Framy Ghost 1.0
De handige software utility Framy Ghost is speciaal ontworpen voor het weergeven van digitale fotos op uw systeem bureaublad. t heeft aanklagen interface waarmee je schaalgrootte, roteren, en het contrast en de helderheid van uw fotos aanpassen.
 
4

Freeware
Framy Apricot 1.0
Framy Apricot is een digitale fotolijst die digitale foto's kunnen worden blootgesteld op de PC desktops.
 
3

Freeware
Framy Heart 1.0
U kunt uw wallpapers en desktop te verbeteren door het toevoegen van stijlvolle frames en het is mogelijk omdat van handige software utility Framy Heart.
 
2

Freeware
Framy Football 1.0
Framy Voetbal kan blootstellen digitale foto's op pc desktops. Gratis foto frames om foto's weer te geven op uw bureaublad. Voeg stijlvolle frames om digitale foto's direct op de desktop en wallpapers te verbeteren.
 
2

Freeware
Framy Bone 1.0
Framy is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface waar u kunt kiezen, schalen, roteren de foto en het contrast en de helderheid voor de weergave van de afbeelding in het frame.
 
0

Freeware
Framy Pumkin 1.0
Framy Pumkin is een digitale fotolijst die digitale foto's kunnen worden blootgesteld op de PC.
 
0

Freeware
Framy Strawberry 1.0
Een digitale fotolijst die digitale foto's kunnen worden blootgesteld op de PC. Het is zeker de slimste manier om stijl te geven aan uw desktop Framy is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface waar u kunt kiezen, schalen, roteren de foto
 
0

Freeware
Image Filters 2.0.3
U kunt deze software gebruiken voor het filteren en het verbeteren van een of meer beelden.
 
0

Freeware