Express Files 2.0.0.0
De belangrijkste kenmerken van handige software programma Express Files zijn als volgt: het is zeer eenvoudig te gebruiken en te installeren, alsmede; Het is specifiek ontworpen als een elementaire tabbladen werkbalk die drag and drop functionaliteit.
 
2366

Freeware
Vital Desktop Video 1.4
Vital Desktop Video laat je een film plaatsen op je bureaublad, onder alle icoontjes.
 
1664

Freeware
7art Orange Clock ScreenSaver 1.1
Welke kleur wordt geassocieerd met een ontspannen houding? Oranje natuurlijk. Dit is een van de dingen die 7art Orange Clock ScreenSaver echt bijzonder maakt. Het is niet alleen een klok. Het is ook niet alleen een screensaver. Deze speciale
 
584

Freeware
Ringo Icon Installer 1.2
De handige softwaretoepassing FreeVoipDeal versnelt uw communicatie met uw vrienden. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die is onderverdeeld in verschillende tabbladen en elk tabblad wordt gebruikt voor verschillende doeleinden.
 
297

Freeware
Icons for Mobile for Linux -
De handige software TrainzDCC verandert in DCC mode gemaakt wijzigingen voor de wijze waarop reageren locomotieven.
 
269

Freeware
NumCapsScroll Indicator 7.0
Het all-in-one softwareprogramma WriteItNow is speciaal ontworpen voor het schrijven en opslaan van romans.
 
223

Freeware
Adobe CS3 Icon Pack -
Nu kun je de actie die je wilt op de Keynote bestanden uitvoeren met de rijke functie software Keynote Manager.
 
203

Freeware
TakeNote 0.6.7
De ongelooflijke software PowerWEB LiveControls for ASP.NET elimineert de noodzaak voor het verfrissen van een pagina voor het bijwerken van de inhoud of het hinderlijke knipperen bij het versturen van gegevens naar de server, etc door het toevoegen
 
199

Freeware
Box Sharp 20081009
U kunt het all-in-one programma Microlux gebruiken voor het maken en invullen van een exact plan met alle benodigde papierwerk.
 
190

Freeware
Twewy Desktop Icons -
Het programma voor alle mensen die gek zijn op het spelen van online games is fbmgamesetup Toolbar. Het biedt u een heleboel links naar online games. U kunt elk spel spelen wanneer je wilt en volstrekt vrij van kosten.
 
169

Freeware
RobC Desktop Manager 1.0.7
Iets via shortcuts doen bespaart tijd. Dus wees zuinig op uw kostbare tijd en gebruik Affixa om uw bestanden te e-mailen zonder e-mails op te stellen. U hoeft alleen maar het bestand te slepen naar een basket en het adres op te geven om het bestand
 
167

Freeware
AUTUMN LEAF ICONS -
Je kunt de handige software applicatie RLTool Net gebruiken voor het plannen van straalverbindingen Hop evenals schakelingen en netwerken.
 
167

Freeware
NexMander 0.6.2
Win Power is zeer nuttig software programma dat wordt gebruikt in krachtige UPS monitoring software.
 
159

Freeware
QuickStart 1.0.2
Een veilige en transparante manier voor het omgaan met bijlagen krijg je door deze handige software utility Zip To Email te gebruiken.
 
157

Freeware
Windows 8 Start Screen Customizer 1.3.6 Beta
De verbeterde versie van de handige spColumn is ACI 318-11 software, spColumn v4.80 is speciaal ontworpen voor typische frame-elementen in gebouwen en voor het ontwerpen van schuifwanden, brugpijlers, enz. Het kan ook worden gebruikt voor het
 
134

Freeware
Picture Builder Wizard Demo 1
IBM Virtual Console Software Is een Shareware software en is ontwikkeld door IBM. Het is de afgelopen maand 0 maal door de gebruikers van de client applicatie UpdateStarduring gecontrolleerd voor updates. Het was aanvankelijk toegevoegd aan onze
 
131

Freeware
SportBall0002 ScreenMate 1
Simulatiesystemen geven een doeltreffende ondersteuning bij het ontwikkelen van programma's en de daarop volgende daadwerkelijke toepassing.
 
101

Freeware
Simple Clock icons 1.0
Nu kunje op de hoogte blijven over het laatste nieuws van Honda met behulp van de handige software tool Screensaver Honda. Het ondersteunt de volgende twee modi: World Clock Mode en Worldwide News Mode.
 
83

Freeware
My WCP Watermark Editor 1.0.1
Hiermee kunt u uw Windows 8 aanpassen door het personaliseren van de teksten.
 
48

Freeware
The Boy King 1.0
De handige software Microsoft HealthVault SDK maakt de ontwikkeling van HealthVault compatibele toepassingen zeer eenvoudig.
 
41

Freeware