Smart Turn Off Timer 2.1.3
U kunt de handige software utility DM-100 gebruiken voor volgende doeleinden: voor het uploaden van aangepaste meters; voor het bijwerken van de sensor tabel van uw PC naar uw DM-100/200 universele OLED gauge; voor het uploaden van aangepaste.
 
319

Freeware
Oneworld Time 1.11
ThinkPad Presentation Director is een weergave configuratieprogramma voor je ThinkPad-computer waarmee je de presentatie en display-systemen kunt creëren, beheren en gebruiken.
 
275

Freeware
Work Time Log 0.0.0.7
Beste Popup Remover. POP-kurk-dwz is de enige popup software verwijderaar die ook window resizing stopt. POP-Stopper-IE is de enige popup software verwijderaar die je een tweede kans geeft geblokkeerde pop-up alsnog te bekijken. Alle andere popup
 
250

Freeware
System Alarm 1.0
 Nemo 440 kan u helpen de werking van de flash engine te begrijpen en u ken SWF-bestandenlezen met Flex 2, Flex 3 en Flex 4. Het programma heeft een gebruikersvriendelijke interface en translated ActionScript.
 
239

Freeware
DieUhr -
De handige software utility Pilot Assistant is in staat om te veranderen van kanaal terwijl u de frequentie wijzigt in FSX.
 
155

Freeware
MyZones 0.1.0
Met de ApecSoft M2TS to AVI MP4 DVD Converter kan u snel en eenvoudig uw videobestanden bewerken en converteren.
 
136

Freeware
Opaloflux Clock & Calendar Application 4.0
Je kunt handige software Chick Video Converter gebruiken voor het converteren van videobestanden tussen elk formaat.
 
108

Freeware
Fading Clock 3.0
QCapture Pro is voor degenen die een beetje meer uit hun Imaging camera willen halen.
 
57

Freeware
RealDreams Birthday Reminder 2.1
RD verjaardagsherinnering draait op windows opstarten en toont u de volgende evenementen in een eigen gedefinieerde tijdspanne.
 
21

Freeware
My Alarm Clock 1.4.7
 Mijn wekker is een nuttig en makkelijk te gebruiken alarm / herinnering applicatie speciaal bedoeld voor ondernemers en huishoudens ook.
 
14

Freeware
Baby & Pregnancy Countdown Ticker
Deze Yahoo Widget bevat een zwangerschap countdown ticker met ook een 3D-beeld van de ontwikkeling van uw baby Baby & Pregnancy Countdown Ticker is een widget dat de zwangerschap ontwikkeling zal op het bureaublad.
 
14

Freeware
Analog Clock Gadget 1.1.0.0
Deze Google gadget toont een ouderwetse analoge klok op je desktop Analog Clock Gadget is een gadget die een ouderwetse zal toevoegen ...
 
12

Freeware
24h Analog Clock 11.61.1250.0
Een klok na de stand van de zon de hele dag. Het ontwerp is strak en eenvoudig, en maakt uw bureaublad, zodat heel geweldig. Op basis van de analoge klok widget, deze klok toont een hele dag / nacht cyclus. De handen min of meer van de zon cyclus te
 
10

Freeware
Windows 8 Desktop Clock for Windows 7 -
Windows 8 Desktop Clock voor Windows 7 is een freeware waarmee je tonen een Windows 8 login-scherm op elkaar lijken klok op je bureaublad, met gloeiende tekst!
 
10

Freeware
Analog Clock 2.2
 Er is onderzocht dat analoge weergave is veel beter dan digitaal. Analog Clock is ontworpen voor Window met zijn mooier en duidelijk in het oog springende kenmerken. Door zijn mensen leesbare cijfers en specifieke stijl achtergrond, het is zichtbaar
 
9

Freeware
Cricket Videos 1.0.0.1
Deze gadget haalt de nieuwste video's die verband houden met cricket wedstrijden van YouTube en toont ze op je desktop Cricket Videos haalt ...
 
9

Freeware
John Kummailil Timer 1
John Kummailil Timer is een timer die u kunt kiezen welk geluid wordt afgespeeld wanneer het telt naar beneden. Zorg ervoor dat het volume op uw computer is ingeschakeld voordat u het.
 
9

Freeware
Talking Alarm Clock 2.0
 Talking Alarm Clock is nuttige toepassing waarmee u een alarm snel en eenvoudig en het zal u herinneren aan belangrijke data en gebeurtenissen.
 
8

Freeware
Date on Taskbar 1.0.1.76
Alabaster ScreenDate Datum op de taakbalk toont de datum (in uw taal) op het scherm taakbalk. Alabaster ScreenDate Datum op de taakbalk heeft een mini-kalender, een countdown timer en Pasen en Moederdag data.
 
7

Freeware
Time Viewer
  Time Viewer-software wordt gebruikt voor het vastleggen en weergeven van de aangegeven door uw systeem tijd.
 
7

Freeware