NPR Player 1.01
U kunt handige software iStonsoft Video Downloader gebruiken voor het downloaden van uw favoriete video's van YouTube, Dailymotion, Metaface en AOL, etc websites met hoge snelheid.
 
280

Freeware
Spoken Quotes 1.1.3b
U kunt de handige softwaretool Teardrop gebruiken als standalone applicatie en het kan ingezet worden op een intranet.
 
199

Freeware
Ultimate RSS Reader 4.0
Nu kan je elke gewenste actie uitvoeren op uw PDF-bestanden dankzij PDF Experte Ultimate. Het is zeer makkelijk te gebruiken en ondersteunt het creëren, bewerken, convertern en delen van PDF-bestanden.
 
47

Freeware
omg! 1.3
Sterven om te weten wat heetste celebs Hollywood's zijn van plan? Met deze nieuwe widget van omg! - Yahoo! 's nieuwe celeb nieuws en roddels website - u zult nooit meer af. De omg! Widget levert de nieuwste celebrity nieuws, roddels, en
 
22

Freeware
YOU FM Playlist 1.1
Dieses Widget zeigt den aktuell gespielten Song von YOU FM een.
 
9

Freeware
John McCain 7.10.05
De race naar het Witte Huis is in een hoge versnelling. Nu kunt u Get Up op de minuut nieuws rechtstreeks uit de campagne naar uw bureaublad met deze makkelijk te gebruiken Widget van NBC News. Er is geen betere manier om bij te blijven met John
 
7

Freeware
Meet the Press 7.09.12
Sinds de eerste dagen van de televisie in de jaren 1940, Meet the Press is het stellen van de moeilijke vragen, en wereldleiders hebben beantwoord.
 
4

Freeware
Yahoo! Finance 1.0.2
Deze Widget geeft u informatie over indices, aandelen en fondsen. Zijn aanpasbaar venster kan ook aantonen grafieken en nieuws voor de items die u wilt bijhouden.
 
3

Freeware
American Culture 1.0
XML feed van LifeInTheUsa.com site. Deze Widget kunt u kwesties en onderwerpen weer te geven dat immigranten en Amerikanen Antwoorden op nodig hebben. De Widget toont de beschikbare koppelingen waarop u kunt klikken om naar dat artikel op de website.
 
3

Freeware
Astronomy Buy and Sell 2.41
Deze Widget krijgt de nieuwste advertenties van de Sterrenkunde Kopen en verkopen website en geeft deze op uw bureaublad.
 
2

Freeware
BBC Arabic Radio 1.0.1
Vind je het leuk om te luisteren naar BBC Arabic Radio? Dit juweeltje zal je dat laten gaan zonder het openen van een aparte Media Player of browser. Veel plezier.
 
2

Freeware
Kitco Precious Metals Quotes 1.1
Kitco Precious Metals Quote is een widget die de prijzen voor edele metalen zoals goud, zilver platina en palladium zal laten zien online bij Kitco site naar uw bureaublad.
 
2

Freeware
Mike Huckabee 7.10.08
De race naar het Witte Huis is in een hoge versnelling. Nu kunt u Get Up op de minuut nieuws rechtstreeks uit de campagne naar uw bureaublad met deze makkelijk te gebruiken Widget van NBC News. Er is geen betere manier om bij te blijven met Mike
 
2

Freeware
Its Football Time! 0.5
Geef het seizoen en diverse statistieken voor voetbalteams, zowel college en pro. Dit is generiek en kan worden gebruikt voor bijna elke voetbalploeg. Ter ondersteuning en geef meerdere teams, gewoon een kopie van de Widget. Een voor elk team die u
 
2

Freeware
WMAQ NBC5 7.09.04
WMAQ-TV, officieel gebrandmerkt als NBC5 Chicago, is een Amerikaanse tv-station in Chicago, Illinois eigendom van en wordt geëxploiteerd door NBC.
 
2

Freeware
European Soccer Championship 2008 1.0
Mis geen informatie en ervaar elke wedstrijd en elk doel van de UEFA EURO 2008! 22 op uw bureaublad ...- Actueel nieuws voor ieder team van de UEFA EURO 2008 22!- Live-Ticker voor elke wedstrijd- Tabellen en Doelen- Wedstrijdoverzicht
 
2

Freeware
NBA Miami Heat Schedule 1.0.4
Dit is een aangepaste Widget van een die oorspronkelijk werd gemaakt door Sarah Tuohy naar de basketbalwedstrijd schema van de Miami Heat weer te geven.
 
2

Freeware
Bowling Green State Football/Basketball 2.3.1
Geeft informatie, met inbegrip van TV-zender en scores voor voltooide games, over de voetbal, mannen basketbal, of vrouwen basketbal schema, polaire bowlen voor Bowling Green State.
 
2

Freeware
DR Nyheder 1.0.2
L ¡¯ s nyheder fra zegt skrivebord.
 
2

Freeware
Mike Gravel 7.10.08
De race naar het Witte Huis is in een hoge versnelling. Nu kunt u Get Up op de minuut nieuws rechtstreeks uit de campagne naar uw bureaublad met deze makkelijk te gebruiken Widget van NBC News. Er is geen betere manier om bij te blijven met Mike
 
2

Freeware