BibleMax German Luther Bible 1.0
De handige software BibleMax German Luther Bible maakt het bestuderen van de bijbel zeer eenvoudig. Het is heel gemakkelijk te gebruiken.
 
957

Freeware
iSearchGurbani 1.0
De allesomvattende software iSearchGurbani maakt het verkennen en zoeken in Gurbani zeer eenvoudig.
 
419

Freeware
Gospel Stories 1.0
U kunt uw bijbelstudie accuraat en snel houden met behulp van de handige software Gospel Stories dat honderden Bijbels, commentaren, lexicons, kaarten, gidsen, referenties, woordenboeken en boeken bevat.
 
258

Freeware
e-Sword 10.1.0
 E-Sword is een gratis Bijbel software programma dat u helpt om gemakkelijk te lezen en te begrijpen bijbel.
 
47

Freeware
Digital Bible Concordance 1.3
 U kunt de Digitale concordantie 1.3 voorzien tools te gebruiken voor het browsen en zoeken, bekijken en kopiëren van elk woord in het Engels Bijbel onmiddellijk. Het bevat lijsten van de Bijbel bijbelverzen en wordt geleverd met twee Engels
 
20

Freeware
The Holy Bible King James Version 8.0.1
De Bijbel King James Version 8.0.1 biedt u een krachtige applicatie die 12.000 onderwerpen, parabels, profetie?n, onderwerp zoeken, kaarten en boeken merk. Ook inbegrepen zijn Strong's, Nave's, Eastons, Matthew Henry commentaar, Torry's
 
13

Freeware
Français French Bible Study 1.3
Zoek in de Bijbel in het Frans. Krijg referenties, commentaren en nog veel meer. Kaarten, lookups en nog veel meer leuke dingen. Hebben we al gezegd het is gratis! iPad, iPhone en Android ook.
 
12

Freeware
Bangla Translation of Quran 1
Bangla Vertaling van de Koran 1 is een gratis programma dat wordt gebruikt voor het lezen Bangla, Arabisch en Engels de tekst op hetzelfde moment. U kunt verbergen Arabisch en Engels tekst. Het programma is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.
 
11

Freeware
Tamil Bible 8.0
  Het Woord Bijbel is beschikbaar in een gratis Tamil versie. In overeenstemming met het bijbelse vermaning om vrij te geven wat we vrij hebben ontvangen, deze online Bijbel is strikt niet te koop. De Bijbel is beschikbaar in de Unicode-versie met de
 
10

Freeware
Free Biorhythm 1.0
Gratis en krachtig bioritme applicatie die toelaat om caclulate uw bioritme. niet alleen je 3 primaire cycli, maar ook uw secundaire cycli worden ondersteund. u kunt weergeven of de huidige engeries niveaus of een 4-weekse weergave van uw cycli. Een
 
8

Freeware
Delta Minaret 1.0
Delta Minaret biedt u alle flexibiliteit die u nodig heeft voor een gebed clock.Delta Minaret is een must-have applicatie voor elke moslim. Features: * Gebed tijden voor bijna 1000 steden en natuurlijk kunt u uw eigen * Hijri Datum en Hijri /
 
7

Freeware
Quran7 Viewer 2.0
U kunt leren De Heilige Koran met Heilige Koran Visual leermiddel dat Koran alle 114 soeras biedt in een pakket met Othmani en Nash Script Typen.
 
6

Freeware
PinYin Bible (FREE Edition) 1.00
PinYin Bijbel software voor GRATIS downloading.A must voor elke Chinese christen! De meest nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken PinYin Bijbel in de markt. Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees selecteerbaar. Ontworpen met de nieuwste Visual
 
5

Freeware
Italiano - Italian Bible Study 1.3
Zoek in de Bijbel in het Italiaans. Krijg referenties, commentaren en nog veel meer. Kaarten, lookups en nog veel meer leuke dingen. Hebben we al gezegd het is gratis!
 
5

Freeware
Alkitab Bible Study 2.7
 Het alternatief front-end voor het JSword Crosswire project is Alkitab dat is open source desktop bijbel software.
 
4

Freeware
Salaat Time 2.7
Salaat Time is een multi-functie islamitische applicatie die de voorgeschreven islamitische gebedstijden en Kiblah richting berekent voor overal in de wereld.
 
4

Freeware
Spanish Bible Study 1.4
Zoek in de Bijbel in het Spaans. Krijg referenties, commentaren en nog veel meer. Kaarten, lookups en nog veel meer leuke dingen. Hebben we al gezegd het is gratis! Nu met Android en iPhone-versies.
 
4

Freeware
theWord 3.2.0.1101
theWord Bijbel software is een intuïtief en krachtig computerprogramma dat honderden bijbels, commentaren, woordenboeken, boeken en kaarten binnen handbereik.
 
4

Freeware
The Bible 1.0
De Bijbel 1,0 wordt beschouwd als een nuttig programma waarmee je lezen en printen van de King James Bijbel, zoeken naar verzen, en bookmark elk vers of hoofdstuk.
 
4

Freeware
MB Kabbalah Astrology 1.85
MB Kabbalah Astrologie 1,85 is een geavanceerd programma ontwikkeld op basis van de Kabbalistische Boom des Levens die uw zon Aanmelden kan berekenen op basis van uw geboortedatum en te integreren met de Kabbalistische Boom des Levens.
 
4

Freeware