Euro Lightning Monitor 2.6
Displays (bijna) real-time bliksem kaarten voor het grootste deel van West-Europa. U kunt kiezen tussen Strike punten, Strike Dichtheid, en Storm volgen kaarten voor de volgende landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Europa, Frankrijk, Duitsland,
 
12

Freeware
Weather gadget for Google Desktop 1.0.0.0
Een no-nonsense gadget om de huidige voorwaarden om je heen
 
11

Freeware
Windfinder Widget 1.0
De Windfinder widget / gadget is een klein programma, dat wind, golven en weer geeft van uw favoriete surfspot als observaties en voorspelling op uw bureaublad van de computer.
 
10

Freeware
AccuWeather.com WeatherAlarm 1.0.3
Dit ongelooflijk Compact weer Widget geeft u alle informatie die u nodig hebt, zonder dat het kostbare ruimte op uw bureaublad.
 
4

Freeware
mini Weather 1.0
De eerste in een serie van mini Widgets.  mini Weer is een kleinere vereenvoudigde versie van The Weather Widget die bij Konfabulator. Het is een fractie van de grootte, en ziet af van de verwachting functie. Dupliceer de Widget en voer het uit en de
 
3

Freeware
Buienradar 1.4
Buienradar.nl is een van de meest populaire sites van Nederland. Hier kunt u uitchecken of het nu gaat regenen of niet. Maar het gebruik van deze widget kunt u zien in een oogopslag. Er is geen update-functie, zodat handmatig opnieuw te laden ...
 
3

Freeware
Meteo 1.2
Check out de Zwitserse Weers-verwachting op uw bureaublad. De voorspelling is opnieuw geladen elke minute.meteo24
 
3

Freeware
UK Animated Rain Radar 1.00
Deze Widget zal animeren op Verzuim de laatste 24 uur van de regen radar beelden van de MetOffice voor het Verenigd Koninkrijk.
 
3

Freeware
Bureau of Meteorology Radar 1.0a
Bekijk radarbeelden voor Sydney, Australië van het Bureau of Meteorology website.
 
3

Freeware
Weather Underground 1.0
Bekijk ook het weer maakt niet uit waar je bent. Kaarten en gegevens worden verstrekt door Weather Underground, Inc
 
2

Freeware
Dallas Weather 2.0
Kaarten voor Dallas door The Weather widget geeft weersvoorspellingen van de Weather Channel.
 
2

Freeware
Dutch Radar 1.1
Deze Widget bevat alle real-time radarbeelden voor Nederland opgehaald uit www.Buienradar.nl. Zie de radarbeelden van de laatste 1,2,3 of 24 uur of de radar Voorspelling van de komende 2 uur. Het frame is gebaseerd op de Widgets van Mark Crossley.
 
2

Freeware
Meteo12 Beta1.0
Ontdek de eerste Meteo widget met 12 gegevensbron voor Zwitserland.Deze widget geeft je alle meteo informatie in slechts een widget ...
 
2

Freeware
National Weather Service 1.8.0
Geeft Kennisgevingen van de National Weather Service (NWS) RSS feed voor elke Amerikaanse staat.
 
2

Freeware
Trek Forecast 2.0
Een Weather forecast widget met een Trekky smaak. Het toont een 1 of 8 dagen en links naar weather.com voor meer details. Trek voorspelling heeft ook vele weergaveopties.
 
2

Freeware
Weather Station 1.1.2
Nog een andere weer widget. Deze trekt XML-gegevens van de NOAA-feeds (zie http://www.weather.gov/data/current_obs) en geeft alle gedetailleerde informatie een weer geek houdt voor een enkel geselecteerd weerstation. Je krijgt:? Huidige toestand?
 
2

Freeware
AccuWeather Pocket Weather 1.0.3
Nu kunt u weer over de 2,7 miljoen locaties over de hele wereld vanaf uw desktop te krijgen door gebruik ongelooflijke AccuWeather Pocket Weer widget.
 
2

Freeware
Canadian Weather Radar 1.1
Bekijk Canadese Weather Radar (Doppler) in een resizable Widget. Auto updates radar beelden van Environment Canada. Kunt elke radarstation vermeld op de website van Environment Canada's website.
 
2

Freeware
CCMC Space Weather Model Widget 1.0
Geeft plots afgeleid van real-time de ruimte weer simulaties uitgevoerd tegen de Gemeenschap gecoördineerd Modeling Center van NASA Goddard Space Flight Center.
 
2

Freeware
Daily Astrology Forecast 1.2
Hier krijg je een nieuw persoonlijk astrologische of numerologische voorspelling op uw bureaublad elke ochtend. Vul dan hieronder uw gegevens in en u bent vertrokken!
 
2

Freeware