RootsMagic Essentials 4.0
RootsMagic Essentials is een gratis, eenvoudig te gebruiken genealogie programma dat vele belangrijkste kenmerken van de bekroonde RootsMagic stamboom software bevat.
 
8

Freeware
Mobile Number Tracer 1.0
Mobiel nummer Tracer volgt de informatie over een mobiel nummer code zoals Service Provider, provincie of Reference City.
 
6

Freeware
Free Numerology Calculator 1.0
Numerologie Calculator Functies: * De Profiel Pagina: Wanneer u de numerologie rekenmachine voor de eerste keer start, komt u direct bij de contact management pagina.
 
5

Freeware
Simple Family Tree 1.32
Simple Family Tree 1.32 is gekomen met de mogelijkheid om gemakkelijk voor het maken en / of bekijk een stamboom. Het toont voorouders en nakomelingen van de geselecteerde persoon (er wordt gelezen en schrijft bestanden in Gedcom-formaat). U kunt
 
4

Freeware
HuMo-gen(PHP) 3.2
De 1099 Pro Professional Edition is de makkelijkste en meest geavanceerde software voor al uw papieren archief behoefte.
 
3

Freeware
The Art Of Covert Hypnosis
De kunst van Covert Hypnose bestaat uit 15 audio-hoofdstukken met meer dan 8 + uur audio instructie.
 
3

Freeware
Legacy 7.5.0.208
Legacy is een applicatie waarmee gebruikers bijhouden van hun huidige en vroegere familie generaties, door hen in staat om grote hoeveelheden informatie met betrekking tot hun eigen familieleden of andere mensen gezinnen en op te slaan.
 
3

Freeware
Framework Archaeology Free Viewer 1.5
Het Framework Gratis Viewer is optioneel, maar wordt in het geval u geen toegang tot GIS-software hebben.
 
3

Freeware
MB Zodiac Psyche Sign 1 15
MB Zodiak Psyche Teken beschrijft de plaatsing van de asteroïde Psyche in uw geboortehoroscoop.
 
2

Freeware
Genline FamilyFinder 3.1.4
GENLINE FamilyFinder (GFF) kunt u zoeken, bekijken en printen pagina's uit GENLINE de Zweedse Kerk Records archief.
 
2

Freeware
XY Family Tree 5.2
XY Stamboom geeft uw voorouders, afstammelingen en familieleden op uw pc en eventueel in je eigen map op de XY stamboom website. U kunt een brede bomen of hoge bomen. Grote bomen kunnen worden gescheiden in verschillende families heel gemakkelijk.
 
1

Freeware
Astroccult Feng Shui KUA Fortune Teller 2.0
Astroccult Feng Shui KUA Fortune Teller door AstrOccult.net is een 100% gratis handige software tool om direct te berekenen Feng Shui KUA nummer. De software geeft ook krachtige 200 feng shui tips, oplossingen en verbeteringen op basis van iemands
 
0

Freeware
FamilySearch GEDCOM Assistant 1.0
Met behulp van FamilySearch.org aan genealogie doen, is nuttig. Echter kan alleen vier generaties tegelijk downloaden. FamilySearch GEDCOM Assistant zoekt automatisch naar en download alle aangesloten stambomen om uw genealogie werken efficiënter en
 
0

Freeware
On This Day 2.1.0.1
Op deze dag (OTD) leest een TMG database en toont een lijst van verjaardagen: BMDB gebeurtenissen die zich op dezelfde maand en dag als de huidige datum.
 
0

Freeware
SmartGenealogy 3.0
Deze officiële beschrijving geldt voor versie 2.9 SmartGenealogy is een genealogische software waarmee je individuele personen met de meeste van de gebeurtenissen in hun leven vast te leggen. SmartGenealogy kan zeer grote databases met een goede
 
0

Freeware
Familienbande 11.11.2007
Familienbande is een softwarepakket voor het beheer van genealogische persoonsgegevens.
 
0

Freeware