Football World Manager 2000 1.0
 Football World Manager 2000 is een voetbal computerspel waarin je in staat om ten minste 20 competities spelen in maar liefst 7 verschillende landen.
 
19

Freeware
FA Premier League Football Manager 2001 1.0
 FA Premier League Football Manager 2001 is een voetbal management spel dat een eenvoudige interface waarmee spelers gemakkelijk navigeren van de controles en nemen hun team naar de overwinning Premiership heeft.
 
9

Freeware
UEFA Manager 2000 1.0
 De online voetbal manager gaf bieden realistisch inzicht in de dagelijkse activiteiten en zorgen die league voetbal manager een UEFA kampioen gezichten.
 
9

Freeware
Railroad Tycoon 2 1.0
 Railroad Tycoon 2 is een verslavend en uitdagend spel ontworpen voor computers in die u zelf kan nagaan als Tycoon tijdens het werken op de hele weg naar de hogere rangen in de spoorwegsector.
 
8

Freeware
Roller Coaster Tycoon: Loopy Landscapes Expansion 1.0
 Roller Coaster Tycoon: Loopy Landscapes Uitbreiding is de nieuwste aflevering in de Roller Coaster Tycoon dat alle leeftijden en soorten gamers zal aantrekken.
 
6

Freeware
Airline Tycoon First Class 1.0
 De bijgewerkte versie van Airline Tycoon is Airline Tycoon First Class dat ondersteunt volgende nieuwe functies: de tien nieuwe missies zijn opgenomen; het spel ondersteunt nu multiplayer mode van het spelen, het spel ondersteunt cargo vlucht.
 
5

Freeware
Sim Farm 1.0
  We hebben het over een spel Sim Farm die lijkt te zijn saai op het eerste gezicht, maar wanneer je begonnen met dit spel te spelen moet je echt genoten van de spelletjes verbeelding.
 
5

Freeware
Papas Freezeria 1.0
 Kun je jezelf vermaken door het spelen van papas freezeria spel. In dit spel, zal je de leiding van Papa Louie ijssalon, dat is gelegen in de voorkant van de oceaan te nemen. Er zijn veel klanten die komen naar u voor het eten van ijs en nu is het
 
4

Freeware
Kablooey! 1.0
In slechts een paar uur wordt de voorzitter ingesteld op zijn grote toespraak in onze kleine stad te geven.
 
4

Freeware
Ford Ranger Cup Manager 1.0
Een speciale versie van onze cricket game serie. Ontwikkeld voor Ford Australië functie in hun sponsoring van de Australische binnenlandse een dag cricket.
 
4

Freeware
Zoo Tycoon Demo 1.0
Bouw een dierentuin uit het niets in de demo-versie van Zoo Tycoon.
 
4

Freeware
Youda Farmer 1.0 1.0
De boerderij en de stad van elkaar afhankelijk, en met uw hulp kunnen beide bloeien en groeien.
 
3

Freeware
Rigs of Rods 1.0
  Het belangrijkste verschil tussen de open source auto simulator Rigs Of Rods en anderen is de unieke soft-body physics.
 
3

Freeware
OMMs 1.0
OMMs staat voor "One Million Monkeys". Dat is van "Een miljoen apen te typen met een miljoen schrijfmachines ...". Met "nee" tegen ruimtes de schrijfmachines hebben 1000 sleutels, 73 met 'a', 9 met 'b', ... , 19 met 'y', en 1
 
3

Freeware
Farm Frenzy Pizza Party 1.0 1.0
In Farm Frenzy Pizza Party moet je terug naar de boerderij om pizza ingrediënten voor de stad te creëren.
 
2

Freeware
Spice Trade 1.0
Spreid de invloed van je cultuur, terwijl het maken van uw eigen imperium! Sinds de 14e eeuw leeft Europa een mondiale supermacht toen het begon te koloniseren andere continenten. Maar wat als de geschiedenis was gegaan op een andere manier? Wat zou
 
2

Freeware
Alex Polfliet Lemonade Stand 1.0
Ondersteunt onbeperkt op te slaan games.Create uw eigen limonade rijk. Ton van upgrades en opties zoals recept, prijs, advertenties locatie. Ton van statistieken. Kleine grootte en gemakkelijke installatie. Ondersteunt onbeperkt save games.
 
2

Freeware
Championship Manager 2000 1.0
In de Championship Manager 2000 , kunt u opstelling uw desire16 competities uit de hele wereld. Voor het winnen van prijzen, zal je concurreren op het hoogste niveau. De geluiden en de graphics zijn beide uitstekend.
 
2

Freeware
Horse 8.5 1.0
Wat is paard? paard is een paard racespel waarbij je moet inzetten en afhankelijk van het ras en die je inzet op je kon winnen contant geld (niet echt geld). U kunt ook kopen aandelen in een paard en stuur ze naar de Grandnational. Als je wint bij de
 
2

Freeware
Latin Heat 1.0
Maak drankjes en proberen om zo veel geld te verdienen als mogelijk voor de bar sluit. Koop upgrades en warme outfits met uw geld.
 
2

Freeware