Free Loan Calculator 4.6
 Gratis Loan Calculator is financiële calculator waarmee u uw lening betalingen te vergelijken en berekenen in verschillende modi zoals je wil ie wekelijks, tweewekelijks 26 per jaar, Daily 360/year, Halfjaarlijkse, kwartaal, maand, jaar, etc, de.
 
1778

Freeware
MetaTrader ECN - FXOpen 5.0
Het exclusieve handelsplatform MetaTrader ECN - FXOpen is speciaal ontworpen voor het regelen van brokerage diensten in Forex en CFD, en aandelenmarkten.
 
734

Freeware
SimpleD Budget 1.05
Nu kunt u uw Windows boot scherm wijzigen met behulp van het handige programma Windows 7 Boot Skin - ENCOM OS BOOT SCREEN. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en te manipuleren. Installeert extreem eenvoudig.
 
255

Freeware
Snappy Snippets 1.0.6
De handige softwareapplicatie SplashShopper iPhone Desktop maakt de moeilijke taak van het beheren en synchroniseren van lijsten op je iPhone of iPod Touch erg gemakkelijk.
 
87

Freeware
Yahoo! Stock Ticker 2.7.4
Yahoo! Stock Ticker widget kunt u bekijken en bewaken van uw fondsen. Deze Widget geeft u informatie over indices, uw aandelen en fondsen. De resultaten worden uitgesteld tot 20 minuten. U kunt de volgorde de lijst door te slepen de duimen rond op de
 
23

Freeware
Standard Bank Savings Tool 2.10
Het beheren van uw geld kan lastig zijn. Hoe besteedt u vandaag invloed op hoe je besteedt morgen. Beheren Haal uw inkomen, vooral die maandelijkse kosten. Deze toepassing zal u helpen bijhouden van uw uitgaven elke maand om voor u o
 
16

Freeware
Microsoft Money Plus Sunset Home & Business 17.0.150.3817
 U kunt uw verlopen versies van Money Plus Home en Business vervangen door Money Plus Sunset Home and Business.
 
13

Freeware
Eclipse Stock Charts Lite 1.0
Gratis Stock grafieken Software met historische grafieken, technische analyse indicatoren en nieuws. We hebben de open source eclips handel genomen en opgeruimd een versie specifiek voor nieuws en grafieken met technische analyse.
 
9

Freeware
Currency Converter Gadget 2.0.0.0
Deze Google gadget toont een valuta-omzetter van en naar het belangrijkste valuta in de wereld Currency Converter Gadget is een ...
 
9

Freeware
Free Stock Charting Software 1.0
 De handige Vrije grafieken Software is nu vrij van kosten beschikbaar. Het omvat historische grafieken en technische analyse indicatoren en nieuws. U het ca gemakkelijk draaien, je hoeft alleen te halen in je verlangen directory, en na deze, zal je
 
8

Freeware
Common Cents 1.0.4
A Home Finance Accounting System. Dit perl-gebaseerde web applicatie maakt gebruik van dubbele invoer, transacties op te sporen rekeningsaldi. Omvat ook auto-terugkerende transacties, budgettering, grafieken, OFX import, verklaring verzoening en vele
 
7

Freeware
Tax Software 1.1
Online inkomstenbelasting voorbereiding en de elektronische indiening software. Krijg een terugbetaling snel met behulp van uw computer online. Snel en eenvoudig!
 
5

Freeware
Girls Games 1.0
Meisjes Spelletjes - Eenvoudige en eenvoudig te gebruiken applicatie gemaakt om de beste games voor meisjes vinden en gebruiken.
 
5

Freeware
Route Planner Usa 1.0
Routeplanner Usa - Eenvoudige en makkelijk te gebruiken applicatie die de afstand en het brandstofverbruik voor een bepaalde route berekent.
 
5

Freeware
Power of Attorney Download 4.0
U kunt volmachtformulier vrij van kosten die in staat is voor alle of u opgegeven zaken downloaden.
 
5

Freeware
BackGrounder 1.0.4
Achtergrondinformatie is een toepassing op te schalen en beelden bijsnijden in een eenvoudige bediening, om de achtergrond foto's voor Windows te creëren. Het biedt onder andereSchaal en Trim in een handeling Muisbesturing van trim en schaal
 
5

Freeware
Credit-Card-Crusher 113.85a
Credit-Repair-Planner helpt bij het creëren van een geoptimaliseerde aflossingsschema welke factoren in krediet verbetering.
 
4

Freeware
Auction Misspeller Software 1.02
Veiling Misspelled Tool - vind de 1000's van veiling die zijn verkeerd gespeld (hebben typfouten) op eBay.
 
4

Freeware
SKI Interest Calculator 1.0
Excel gebaseerde Rente Calculator voor het berekenen van de bouw leningen. Gebruik drie verschillende Sheets om verschillende berekeningen te vergelijken.
 
4

Freeware
Credit Cards - Sources for over 200 credit cards and more 2.0
Dit is het pefect GRATIS eBook voor iedereen die een creditcard wil, geen mattter welk type van krediet je hebt.
 
4

Freeware