SimpleKeyPadServer 3.0
Je moet eerst SimpleKeyPad installeren op je systeem om met het handige softwarepakket SimpleKeyPadServer te werken.
 
707

Freeware
DOP eRemote 2.00.06
De handige software DOP eRemote is speciaal ontworpen voor het zingen met Ethernet toepassingen.
 
386

Freeware
Spotlight on SQL Server Enterprise 6.0.0.4286
Wanneer je SQL Server performance problemen snel en nauwkeurig wilt diagnosticeren en zorgen voor een gezonde database-infrastructuur dan is dat nu niet alleen mogelijk maar ook gemakkelijk.
 
381

Freeware
MultiLook 1.0.2.81
U kunt deze handige softwaretool gebruiken voor volgende doeleinden: voor het doorzoeken van een hele lijst domeinnamen; voor controle en visualisatie van domeinen, enz.
 
324

Freeware
RADL 1.5
De RADL die het servergedeelte van de Radius client / server-architectuur is speciaal ontworpen voor het centraliseren van authenticatie van gebruikers.
 
293

Freeware
Office Communicator Phone Edition 6907.222 2007 R
U kunt de handige software TransActAT gebruiken voor volgende doeleinden: voor het creëren van handelsplatformen, voor het maken van een TransActAT (TM) platform; Het is in staat om snelle, doeltreffende en accountable diensten te verschaffen dus.
 
247

Freeware
Row Count Plus Transformation 1.1.0.43
Met het all-in-one programma MADINAPLUS kunt u in contact blijven met uw dierbaren.
 
237

Freeware
SharePoint Configuration Analyzer 1.0.1550.28263
Vanaf nu kun je bellen naar je vrienden en familieleden over de hele wereld met behulp van toonaangevende VOIP service provider software PappaCall Pc2phone. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface en brengt je in contact met je dierbaren.
 
124

Freeware
System Center Orchestrator 2012 Component Add-ons 2012 RC
Download de System Center 2012 Release Candidate in een handig pakket, als onderdeel van het Microsoft private cloud evaluatie.
 
13

Freeware
Microsoft Office Visio 2007 Professional - Softwar 1.0
Software-upgrade Assessment Add-In Software-upgrade Assessment Add-in voor Microsoft Office Visio 2007 Professional edition.System eisen: -. NET Framework 2.0 van Microsoft Office Visio 2007
 
11

Freeware
Family Diary Windows Home Server 1.0
Family Diary is een pak van toepassingen, zodat u het opzetten van een database van afspraken en contacten voor familie en vrienden.
 
11

Freeware
Microsoft Online Services Migration Tools 1.0.1447.028
Gebruik dit hulpmiddel om de migratie van Microsoft Exchange ondersteuning voor Microsoft Online Services.
 
8

Freeware
StecaGrid Connect User 2.0.0.2
Controle met de optioneel verkrijgbare StecaGrid Connect netwerkkaart is handig. Hier, de geïntegreerde webserver maakt het mogelijk om gegevens in een normale webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer) weer te geven zonder extra software. De gratis
 
7

Freeware
SocksCap 2.40
Nu Windows-gebruikers kunnen eenvoudig hun Winsock toepassingen inschakelen voor het navigeren van een SOCKS server met behulp van handige software applicatie SocksCap. Het werkt zonder dat wijzigingen in een Winsock toepassingen of de stapels.
 
7

Freeware
Angora Guestbook 1.6
Een gastenboek in PHP. Angora is een eenvoudige en krachtige PHP / MySQL gastenboek. Als u bekend bent met ofwel PHP of MySQL het eens te proberen en zien wat het in staat is Angora Gastenboek kenmerken: Anti-spam maatregelen: - CAPTCHA en
 
6

Freeware
DBeaver 2.3.1
Universal Database Manager en SQL Client DBeaver is een handige en betrouwbare database tool bedoeld voor ontwikkelaars en database administrators.
 
6

Freeware
Autodesk LicenseServer Tools 11.5
Autodesk LicenseServer Tools is een software ontworpen om te worden gebruikt met vergunning servers die op Windows XP, Mac OS X, Linux, IRIX, HPUX of Sun Solaris. Het programma zal u toelaten om een ​​Floating licentie waardoor u de
 
6

Freeware
Windows Server 2003 Access-based Enumeration -
Windows Server 2003 Access-based Enumeration zichtbaar maakt alleen de bestanden of mappen die de gebruiker de rechten op toegang heeft.
 
6

Freeware
Windows Server 2003 Service Pack 2 Adm inistration
Het pakket met beheerprogramma's kunnen beheerders de Windows Server 2003 SP2 management tools installeren op een computer met Windows XP Professional of een Windows Server 2003-familie-besturingssysteem op afstand server management functies uit.
 
5

Freeware
Microsoft Platform Ready Test Tool 3.0
De Microsoft Platform Ready Test Tool is ontworpen om u te helpen uw toepassingen te testen op compatibiliteit met de nieuwste technologieën en platforms van Microsoft.
 
5

Freeware