Tesla Logo Clock 1.0
De door TechSmith Corporation ontwikkelde all-in-one software Camtasia maakt communicatie heel gemakkelijk door middel van nauwkeurige tool voor het creëren van professionele screen video's.
 
245

Freeware
Skull Clock Widget 1.0
Dit is zeer handig hulpprogramma om effectiever samen te werken met iedereen die betrokken is bij de productontwikkeling met behulp eDrawings software.
 
168

Freeware
Vista Clock RF 2.1
Een kleine update van de Widget gemodelleerd naar de klok in komende besturingssysteem van Microsoft release met nieuwe en meer zichtbare wijzers voor de uren, minuten en seconden en een nieuw belgeluid voor haar alarm.
 
16

Freeware
HP Earths OotP Countdown 1.5
Een Harry Potter en de Orde van de Feniks aftellen (release op 13 juli 2007) met een RSS-feed reader. Karakters Inbegrepen: Trio, Harry, Ron, Hermelien, Ginny, Luna en Neville.
 
16

Freeware
Halo 3 Countdown 1.0
Een countdown voor de meest verwachte videogame van dit jaar op de Xbox 360.
 
15

Freeware
NuvaRing Reminder 1.0
NuvaRing Herinnering is een Widget te helpen bijhouden van uw inbrengen en verwijderen data voor de NuvaRing.
 
13

Freeware
Generic Countdown Timer 2.0.3
De handige en volledig aanpasbaar programma Generic Countdown Timer laat gebruikers eenvoudig lettertype, evenals de huid, en het formaat aanpassen voor weergave van de tijd.
 
9

Freeware
Mac clock 1.0
Leuk Macintosh klok voor Windows!
 
8

Freeware
Your Holiday Countdown 2.00
Telt de dagen, uren, minuten en seconden om uw vakantie, met een link naar de Duty Free Price Guide, zodat u kunt uw Duty Free aankopen.
 
8

Freeware
Sign Out Time 1.0
Deze Widget zal u vertellen wat uw teken van de tijd en Count Down naar die tijd. Het kunnen gebruikers in te stellen per dag werkuren, toegestaan ??lunch, aanmelden uur en signin minuten.
 
8

Freeware
True Binary Clock 1.0
Geeft het aantal seconden sinds 1 januari 1970 in binaire. Dit wordt in veel computersystemen, wordt genoemd wat de "Epoch datum," en is wat wordt gebruikt om de tijd te berekenen in genoemde systemen.
 
7

Freeware
Nixie Clock 1.2.0
Een retro klok gemaakt van 1960 "Nixie" Neon gevulde buisjes. Deze gloeiende buizen werden gebruikt op het moment voor state-of-the-art displays van numerieke gegevens.
 
6

Freeware
Firefox 3 Download Counter 0.1.1
Toont u het werkelijke aantal Firefox 3 Downloads. Toont de Downlaod van belangrijke 10 landen en de gehele Download.
 
6

Freeware
Pi Clock 3.1415
Een klok die het uur getallen (1,2,3, ... 12) vervangt door hun equivalenten hoek in radialen. Just another Geeky Geek Toy.
 
5

Freeware
rocco does london countdown 1.0
Een aftellen naar de Flora London Marathon 2006 van het www.roccodoeslondon.com project, dat geld is het verhogen van voor het goede doel Oxfam door het maken van uw ontwerp door de stad van Londen draaien op dit 42 km tocht.
 
5

Freeware
Norma Plus 2.1
Voor klanten van de provider "Norma Plus":? Datum & tijd? Diensten info? Contacten? Ondersteunen? Snelle toegang tot e-mail en Statistiek
 
5

Freeware
Depeche Mode - Playing The Angel 1.0
Dit blijkt uit een eenvoudige countdown gewijd aan de release van nieuwe album Depeche Mode's Playing The Angel.
 
4

Freeware
Doom Movie 1
Een aftellen naar de bioscoopversie van de Doom film door Universal Pictures.
 
4

Freeware
Berlin Clock 1.0
Misschien wel de meest unieke klok die u ooit zult hebben op uw bureaublad.
 
4

Freeware
Harry Potter Book and Film Countdown 1.0
Het is een grote zomer voor Harry Potter fans: Met de vijfde Harry Potter-film, "Harry Potter en de Orde van de Feniks," het raken van theaters 13 juli en de laatste Harry Potter-boek, "Harry Potter en de Relieken van de Dood,.
 
4

Freeware