Out There Yahoo Widget 1.5
Deze Widget laat aanhangers van Out There de gelegenheid om de bijgewerkte Cartoon in Yahoo! Widget formaat.
 
23

Freeware
Marvel Comics Browser 1.0.0.0
Blader door deze week Marvel comics.
 
17

Freeware
dumb and dumber 2.1.1
Speelt willekeurig geluidsbestanden van de film "Dumb and Dumber." 
 
7

Freeware
Cathy Cartoon 1.0.0
Deze Widget haalt de "Cathy" Cartoon strip. Op basis van Narayana B.V 's Calvin & Hobbes Widget.
 
3

Freeware
Daily Dose 2.1
Daily Dose zal dienen je favoriete stripverhaal binnen een configureerbare Widget! Er is geen specifieke strip is gericht. In plaats daarvan worden instructies om de gebruiker om hun eigen instrument van vrolijkheid te geven. Zodra de voorkeuren zijn
 
3

Freeware
Calvin And Hobbes Fetcher 1.1.1
Een eenvoudig en schoon, no-nonsense Widget om dagelijkse strips van niemand minder dan de uiterst geliefd en aanbeden Stripfiguren Calvin and Hobbes te halen.
 
2

Freeware
der-Leos TV-Programm 3.22
Zien wat er momenteel op de Duitse tv en wat er komen gaat. Volledig aan te passen!
 
2

Freeware
Anchorman 1.1.0
Dit werkt op dezelfde wijze de YODA, Vader en R2-D2 Widgets doen. Gewoon dubbelklikken op Ron Burgundy om een ??offerte te horen. Op basis van Allen Wu's Yoda Widget.
 
2

Freeware
The Mickey Mouse Audio Remote 2.0
Breng de wondere wereld van Disney naar muziek van uw PC Bibliotheek met deze Special Edition versie Mickey Mouse audio afstandsbediening die werkt voor zowel Microsoft's Windows Media Player 11 en Apple's iTunes.
 
1

Freeware
Chuck Norris Facts 2.2
Meer dan 350 unieke feiten voor uw vermaak. Het maakt gebruik van het Windows-systeem stem te spreken de feiten. Kom snel weer terug voor nieuwe versies met meer functies. Laat me weten wat je zou willen verbeteren, dankzij zien! e-mail:
 
1

Freeware
Oblique Strategies 2.0
Een upgrade naar mijn originele Oblique Strategies Widget: Geeft Oblique Strategies-kaarten.
 
1

Freeware
Christmas Frame 1.1.0.0
Een dynamische Christmas Frame met een Christmas Carol afgespeeld wanneer u klikt op de Chrismas Tree
 
1

Freeware
DryckoMaten 1.0
(Deze Widget is alleen beschikbaar in het Zweeds voor het moment.) Beschrijving in het Engels: DryckoMaten is een hulpmiddel waarmee je de wijn en sterke drank-tips op basis van een gelegenheid of wat voor soort voedsel dat u ondervindt.
 
1

Freeware
Garfield 1.1.4
 Nu kunt u bladeren Garfield comic strips vanaf uw desktop met behulp van handige Garfield widget. Het is geschikt voor het updaten naar de nieuwste strip dagelijks.
 
1

Freeware
Chuck Norris Facts Generator 1.0
Wil je Chuck Norris Facts op uw desktop? Met deze desktop Widget is dat mogelijk. Het toont een willekeurige Chuck Norris Fact, uit een grote lijst van de beste feiten. Er is zo'n favorieten als:? Chuck Norris heeft twee snelheden: Loop Kill en?
 
1

Freeware
cocktailbase.de 1.2
Deze Widget bevat een cocktailshaker. U kunt kiezen uit veel verschillende ingrediënten en cocktail recepten om uw favoriete cocktail te mixen. Zoals fruitige cocktails. Er is ook de mogelijkheid om laat je inspireren door Random Cocktails. Niet te
 
1

Freeware
Comedy Network Schedule 2.2
Geeft wat is er Nu en NEXT van The Comedy Network, een Canadees televisiezender. Links naar de volledige schema, evenals onze Video Player waar u kunt kijken clips en volledige afleveringen. U kunt de tijdzone. De widget update twee keer per dag en
 
1

Freeware
Kanji of the Day 6.0
Of anime liefhebber, kast Linguist, of ernstige student van de Japanse, Chinese of Koreaanse taal, het leren van de basis-Japans, Chinees of Koreaanse tekens (kanji, hanzi, hanja, evenals hiragana en katakana, en Hangul) is leuk en handig voor.
 
1

Freeware
MyMoody Widget 1.0
MyMoody.com is nog steeds in de vroege ontwikkeling, maar de site geeft je een dynamisch kan worden bijgewerkt stemming voor gebruik met een HTML-enabled forums, websites, chatrooms ... noem maar op! Wanneer je stemming verandert gewoon, terug
 
1

Freeware
SWGack Episode Information 1.0
Luister je naar op MMORadio SWGack met Alex Albrecht en Joshua Brentano? Wilt u weten wanneer de volgende aflevering is te downloaden via iTunes? Dan hebben we een Widget voor jou ontworpen. De invoering van de SWGack Episode Information Widget 1.0.
 
1

Freeware