Counter Strike 2D 1.0
De bijgewerkte versie van Counter Strike spel is Counter Strike 2D dat vele nieuwe functies ondersteunt, terwijl de basis gameplay is hetzelfde.
 
13

Freeware
Halo the Flash Game 1.0
 Halo is een science fiction first person shooter video game franchise gemaakt door Bungie.
 
11

Freeware
Fisica 1.0
Una aplicacion para poner en practica algunas de las formules fisicas y logen de Newton.
 
4

Freeware
KUMA\WAR 1.0
 De Kuma War game brengt de heroïsche verhalen van onze soldaten om het leven. Het spel bevat 100 missies en eigenlijk is de reeks van speelbare recreaties van echte gebeurtenissen in de War on Terror.
 
3

Freeware
Lost Planet: Extreme Condition for DX9 1.0
Lost Planet is een geweldige actie spel, omdat het zich richt op gespannen spannende gevechten die niet nodig veel input verder dan een constante trigger vinger en gezond verlangen naar alles wat beweegt te doden.
 
3

Freeware
Bounce Arena 1.0
Bounce Arena is een vrij originele spel. Het doel is om je tegenstander knock-out van de arena (of ring). Daarbij kunt u kiezen miniatuur ballen, of laten vallen bommen. De kogels en de granaatscherven van de bommen, zal druk op de tegenstander.
 
3

Freeware
Resident evil Raccoon madness 1.0
Gids Leon S. Kennedy en Claire Redfield in verschillende ruimtes in een gebouw in Raccoon City tot aan de top van het gebouw te vluchten met een helikopter, maar er zijn een probleem. dit gebouw besmet met zombies en andere wezens en je hebt slechts
 
3

Freeware
Messiah 1.0
Bob, een uitschot van de hemel en een engel alleen in naam, is verzonden naar de aarde door de hogere macht om de corruptie en de zonde neer op aarde te wissen.
 
2

Freeware
GunZ 1.0
 GunZ is een online third-person shooting game waarmee spelers te overdreven, zwaartekracht tartende actie zich verplaatst, inclusief muur lopen, prachtig, tumbling, en het blokkeren van kogels met zwaarden, in de stijl van actiefilms en anime te.
 
2

Freeware
Hitman Versus Christmas 1.0
Hitman kerst - Schiet de boze elfjes en kijk hoe ze blazen. Het kwaad Elfs wil vernietigen de kerst, gebruik je wapens om ze te verdwijnen uit de heilige dag.
 
2

Freeware
Madness Combat Game 1.0
 De vol strijd spel Madness Combat houdt je bezig voor lange tijd. In dit spel moet je iedereen afmaken met behulp van uw wapens. Je moet je wapen te gebruiken voor het doden van je vijanden als je zijn zeer krachtig en kan niemand je ervan
 
2

Freeware
Spec Ops: The Line 1.0
Spec Ops: The Line Screenshots
 
2

Freeware
Arena Robo 1.0
Arena ROBO is een spel ontwikkeld door mij voor een wedstrijd .. Deze keer, het geeft je de controle over een heavly gewapende robot, die moet vernietig zoveel mogelijk vijanden. Geen gedoe, vanaf het begin tot het einde! Technische Informatie: -
 
2

Freeware
EGE: The Global Warming Game 1.0
Je speelt als vier broeikasgassen, in een poging om de temperatuur van de planeet te verhogen. Gameplay is een mix van arcade-highscore jagen, shooter muis te klikken en strategie. Het is mijn eerste voltooide spel.
 
2

Freeware
Nobuyuki Forces 1.0
Nobuyuki Forces is een interessant shooting game. Infiltreren in een schuilplaats van de rebellenleider heer Nobuyuki, neer te schieten alle bewakers en versla hem. Druk op de spatiebalk te komen en de linker muisknop om te schieten, met als doel het
 
2

Freeware
Sky Fight: WW2 1.0
Arcade simulator gewijd aan de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog 2!
 
1

Freeware
Amaurosis 1.0
Amaurosis is een 2D top-down shooter die ik heb gemaakt om te pronken met de leuke speciale effecten maakte ik toen ik me verveelde: PHet is niet veel van een spel zo veel als het gaat om een ??demo, maar het is nog steeds een beetje onderhoudend.
 
1

Freeware
Space Kidnappers 1.0
In dit spel UFO's verschijnen en ontvoeren de burgers. U kunt gebruik maken van de muis om een ??kanon te controleren en de UFO's te schieten klikken. Soms is een UFO's zullen de punten te dragen, kunt u deze opgenomen heeft om het item
 
1

Freeware
Hunt For the White Stag 1.0
Een overhead schietspel met hoge bloeddruk / gore inhoud. In het spel, je bent een jager op jacht naar de witte hert.
 
1

Freeware
Fade to Black 1.0
Dit is een DELPHINE SOFTWARE spel.U MOET EXTRACT dit bestand met PKUNZIP HET GEBRUIK VAN DE-D optie omCREATE DE JUISTE hiërarchie.
 
1

Freeware