Video Capture Software 2.2
Gratis video-recorder programma om video te capturen direct op uw PC met behulp van een of meer webcams (video camera) of opname apparaat (van video).
 
12

Freeware
VSDC Free Screen Recorder 1.2.1
Het nemen van een levende momentopname van het scherm activiteit kan hebben vele doeleinden.
 
4

Freeware
Debut Video Recording Software 1.47
Debut Video Recording Software 1.47 is een handig hulpmiddel waarmee je direct vast te leggen videobestanden op uw pc met een webcam (videocamera), of opname apparaat (van video). Debuut kan ook vastleggen en opnemen bijna alles die kunnen worden
 
2

Freeware
BB FlashBack Express Free Edition 2.6.2.1162
BB Flashback Express Free Edition 2.6.2.1162 wordt beschouwd als een prachtige en handige Screen Recorder, die compact, films van hoge kwaliteit cre?ert voor tutorials, demo's en presentaties. Radicale nieuwe technologie betekent een perfecte
 
2

Freeware
Fast Desktop Recorder 1.0.4
Fast Desktop Recorder is een gratis screen video-opname software die u toelaat om het bureaublad activiteiten gemakkelijk opnemen en vastleggen van het volledige scherm of rechthoekige gebieden op het scherm.
 
2

Freeware
Ask & Record Toolbar 1.0
Vraag & Record Toolbar biedt u een gratis maar zeer nuttig zijn browser-based video-opname en conversie programma waarmee u op te slaan en video te converteren uit 1000 van de sites; MP3's maken van alles wat je hoort op je pc en de.
 
1

Freeware
Free Media Catcher 1.4
Download Online Videos, muziek van het internet Free Video Catcher is een krachtige tool die kan vastleggen multimedia bestanden die je naar kijkt of luistert vanuit uw internet browser.
 
1

Freeware
Pi-Vu Basic 1.6.2.1
Pi-Vu Basic 1.6.2.1 komt naar je toe als de volgende generatie surveillance product van SEEnergy Inc, die is ontwikkeld met hoge prestaties en gebruiksgemak in het achterhoofd. De software is ontworpen om 36 grote merken (Axis / support Sony /
 
0

Freeware
CTSCameraViewer 1.0.3
CTSCameraViewer - uniek en absoluut gratis programma voor het bekijken van video op het web camera, het opslaan van foto's, het opnemen van video, en het uploaden van de opgenomen video naar YouTube.
 
0

Freeware
MKVcleaver 0.5.0.3
De handige en inclusieve software MKVcleaver heeft de volgende belangrijke kenmerken: het ondersteunt drag-and-drop functionaliteit, het geeft je gedetailleerde informatie over elk bestand, kunt u de namen van audio-en videobestanden veranderen al.
 
0

Freeware