Yahtzee 1.0
-De gratis en single player game Yahtzee is heel makkelijk om te spelen. Je hoeft alleen de dobbelstenen te draaien en dat is alles. Het spel bevat goede en verbeterde graphics.
 
28

Freeware
Free App Maker 1.0
Maak gratis Android app. Kies gewoon een soort van app te maken, zoals trivia en ebook Android Apps en voeg uw eigen inhoud. Na het indienen van uw aanvraag ons gebouw team zal creëren uw aanvraag voor aan de android app store en daarna kunt u uw
 
6

Freeware
Basketball Roster Organizer 1.0
Als basketball coach zijn er bepaalde klusjes je moet doen naar de leuke dingen, spelen en trainen basketbal.
 
5

Freeware
AceFixtures for UEFA Champions League 1.3
AceFixtures voor de UEFA Champions League is een gratis spreadsheet met een kalender van alle wedstrijden van het toernooi en een groep status van elk team.
 
5

Freeware
Club Raffle 2.0
Club Raffle is ontworpen om clubs en lid organisaties de mogelijkheid om te moderniseren en te vereenvoudigen fondsenwervende activiteiten.
 
4

Freeware
Soccer Roster Organizer 1.0
Voetbaltrainers kunnen deze software gebruiken om s roosters en de vooruitgang organiseren en volgen hun voetbalteam.
 
3

Freeware
Baseball Roster Organizer 1.0
Als je een honkbal coach en problemen ondervindt bij het bijhouden van uw teams rooster en wie welke positie speelde toen, dan is deze software programma in staat zijn om u te helpen.
 
3

Freeware
Duck Hunt 1.7
Deze flash puzzel spel voegt slechts enkele vooruitgang in eenvoudige puzzel spel concept voor het terugbrengen het standaard spel met aantrekkelijke stijl.
 
3

Freeware
Off The Road Winch Load Calculator 1
OTR Trading heeft deze lier belasting calculator voor u beschikbaar zijn voor u uit te werken van de belasting die een 4x4 lier zou nemen op basis van de informatie die U voeden het.
 
3

Freeware
Football Roster Organizer 1.0
Voetbal is een ingewikkelde sport met veel spelers, vervangingen, toneelstukken, en nog veel meer allemaal op hetzelfde moment tijdens een spel.
 
2

Freeware
Fishing Buddy 11.0
Het perfecte computerprogramma voor Vissers bij te houden van hun vis vangsten te houden, en vind de beste visstekken.
 
2

Freeware
Golf Buddies 1.0
Golf Buddies is een score en handicap keeper voor het weekend golf krijger. Golf Buddies is een eenvoudige, makkelijk te golf score en handicap keeper gebruiken. Het zal uw scores bewaren samen met uw vrienden. Het zal u toelaten om een lijst met
 
2

Freeware
Thirukural 1.0.0.1
Thirukural is een gadget dat de Tamil literatuur Kural (Heilige) weergegeven op het bureaublad van uw computer.
 
2

Freeware
Chicago Attractions and Tours 1.0
Wil je weten wat te doen in Chicago? Ontdek 36 leuke attracties, rondleidingen en dingen die er te doen waaronder Chicago Hop On Hop Off Tour, Tommy Gun's Garage diner-en show, Medieval Times Diner en Toernooi in Chicago, Quintessential Chicago
 
2

Freeware
Horses2Follow 1.1.4
Win2Win competities gratis paardenraces software kan worden gebruikt voor Horse Racing in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Amerika, S-Afrika, Australië, Japan, Hong Kong, en kan ook gebruikt worden voor hondenraces.
 
2

Freeware
ABC Genius 2.5.4.40
Heb je ooit opgelost een kruiswoordraadsel, anagram, ScrabbleTM of BoggleTM? Was dat moeilijk? Wilt u hulp bij het oplossen van deze puzzels? Dan moet je ABC Genius. Het is een essentieel instrument voor elk woord-puzzel liefhebber en is specia
 
2

Freeware
Disney Vacation Planner 2.2
Dit unieke programma is ontworpen om u te helpen bij uw planning van een Orlando / Disney vakantie.
 
2

Freeware
Zango Weather 1.00
Weer Zango voorspelt regen of zonneschijn direct vanaf uw bureaublad. Het zal u helpen om uw evenementen te plannen, sla uw gezondheid en weten over het weer stunts op voorhand. Kleine applicatie zal niet veel van de PC middelen verbruiken en zal het
 
1

Freeware
AuctionEgg 1.0
eBay typo veiling finder en $ 1 deal listings - direct toegang tot de heetste eBay-aanbiedingen.
 
1

Freeware
AirCompare Gadget 1.0
Een snelle en gemakkelijke manier om tienduizenden vliegtarieven vergelijken in een keer.
 
1

Freeware