BootSkin 1.00
 - Een hulpprogramma voor het snel en eenvoudig veranderen van een beeld, dat wordt weergegeven wanneer Windows XP wordt opgestart, voor een van de vier distributives. Echter, niemand voorkomt het downloaden van vele andere beelden ...
 
1604

Freeware
K-Lite Mega Codec Pack 9.9.5
De K-Lite Mega Codec Pack is een gratis software bundel die de K-Lite Codec Pack Full en Real Alternative omvat.
 
1467

Freeware
Chinese Zodiac Theme Pack 1.0
Chinese Zodiac Theme Pack Is een volledig pakket om artistieke thema's voor Win7 met weinig alert klanken en tekens te maken. Deze kan worden gebruikt op Windows 7 professional, premium, enterprise of Ultimate Edition.
 
925

Freeware
DM-100 Utility 2.1.0.2
U kunt de handige software utility DM-100 gebruiken voor volgende doeleinden: voor het uploaden van aangepaste meters; voor het bijwerken van de sensor tabel van uw PC naar uw DM-100/200 universele OLED gauge; voor het uploaden van aangepaste.
 
914

Freeware
Infiniti Theme Pack 1.0
U kunt het uiterlijk van uw systeem veranderen door gebruik te maken van Infiniti Theme Pack, compatibel met Windows 7 Home Premium, Professional, Enterprise of Ultimate.
 
901

Freeware
Eye2eye Britain Panoramic 2.0
Eye2eye Panoramic is een compleet product zonder gebruikersbeoordelingen tijdslimiet of beperkende functies, met 32 panorama's en 285 foto's van 78 plaatsen heeft geselecteerd van Engelands mooiste graafschap Dorset, uit de volledige eye2eye.
 
894

Freeware
Radio Operations Center for Kantronics 3.96.07
U kunt de uitgebreide suite van exclusieve softwareoplossingen Radio Operations Center for Kantronics downloaden.
 
798

Freeware
Patriotic Scenic Reflections 4.0
U kunt uw bureaublad verfraaien met de mooie Patriotic Scenic Reflections screensaver die 73 mooie, ontroerende en memorabele Patriottische beelden van Amerika bevat.
 
795

Freeware
Gapminder World 0.0.6
U kunt de all-in-one softwaretool Gapminder World gebruiken voor het tonen van geanimeerde statistieken over volgende dingen op uw systeem: infrastructuur en gezondheid, inkomen per persoon, bevolking, geboorte, onderwijs, mondiale levensverwachting,.
 
748

Freeware
Scatt Shooter Training System 6.33
Je kunt de handige software Scatt Shooter Training System niet alleen gebruiken voor een efficiënte training, maar ook voor het analyseren van fotografie-resultaten.
 
732

Freeware
COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit 4.6.3
De all-in-one software COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit is speciaal ontworpen om het complexe migratieproces tussen targets te vereenvoudigen.
 
625

Freeware
WinBMD 7.2.0
Het all-in-one WinBMD programma dat in principe wordt gebruikt voor Windows transcripties heeft een ingebouwde viewer die het gebruik makkelijker maakt.
 
441

Freeware
Deskplex 1.0
Nu kunt u uw productiviteit te verhogen en genieten tijdens het werken op de computer dankzij de all-in-one software Deskplex, die eigenlijk een eenvoudige visuele desktop is.
 
382

Freeware
TYT3107 1.2
Dé handige software voor de TYT walkie-talkie is TYT3107. Het heeft volgende kenmerken: luide en duidelijke tonale uitgang; hoge compatibiliteit en betrouwbaarheid; beschikbaar voor lange afstanden; Hoge accucapaciteit en lange standby-tijd van
 
366

Freeware
Pigeon Planner 1.0.4
Pigeon Planner is een gratis en open-source duif database. Het doel is om een ​​eenvoudige, maar krachtige duif organisator. Geef uw duiven met al hun details in de gebruiksvriendelijke interface en laat het programma de berekening van de
 
304

Freeware
Weather Gizmo 1.0.0.1
Weather Gizmo Is een software tool speciaal ontwikkeld om mensen te helpen om de weersomstandigheden van alle grote steden in de wereld te bekijken.
 
262

Freeware
MGL Central 1.7
De uitgebreide luchtvaart-database als exclusieve software, MGL Central is een Windows-gebaseerde applicatie en werkt op basis van een centrale database die de luchtvaart-gerelateerde items bevat.
 
236

Freeware
SplashShopper iPhone Desktop 3.0.2
De handige softwareapplicatie SplashShopper iPhone Desktop maakt de moeilijke taak van het beheren en synchroniseren van lijsten op je iPhone of iPod Touch erg gemakkelijk.
 
233

Freeware
PoiEdit 5.2.0.212
 U kunt handige software applicatie PoiEdit gebruiken voor het eenvoudig downloaden en het overdragen Poi bestanden naar een mobiel apparaat.
 
182

Freeware
PixelStick 1.1
De handige softwaretoepassing Archimedes Geo3D maakt het mogelijk voor gebruikers om geometrische constructies driedimensionaal uit te voeren terwijl de constructie van ondersteunde geometrische objecten en hun snijpunten op vele manieren wordt.
 
159

Freeware