ZoomBrowser EX 6.7.2
 U kunt uitvoeren wat actie die je wilt op je fotos door het gebruik van feature rijke software-applicatie ZoomBrowser EX.
 
437

Freeware
BDSizer 3.3.0.0 Beta/3.
Gebruik dit hulpprogramma om uw bestaande verkleinen tot een zelf te definiëren maximale bestandsgrootte.
 
212

Freeware
Multi Image Rotator 1.0
De belangrijkste kenmerken van exclusieve programma Movavi Media Player zijn als volgt: het is geschikt voor het afspelen van 3D-video's; het gebruik ervan stelt gebruikers in staat om te kijken en te genieten van Side-by-side 3D-video's omdat zowel.
 
117

Freeware
Nikon Transfer 1.5.3
Nikon Transfer maakt het gemakkelijk om alle opnamen op uw digitale camera naar een computer.
 
44

Freeware
Photomania DX 6.73
U kunt de functie rijke software Photomania DX te gebruiken voor het uitvoeren van alle maatregelen die je wilt op uw afbeeldingen.
 
16

Freeware
Canon EOS 10D firmware update 2.0.1
Firmware-specificatie verandert deze firmware-update (versie 2.0.1) bevat de volgende wijzigingen: Correctie van het LCD-scherm in de firmware versie 2.0.0 Deze firmware-update op camera's geldt met firmware-versies 1.0.0, 1.0.1, 2.0.0 of . Het
 
16

Freeware
Canon EOS 20Da Firmware Update 2.0.3
Firmware-specificatie verandert Deze firmware-update (versie 2.0.3) bevat de volgende aanvullingen en verbeteringen: Correcties een probleem in kleurtemperatuur informatie Transmissie die zich bij het gebruik van Speedlite 430EX. Verbetert de
 
11

Freeware
digiKam 2.4.1
digiKam is een digitale foto management applicatie voor KDE, waardoor het importeren en organiseren van digitale foto's een "snap".
 
10

Freeware
Canon EOS 60D firmware update 1.0.4
EOS D60 Firmware Update Installatie-instructies Firmware versie 1.0.4 Voorzorgsmaatregelen * Gebruik de volledig opgeladen batterij BP-511 of de speciale Compacte voedingsadapter CA-PS400 voor firmware-update. * Niet uitschakelen van de stroom
 
10

Freeware
Photo Album Helper 2.0
Foto Album Helper ondersteunt het maken van dynamische web fotoalbums uit een verzameling van foto's gemaakt met een digitale camera.
 
10

Freeware
Canon EOS 5D Firmware Update 1.1.1
Firmware changesThis firmware-update (versie 1.1.1) omvat de volgende fixes en verbeteringen: It Now ondersteunt hoge capaciteit CF-kaarten. Het laat de laatste lens namen op te nemen in de Exif-informatie van de genomen foto's. Zij voegt hieraan
 
10

Freeware
3D-Wall 0.03
Dit is een 3D foto Navigatiesysteem voor Exhibition Center. Het zal zorgen voor een groep van foto in een virtuele galerie. De gebruiker kan navigeren door de foto's in De Vinger touch, en geniet van de hoge-interactieve surfervaring. Algemene
 
9

Freeware
Ncesoft Flip Book Maker Free 1.0.3
Ncesoft Flip Book Maker is een eenvoudig te gebruiken maar krachtige 3d flip book software die het mogelijk maakt omzetten pdf om te boeken flip gebruiken, maak je eigen flash page flip digitale publicatie zoals 3d flip boek, 3d flip album, digitale.
 
9

Freeware
Copiks PhotoMapper 0.7
PhotoMapper zal helpen bij het organiseren van uw herinneringen door toevoeging van een geografische positie aan de EXIF-gegevens die al aanwezig is in uw bestanden, zogenaamde geotagging.
 
9

Freeware
Filter Factory Gallery K -
Filter Factory Gallery K is een pak van 20 gratis filters voor Photoshop en stelt u in staat toe te passen allerlei effecten en structuren.
 
8

Freeware
CDisplay Comic Reader 1.8
De handige software utility CDisplay Comic Reader maakt het gemakkelijk voor gebruikers om strips die JPEG-, GIF-of PNG-formaat hebben gelezen. Het duurt hele scherm voor de weergave.
 
7

Freeware
PatternMaker Basic Reader 7.0.5 Build 2
PatternMaker is een CAD-programma waarmee u aangepaste kleding patronen te maken vanaf elke computer.
 
6

Freeware
Shape Collage For Linux 2.5
Shape Collage is een gratis automatische foto Collage Maker waarmee u fotocollages in minder dan een minuut te maken met slechts een paar muisklikken.
 
6

Freeware
Canon EOS 30D Firmware Update 1.0.6
Firmware changesThis firmware-update (versie 1.0.6) omvat de volgende fixes en verbeteringen: Het laat de laatste lens namen op te nemen in de Exif-informatie van de genomen foto's. Zij voegt hieraan toe lenzen die compatibel zijn met de Digital
 
6

Freeware
Digital Photo Navigator 1.5.0.2
Door gebruik te maken van de meegeleverd mapping software en de meest recente Geo-Mapping technologie, de Digital Photo Navigator kunt u opnemen en uw reis precies te weten waar u zich in Review.
 
5

Freeware