Heightmap2STL Beta
Heightmap2STL Betagives je echt een handige en nuttige software die is ontworpen met behulp van de programmeertaal Java als een kleine toepassing die u kan helpen omzetten in grijswaarden heightmaps naar stl modellen.
 
16

Freeware
Framy Cloud 1.0
Nu kunt u uw digitale pictutres weer op uw bureaublad van de computer met behulp van Framy Cloud. Deze digitale fotolijst heeft een makkelijk te gebruiken interface waarmee u uw fotos te bewerken voordat de weergave van het in het frame.
 
9

Freeware
Vector Converter 1.1
De eenvoudig te gebruiken Vector Converter tool gebruikt XSLT taal en PHP voor het omzetten van SVG in VML, GIF evenals VML in GIF, etc.
 
6

Freeware
Photoshop Camera Raw 5.3
Nu kunt u toegang krijgen tot de mid-range digitale cameras geproduceerd beelden in Photoshop met behulp van de hqandy gereedschap Camera Raw 5.
 
6

Freeware
Nvidia GeForce Release for Windows Vista/7 64-bit
Dit is een WHQL-gecertificeerde driver voor GeForce 6, 7, 8, 9, en 200-series desktop GPUs.
 
5

Freeware
AMD Catalyst Software Suite for Windows XP 32-bit 11.10
Deze versie van ATI Catalyst biedt volledige OpenGL 3.0 extensie support.The Hieronder volgt een lijst van OpenGL 3.0 extensies toegevoegd in Catalyst 9.1: ARB_framebuffer_object ARB_half_float_vertex ARB_texture_rg EXT_texture_array
 
5

Freeware
Nvidia GeForce Drivers for Windows Vista/7 32-bit
Dit is een WHQL-gecertificeerde driver voor GeForce 6, 7, 8, 9, en 200-series desktop GPUs.
 
4

Freeware
Stock Photo Search 1
Vrije Foto Search Toolbar - Zoek naar foto's van uw browser. Toegang tot de volledige OzImages stock photography bibliotheek. U kunt er zeker dit is een veilige download. Stock bibliotheek draagt ​​meer dan 200.000 kwaliteit stock
 
4

Freeware
Photo Flash Maker Free 5.57
Photo Flash Maker Free 5.15is beschouwd als een eenvoudige, maar nuttige flash creator waarmee u flash-slideshows te maken met foto's en muziek, in slechts een paar stappen. Photo Flash Maker (gratis versie) biedt gebruiksvriendelijke interface,
 
3

Freeware
Web Album Maker 2.2
Web Album Maker 2.2 biedt u een digitale foto tool die Web albums van digitale foto's kunnen maken van professionele HTML en Flash templates. Met klikken, Web Album Maker cre?ert HTML fotoalbums, JPEG-miniaturen en CSS voor uw online fotoalbums.
 
3

Freeware
Exif Date Changer 1.1
Exif Date Changer wordt gebruikt voor het veranderen van de datum en het tijdstip van de EXIF-gegevens die zijn opgeslagen in JPEG-afbeeldingen.
 
3

Freeware
Exif Tag Remover 2.0.75
Jpeg-afbeeldingen bevatten vaak verborgen informatie over het beeld en zijn schepper, de zogenaamde metadata tags.
 
3

Freeware
Contenta Converter BASIC 4.3
Contenta Converter BASIC 4.3 is een nuttig instrument dat is ontworpen om gebruikers te helpen om te zetten en foto's te verwerken in een batch. De partij zet uw foto's. Optimaliseer foto's voor internet, batch hernoemen en organiseren
 
2

Freeware
Simple Thumbnail Creator 0.9.3.8
Zet een lijst met jpeg-afbeeldingen in thumbnails Simple Thumbnail Creator kan een lijst met jpeg-afbeeldingen te converteren naar miniaturen van de opgegeven hoogte en breedte.
 
2

Freeware
HTML Slide Show Wizard 1
HTML Slide Show Wizard 1 is een toepassing voor het ontwerpen van een HTML diavoorstelling van uw digitale foto's. Het is een freeware.
 
2

Freeware
3D-Album 3.32
 De functie rijke software-applicatie 3D-Album laat gebruikers om samen uw favoriete fotos als videos en teksten samen te voegen tot een video.
 
2

Freeware
Auto Adjust Photo 0.29
 aaPhoto is een kleine command-line beeldmanipulatie tool die de gebruiker gemakkelijk de juiste familiefotos maakt.
 
2

Freeware
Photo Dater 1.2
Foto Dater is het ultieme programma voor het plaatsen van datum / tijd stempels op uw foto's.
 
2

Freeware
Emco Photo Resizer 1.9.5.15
Emco Photo Resizer is een image processing tool dat eenvoudig beeld vergroten of verkleinen, maar ook diverse andere functies, zoals watermerken (tekst of afbeelding overlay) biedt.
 
2

Freeware
Nvidia GeForce Release for Windows Vista 64-bit 18
Nvidia GeForce versie voor Windows Vista 64-bit 181.22 WHQL is een software die WHQL-gecertificeerde driver zorgt voor GeForce 6, 7, 8, 9, en 200-serie desktop GPU's Nieuw in Release 181.22:.
 
2

Freeware