Omega-3 Counter 3.4.001
Nu kun je niet alleen meer te weten komen over de meest 250 voorkomende voedingsmiddelen, maar kun je ook de cholesterol- en vetgegevens analyseren met behulp van de handige software Omega-3 Counter.
 
990

Freeware
ProMedic 4.4
U kunt de feature-rich software ProMedic gebruiken voor volgende doeleinden: voor het plannen van geannuleerde afspraken; voor het beheer van patiëntgegevens; voor het beheer van facturen, beheer van informatie over kruiden, voor het beheer van.
 
684

Freeware
ECGMonitor 1.0
De handige software ECGMonitor is in staat is om alle, of geselecteerde, kanalen in real-time te monitoren, zelfs met tijd en Amplitude Scaling.
 
654

Freeware
SRC4U Ultra Lite 1.5.1
U kunt de handige software Spiritual Real Time Correction 4 You Ultra Lite gebruiken voor volgende doeleinden: voor het verminderen van stress; voor het verbeteren van je ontspanningscollectie; voor het volgen van volgende programma's: Reiki, Tai.
 
607

Freeware
Metzcal 2.5
De all-in-one software Metzcal biedt gebruikers geavanceerde een kruiden record tracker dievele processen ondersteunt, zoals dieetanalyse en genetica functionaliteit.
 
600

Freeware
Fitbit Connect 1.0.0.2578
Nu kunt u uw gewicht behouden door te leren u uw gewichtsdoelen kan bereiken met behulp van de exclusieve software Fitbit Connect.
 
243

Freeware
Muscle Builder 1.0
Wanneer mensen genieten van verschillende soorten video's in YouTube, weten ze nauwelijks wie de maker of eigenaar van de video's is.
 
215

Freeware
Tacx Trainer 4.1
als je wilt dat de Tacx s software correct werkt dan moet je het up to date te houden. U kunt het op de hoogte houden via twee manieren namelijk online update functie als u een directe verbinding met het internet, de handmatige update van de website.
 
109

Freeware
Weight Watchers Calculator 1.0
Nu kunt u uw gewicht gemakkelijk verliezen door het gebruik van Weight Watchers Calculator dat je punten berekent voor uw Weight Watchers programma.
 
28

Freeware
SoftCuisine 2.0
SoftCuisine is een eenvoudig en compleet pakket voor het opslaan van recepten. Het behandelt het plannen van maaltijden, het creëren van boodschappenlijstjes en kan informatie opslaan over individuele ingrediënten. SoftCuisine 2 is gratis te
 
20

Freeware
Zone Diet 5.6
Barry Sears 'Zone dieet is ontworpen om de insuline op peil te houden binnen vaste grenzen - "in de zone" - door het eten van een zorgvuldige balans van koolhydraten, eiwitten en vet, bij elke maaltijd en snack.
 
19

Freeware
Hair Straightening 5.7
Ontkrullen, ook bekend als ontspannen, is het tegenovergestelde van permanenten. U kunt recht je haar chemisch of u kunt het doen met producten die tijdelijk te temmen de krullen. Hair rechttrekken moet altijd worden uitgevoerd door een professional.
 
18

Freeware
Weight Watchers Points Calculator 1.0
Een uitstekende aanvulling op de Weight Watchers punten programma. Deze calculator helpt u bij het berekenen van uw gewicht watchers wijst snel en eenvoudig.
 
17

Freeware
Natural Fat Loss 2.0
Leer hoe u uw ideale gewicht te krijgen en te behouden door het volgen van een aantal eenvoudige regels, die onder meer  gezonde leefstijl, voeding combinatie en fitness. Download Natural Fat Loss , een gratis ebook.
 
13

Freeware
RS Weather Dress for Your Weather 1.1
Kleed voor je weer met een gratis geweldige desktop weather widget
 
12

Freeware
WHO Anthro 3.2.2.1
  WHO Anthro stelt experts analyseren de fysieke ontwikkeling van kinderen tot de leeftijd van 18 maanden.
 
7

Freeware
High Fiber Diet 5.6
Fiber valt uiteen in twee algemene categorieën: in water oplosbare (meestal te vinden in haver, fruit en peulvruchten) en niet in water oplosbare (meestal te vinden in granen en groenten).
 
6

Freeware
Health Diabetes Software 3.0.411
Medische dossiers en grafieken uw bloedglucose, bloeddruk (systolisch, diastolisch en PULSE), Gewicht, Temperatuur, A1c test, Cholesterol, Supplementen, Medicijnen Schema, Vragen voor de dokter, stoelgang, Medisch Team, Maaltijden, en Pijn waarden .
 
6

Freeware
BySoft Food Additives 1.1.5.192
Controleer of het voedsel dat je koopt bevat additieven gevaarlijk voor uw gezondheid.
 
5

Freeware
Anti Mosquito 1.2
 U kunt houden muggen uit de buurt van uw systeem met behulp van handige Anti Mosquito software die deze sterft door het produceren van muggenmelk ultra geluid. Het is het goed geaccepteerd software onder de mensen van de wereld.
 
5

Freeware