Grand Savings Bank Mortgage Rates 1.6
Deze Widget biedt actuele hypotheekrente informatie bij GRAND Savings Bank, over Beautiful Grand Lake in Grove, Oklahoma. Op dit moment dienen de 4 state-gebied: Oklahoma, Arkansas, Missouri en Kansas.
 
5

Freeware
Multi Currency Converter 1.5
Een andere smaak van Currency Converter. Deze Widget krijgt tarieven van www.oanda.com en geeft een maximum van vijf valuta's omrekenen.
 
4

Freeware
Currency Chart 2.5
Dit is een zeer geparametriseerde Wisselkoers grafiek trekken gegevens uit een keuze van websites en het toestaan .
 
3

Freeware
Yahoo! Finance Badge 1.0.2
HTML Widget (WebBrowser4Widgets), die wordt weergegeven op het bureaublad een badge ontworpen op http://finance.yahoo.com/badges/. Een uitstekend voorbeeld van hoe WebBrowser4Widgets integreren met Y! WE, met originele visuele controle.
 
2

Freeware
Commodity Prices 1.1
Deze Widget zal u tonen de prijzen voor de meest voorkomende grondstoffen.De gegevens worden vernieuwd elke 15 minuten. Prijzen zijn beschikbaar voor de volgende producten:? Ruwe Olie? Natural Gas? Benzine? Verwarming Olie? RBOB Benzine? Goud?
 
1

Freeware
Gold Quotes 1.1
Een eenvoudige widget die de huidige weergeeft Vraag en bied goud prijzen van dgcsc.org. Het zal laten zien prijs per ounce of gram en in uw keuze van 23 verschillende valuta's. Gold tarieven worden geleverd door Kitco.
 
1

Freeware
VAT Widget 1.0
Een gemakkelijke manier om UK VAT (belasting) toevoegen aan een nummer dat u invoert. Heeft een gemakkelijke knoppen om de prijzen te sturen van en naar het klembord.
 
1

Freeware
SaneBull Live Gold Futures Price 1.0
Een live momentopname van Gold Futures prijs. Deze Widget wordt aangeboden in verschillende versies.
 
0

Freeware
SaneBull Live Stock Portfolio 1.0
Een "live" Stock Portfolio Widget. Het controleert de bestanden die u in uw portefeuille te plaatsen in een "live" manier. Voorraden worden bijgewerkt zolang de markt open. Standaard weergave bevat Ticker, Laatste Koers, 52 Week
 
0

Freeware
Tiny sleez currency converter 1.1
Bekijk wisselkoersen voor top valuta's en converteer valuta's uit meer dan 170 landen.
 
0

Freeware
Los Padres Bank Mortgage Rates 1.6
Deze Widget biedt actuele hypotheekrente informatie bij Los Padres Bank in Solvang, Californië.
 
0

Freeware
PCSpeedDialer 2005 1.4.0.0
PCSpeedDialer 2005 is een Hotkey Utility. Klinkt dit bekend: U bent een letter te typen en de noodzaak om een ??spreadsheet voor een aantal cijfers controleren. Je moet je handen van het toetsenbord, de muis te pakken, klikt u op het menu Start, gaat
 
0

Freeware
Wage Widget 1.1
Houdt een lopend totaal van de hoeveelheid geld die je hebt verdiend. Voer uw Uurloon en kijk hoe de poen opgeteld terwijl u surft op het internet, ga naar de badkamer, YAP met uw collega's en af ??en toe werken.
 
0

Freeware
World Stock Indices at a Glance 2.0
Een dynamische visie op de wereldgeschiedenis aandelenindices oon een Google-applicatie.
 
0

Freeware
Brunet 1.2
Dit is een klein en configureerbare rekenmachine die kan berekenen brutto en netto-waarden.
 
0

Freeware
Limun Stock Widget 1.07
Volg uw portefeuilles, inkomsten en mutaties van de beurskoersen op de Kroatische Zagreb beurs. Gegevens 15 minuten vertraagd. Pratite svoje portfelje, zaradu i cijene dionica na Zagreba? KOJ Burzi. Podaci se prikazuju s 15 minuta zaka??? Njenja.
 
0

Freeware
MESDAQ Stock Price Monitor 1.01
Deze Widget haalt de aandelenkoersen van de Kuala Lumpur Stock Exchange op basis van voorraad codes ingevoerd.
 
0

Freeware
Partners Federal Credit Union Mortgage R 1.6
Deze Widget biedt actuele hypotheekrente informatie bij Partners Federal Credit Union, die de Cast Members, medewerkers en familieleden van de Disneyland Parken en Resorts, de Walt Disney Company, ABC Television netwerken, ESPN, en alle andere.
 
0

Freeware
RQS Fund Tracker 1.1
De RQS Fonds Tracker is een Widget die dagelijks rendement (nachtelijke update) voor alle van de middelen die Ritchie Hoofdstad Quantitative Strategies biedt aan gekwalificeerde beleggers laat zien.
 
0

Freeware
Basic Financial Calculator 1.0.0.0
Een Basic Financial Calculator
 
0

Freeware