Theme Manager 2.3
De controle van de OVER ALLE look van uw Windows-computer met Theme Manager. Beheer al uw skins, themas, achtergronden, iconen, etc. vanuit een interface. U kunt zelfs mixen en matchen ze samen om volledige geblazen suites te maken!Theme Manager is
 
1576

Freeware
Actual Title Buttons Lite 2.0
Actual Title Buttons Lite is een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke software ontworpen om u in staat te stellen dagelijks windows management klusjes te optimaliseren door gebruik te maken van de verborgen kracht van moderne besturingssystemen.
 
933

Freeware
Japan Theme Pack 1.0
U kunt het uiterlijk van uw systeem veranderen door gebruik te maken het mooie Japan Theme Pack. Het beschikt over Japanse taferelen van natuurlijke en culturele schoonheid. Het is compatibel met Windows 7.
 
924

Freeware
Windows 7 Boot Skin - ENCOM OS BOOT SCREEN 1.0
Nu kunt u uw Windows boot scherm wijzigen met behulp van het handige programma Windows 7 Boot Skin - ENCOM OS BOOT SCREEN. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en te manipuleren. Installeert extreem eenvoudig.
 
895

Freeware
Eclipse 1 wallpaper -
De handige softwareapplicatie Reset NDS Password helpt netwerkbeheerders om hun werknemers te helpen door gebruik te maken van de Password Management mogelijkheden van NDS.
 
327

Freeware
Summer Falls -
De remote control software voor Palm OS-platforms is PalmVNC. Het ondersteunt de verbeterde schermresoluties van de nieuwste modellen. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen.
 
280

Freeware
Plexgear -
De handige software applicatie File Type Manager kan de moeilijke taak van het beheren van bestandstypen, uitvoeren en shell extensies zeer eenvoudig maken voor u.
 
272

Freeware
Yummy Hearts Active -
Deze gratis software is, in combinatie met ER Mapped, een eenvoudig te gebruiken luchtfoto- en mapping-viewer met interactieve roaming, zoomen, meetgereedschappen en meer.
 
233

Freeware
Winter Fun With Mickey and Friends -
OmniGrid is de handige plug-in voor SU Podium V2 of SU Walk waarmee gebruikers eenvoudig een raster van lpuntlichtjes of omnilichtjesen boven of onder een vlak oppervlak kunnen maken.
 
232

Freeware
Winters End -
ASDIP Foundation Is een programma dat is ontworpen om je te helpen bij het ontwerp van de spreiding, vastzetting en combinering van funderingen.
 
216

Freeware
Sum Pleiades -
De handige softwareapplicatie Management-Ware Webelement maakt de moeilijke taak van het creëren van een professioneel ogende mobiele webpagina zeer gemakkelijk en snel.
 
205

Freeware
Quaint Night Of Winter -
De handige software utility WinTax Calculator is speciaal ontwikkeld voor de volgende doeleinden: voor de berekening van CPP, EI, federale fiscale en provinciale belastingen; voor het maken van de berekening van de belastingen op reguliere salaris,.
 
174

Freeware
Microsoft ChristmasTheme 2004 1.0
Volgende nieuwe opties worden geboden door deze handige software NVTweak in het Classic NVIDIA Control Panel / driver: Temperatuur instellingen; AGP-en hardware-instellingen; Twin View; Over clocking, debuggen, Video Mixing Renderen, en nog veel.
 
167

Freeware
The beatles help wallpaper -
Voor het weergeven van thumnails van child to parent is MDI form Softgroup .Net MDI bar de beste mogelijkheid. Het is snel en makkelijk te gebruiken. Features zijn Auto hide Support Standard .Net rendering, gepersonaliseerde voorgrondkleuren,
 
163

Freeware
Saint George -
De geavanceerde IRC Bot voor Windows is WinBot IRC Client is niet alleen erg makkelijk te gebruiken, maar ook volledig klantgericht.
 
139

Freeware
Snowboarding Down The Mountain -
U kunt uw bureaublad verfraaien met de mooie Advent Candles Christmas Screensaver die bijna 60 minuten levert van prachtige, cd-kwaliteits Kerstmispianomuziek. Het is volledig aanpasbaar, en u kan muziek ook naar wens toevoegen.
 
130

Freeware
X-Men Pack -
Je kunt de handige software applicatie UScreenCapture niet alleen gebruiken voor het vastleggen van desktop-gegevens maar ook voor het vastleggen van frame rate en opgenomen resultaten configureren.
 
118

Freeware
chanel03wallpaper -
Nu kun je een overzicht maken met behulp van handige software visionapp OneTimePass die het genereren van wachtwoorden mogelijk maakt. Je hoeft alleen het door het programma aangeboden wachtwoord voor de beveiligde log te activeren.
 
110

Freeware
Tank Fight wallpaper -
De handige software Delicode NI mate is in staat omapparatuur die voldoet aan OpenNI om te zetten in OSC en MIDI. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface en een hoge omzettingssnelheid maar geeft je ook resultaat met een hoge kwaliteit.
 
108

Freeware
View Of The Pone -
FishBuster Is een zeer nuttige software applicatie die de gegevens over de visserij op het bureaublad weergeeft.
 
94

Freeware