey \ s Audio Lossless compressie; RM / RA RealNetworks RealMedia / RealAudio; OFR OptimFROG Lossless Audio Coder; FLA (FLAC) Free Lossless Audio Codec; AAC/MP4 AudioCoding.
 
5

Freeware
Predictor codec and Mhuffyuv codec 1.0
Lossless Windows codecs die compress beweging (niet alleen elk frame apart).De logica is zeer eenvoudig. Een frame verschilt normaal gezien slechts een beetje van de vorige, zodat de eigenlijke frame Minus het vorige frame kan leiden tot veel nullen.
 
5

Freeware
Cole2k Media Codec Pack Advanced 6.0.9
De geavanceerde codec pack is voor gebruik door encoders en beschikt over een groot aantal codecs en ook een aantal extra tools.
 
4

Freeware
Codec Installation Package for Windows Media Playe
Voorheen bekend als Windows Media Player 9 Codecs Pack, kan dit pakket worden gebruikt als een alternatief voor het automatisch downloaden van Windows Media Codecs, of om problemen met de eerder gedownloade codecs te corrigeren.
 
4

Freeware
MUSK Codec Pack 5.1
Een pak van codecs, waaronder / begrijpen van alle dat het noodzakelijk is om alle vindbaar video's op internet en encoder lezen in DivX 5 Pro, XviD, Real, QuickTime.
 
4

Freeware
Avid Quicktime Codecs Light Edition 1.2.0
De downloadbare installateur Avid Quicktime codecs Light Edition installeert volgende codec in Windows System32 map: AvidAVpkCodec.
 
4

Freeware
Windows Essentials Media Codec Pack 4.2.2
 Windows Essentials Media Codec Pack biedt een set van software codecs voor het bekijken en luisteren naar vele vormen van media in Windows Media Player.
 
4

Freeware
K-Lite MPEG Pack 1.1.0
De inclusieve K-Lite MPEG Pack bevat volgende filters van videos en audios en splitters: Cyberlink, DScaler5, InterVideo, Gabest, MainConcept en Ligos; Ligos, InterVideo en MainConcept, Cyberlink, Gabest, MainConcept, Elecard en Ligos.
 
4

Freeware
Lazy Mans MKV 1.0.1 beta 8
Dit is een Matroska Playback Pack voor minimalisten die een hekel opgeblazen codec packs.
 
4

Freeware
QuickTime Lite for VCP 1.1.3
Een lite versie van QuickTime geïnstalleerd met QuickTime Lite Voor VCP bieden volledige browser ondersteuning voor het bekijken en downloaden van QuickTime MOV bestanden.
 
3

Freeware
K-Lite Codec Pack Full 4.1.7
Een Codec Pack, dat geeft je de mogelijkheid om 99% van alle films die u downloadt van het internet K-Lite Codec Pack te spelen is een verzameling codecs en gerelateerde hulpmiddelen.
 
3

Freeware
Real Alternative 1.48
Real Alternative je systeem toestaat om Real Media bestanden (ra ram..) Af te spelen zonder dat u de volledige versie van RealPlayer Deze versie bevat te installeren: Media Player Classic - een freeware media speler die ondersteunt zowel Real
 
3

Freeware
Codec Pack All in 1 6.0.3.0
Codec Pack All in 1 is een verzameling codecs die je helpen je speelt bijna elke DivX film.
 
3

Freeware
Tsunami Codec Pack 3.9.9
Een verzameling van de meeste codecs en filters die ooit youll nodig hebben. U kunt ook een aantal van de andere codec / filter packs te proberen
 
3

Freeware
Windows Media Format Runtime 11
 Nu kunt u de codec van laat de windows media player gebruiken, zelfs zonder het installeren van WMP 11 met handige programma Windows Media Format Runtime 11.
 
3

Freeware