Range Finder 1.0
De handige software Moneylender Professional wordt in principe gebruikt voor het beheren van geld en ondersteunt volgende functies: het is in staat je leningsdetails overzichtelijk weer te geven, samen met alle opties om leningen uit te geven of aan.
 
208

Freeware
Solariser -
De handige software seTimer ondersteunt volgende kenmerken: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
208

Freeware
Code 2 Color 0.1
De inscribe softwaretoepassing Digifort Professional maakt het mogelijk voor gebruikers om tot 64 camera's per server lokaal of op afstand te kijken.
 
125

Freeware
MultiCoverPrint 2.03
  De functie rijke software Sip Softphone voor het hanteren handvat symmetrische NAT omdat het nieuw is UPnP-technologie.
 
80

Freeware
PanMap 0.9.6
U kunt de handige software Screencast.com Desktop Uploader gebruiken voor het uploaden van grote bestanden vanaf uw bureaublad naar Screencast. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is; u kan uw doelmap
 
59

Freeware
Nero CoverDesigner 12.0.11000
Nu kunt u hoesjes en labels van cd's en dvd's volgens uw wensen met behulp van handige software applicatie Nero CoverDesigner.
 
31

Freeware
ISO ToolKit 4.0
"ISO Toolkit" is een gratis ISO manipulatie tool die u toelaat om ISO-image-, kopieer-ISO-image te maken van CD / DVD, converteren ISO, NRG, CUE afbeeldingen, inhoud van ISO, NRG, BIN en CUE afbeeldingen en mount ISO, NRG Extract , BIN en.
 
20

Freeware
Cell counter 0.9.9.8 Beta
Cell Counter is een freeware biologie tool die u zullen helpen om handmatig tellen van de cellen weergegeven op het computerscherm door het weergeven van een transparante of semi-transparante raster over je afbeelding.
 
17

Freeware
Bulk Image Resizer by Solved 0.0.2
Bulk Image Resizer kan worden gebruikt om foto's te verkleinen door een schaalfactor. Het is een open source project. De bron en uitvoerbare bestanden kunnen worden gedownload van de volgende Link.
 
10

Freeware
HP MediaSmart Photo Software 4.1.4327
Dit pakket bevat de HP MediaSmart fotosoftware voor de ondersteunde notebookmodellen met een ondersteund besturingssysteem.
 
9

Freeware
Quick Album 1.1
Quick Album is een vriendelijk beeld uitgever en organisator, waardoor het beheer van digitale foto's een gemakkelijke taak voor zowel beginners als experts.
 
9

Freeware
Photoshop brushes: Triangles -
Een eenvoudige groep van driehoeken die van pas komen voor het creëren van abstracte Achtergronden en Geometrische kunst. Ook een monster kwast met alle driehoeken tegelijk. Per variabele kleurgebruik kunnen effectief zijn.
 
9

Freeware
eBeam Scrapbook 0.8.0.2502 Beta
Een eenvoudige toepassing om presentaties en plakboeken maken. Belangrijkste voordelen Rijke Gallery of Inhoud De vernieuwde ScrapBook Gallery maakt het gemakkelijk om te bladeren door onderwerpen en curriculum. De uittrekbare galerie uitgevouwen
 
8

Freeware
KISSlicer 1.0.9.7
KISSlicer is een snelle, eenvoudig te gebruiken, cross-platform programma dat 3D-bestanden (STL) neemt en genereert padgegevens (G-code) voor een 3D-printer.
 
7

Freeware
PCStitch Pattern Viewer 7.2.9
Met de gratis PCStitch Pattern Viewer kunt u bekijken en afdrukken bestaande PCStitch patroon bestand.
 
6

Freeware
Photoshop brushes: Chancellors Splatter -
Photoshop brushes: Chancellors Splatter is de eerste borstel zet de auteur ooit gemaakt - Het is door dompelen tennis en ping pong ballen in Paint en gooien ze tegen de muur. Aarzel niet, gewoon een hebben te proberen.
 
6

Freeware
Color Wheel ASE -
Windows kleurenwiel dat vijf stalen Vergelijkbaar met Adobe Kuler creëert. Stalen kunnen allemaal door de gebruiker worden geselecteerd of op basis van Gratis, Split Gratis of Triad kleuren. De resulterende stalen kunnen worden opgeslagen in Adobe
 
6

Freeware
photoshop plugins: Mandelbulb ray tracer -
Deze scripts zal maken van een nieuwe klasse van 3D Mandelbrot fractal heet 'Mandelbulb'.
 
6

Freeware
BIMP Lite 1.62
BIMP Lite is een kleine en eenvoudige batch verwerker voor afbeeldingsbestanden, waarmee u verschillende functies op meerdere afbeeldingen.
 
6

Freeware
Noxitu Sprite Editor 1.3.0
Nu kunt u uw tijd die taken snel uit te voeren met een ongelooflijke Noxitu Sprite Editor. Het is geschikt voor het weergeven van pagina met in een tweede op de 1,5 GHz processor.
 
5

Freeware