Vintage China Picture Puzzle 1.0
U kunt de handige software CompeGPS LAND gebruiken voor het openen van topografische kaarten en vectoriële, gescande kaarten of zelfs satellietfoto's.
 
308

Freeware
wildcatmania scheduler 1.5
 ETranscript Bundle Viewer biedt line integrity met ondersteuning voor West LiveNote en is helemaal gratis. De software is heel anders dan alle andere en is een maatstaf voor West LiveNote met fraudebestendige security.
 
285

Freeware
Super Pack calendar 1.0
De all-in-one, door Insofta Development ontwikkelde, software Cover Commander laat gebruikers toe om stijlvolle en indrukwekkendecovers te maken.
 
276

Freeware
Thought for the Day 1.0
De veel gebruikte kapsel afbeeldingssoftware is Salon Styler Pro dat speciaal is ontworpen voor kapsalons en beautyscholen.
 
241

Freeware
AngryPanda 4.0
Nu kun je hoogwaardige producten met minder prijzen te kopen door handige IE-plug-in DealShopSave.
 
219

Freeware
Kitten Tracker 1.2
U kunt de all-in-one softwaretoepassing KryptoVpn gebruiken voor volgende doeleinden: voor communicatie met elke andere internettoepassing; voor het beschermen tegen deconnecteren van uw internetverbinding; voor het veilig maken van uw.
 
191

Freeware
The Black Knight 1.0
Nu kun je 2D-en 3D-gegevens veilig als DWF-bestanden delen met behulp van exclusieve software Autodesk DWF Writer.
 
80

Freeware
GirlSense Boutique Fast Facts 1.1
GirlSense is een koele site voor Tween en jonge tiener meisjes die graag creatief te zijn en liefde mode.
 
17

Freeware
Bulk Die Roller 1
Een Widget een theoretische 6 dobbelsteen n keer werpt en toont de resultaten. Van mogelijke gebruik voor ... err ... I dunno.
 
7

Freeware
Halo2 Stats 3
Deze Widget is volledig commentaar, en wordt gebruikt in een poging om te bepalen wie bedriegt of modding in de online multiplayer modus Halo 2's.
 
7

Freeware
Free Ride Games - Games-Carousel 2
Free Ride Games bieden consumenten PC computer games 100% gratis. Genres zijn arcade, kaart, puzzel, mahjong en nog veel meer ...
 
7

Freeware
Free Jigsaw Puzzle Downloads 2
Download en speel gratis legpuzzels die u kunt aanpassen en maken echt UNIEK! Veel plezier patchwork samen decoupeerzagen in downloadbare computerspelletjes. Neemt puzzels naar een geheel nieuw niveau van plezier.
 
7

Freeware
Free Mac Game Downloads 2
Heb je een mac en op zoek naar een Mac-computer spel? Ontvang gratis mac Game Downloads! Veel van de grote mac online games om te delen met je vrienden en andere Mac-gebruikers. Speel mysterie games voor mac, verborgen object spellen, puzzel
 
5

Freeware
Kung Foo Jason 2.0
Animatie van Jason from Home Movies doen Kung Foo.http://www.soup2nuts.tv (Noot van de redactie: Standaard tot onder de andere vensters, zodat kan worden moeilijk te vinden.)
 
5

Freeware
Talk To Me 1
Een widget die tegen je praat. Typ gewoon de tekst in de tekstballon en druk op de "Talk To Me!" Het is altijd grappig om te horen van de computer stem!
 
4

Freeware
Dark Age of Camelot Population Viewer 3.00
Maakt verbinding met live-XML feed CamelotHerald's waaruit blijkt dat u het aantal spelers op elke server.
 
4

Freeware
Online Brain Games 2
Brain teaser games om online te spelen en download gratis. Test je denken vaardigheden met logische puzzels, raadsels, wiskundige Sudoku en nog veel meer hersenen spel uitdagingen.
 
4

Freeware
Big red indian 0.1
Een eerbetoon aan VFHC in de Zweedse Hockey Play Offs. Het is de Indische logo dansen over het scherm met af en toe een Indiase trommel.
 
4

Freeware
Haiku Generator v.x 1.5
Net als zijn oudere broer (v4), de Haiku Generator vx toont een aantal willekeurige Japanse poëzie op uw bureaublad te kalmeren je geest.
 
4

Freeware
Ouija Lottery 1
Ontstaan ??in het begin der tijden, en overgeleverd van generatie op generatie, kan deze mystieke Ouija bord brengt u rijkdom voorbij uw wildste dromen? Laat de All-Seeing Eye u naar uw geluk lotnummers.
 
4

Freeware