FileBook Plug-in 12.10.4.2
De handige FileBook Plug-in maakt het uploaden en downloaden van bestanden zeer gemakkelijk en snel. Het laat gebruikers hun favoriete zaken eenvoudig en snel downloaden, zoals films, muziek, games, e-boeken en nutsbedrijven.
 
968

Freeware
Captive Browser 2.16.0.20
Je kunt de handige software Captive Browser gebruiken voor het maken van jeeigen rapporten.
 
961

Freeware
DealShopSave for IE 1.1.0.1107
Nu kun je hoogwaardige producten met minder prijzen te kopen door handige IE-plug-in DealShopSave.
 
894

Freeware
GWOOL Toolbar 6.8
Met de hulp van GWOOL Gemeenschap kun je je applicaties toevoegen aan je browser. Je kunt direct toegang krijgen tot je toepassingen, ongeacht waar je ook bent op het web. Zoek op het web en krijg een ruime keuze aan andere nuttige zoekmachines.Je
 
893

Freeware
Ollihull Toolbar 6.5.2.8
Het all-in-one programma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Ollihull nieuws en media is er de Ollihull Toolbar. Deze heeft niet alleen een krachtige ingebouwde zoekmachine, maar biedt ook tal van snelle links naar webcontent.
 
826

Freeware
DownloadTerms 1.0
Je kunt de handige browser extensie DownloadTerms gebruiken voor het vinden van betekenis van woorden, zelfs zonder je huidige pagina te hoeven verlaten.
 
789

Freeware
TranslatorBar Toolbar 6.7.0.6
De volgende functies worden ondersteund door de TranslatorBar Toolbar: het is in staat is om alle pagina's en tekst in volgende talen te vertalen: Spaans, Italiaans, Engels, Chinees, Duits, Frans, en nog veel meer; je kunt het gebruiken voor het.
 
744

Freeware
Koyote Soft Toolbar 7.3
U kunt de featurerich Koyote Soft Toolbar gebruiken voor volgende doeleinden: voor het onmiddellijk krijgen van het meest belangrijke nieuws en aankondigingen; voor het doorzoeken van het web en het krijgen van een ruime keuze aan andere nuttige.
 
609

Freeware
UK Toolbar 1.0.1.30
Deze functie-rijke en doorontwikkelde software ProLase7 ondersteunt de volgende functies: het ondersteunt gereedschapspad optimalisatie terwijl de gevoelige instelbare barcodeformaten zijn opgenomen; je kunt het gebruiken voor het importeren van.
 
311

Freeware
Genius Box 1.0.13
U kunt de handige software Genius Box gebruiken voor het verbeteren van uw zoekervaring.
 
293

Freeware
ArdyssResearch Toolbar 5.3.0.6
Je kunt de handige software applicatie Mischief gebruiken voor het tekenen en schilderen en maken van schetsen. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface. Het ondersteunt het exporteren op elke grootte en resolutie, evenals inzoomen, en meer.
 
281

Freeware
fbmgamesetup Toolbar 6.8.0.8
Het programma voor alle mensen die gek zijn op het spelen van online games is fbmgamesetup Toolbar. Het biedt u een heleboel links naar online games. U kunt elk spel spelen wanneer je wilt en volstrekt vrij van kosten.
 
270

Freeware
att.net Toolbar 4.1
De att.net Toolbar geeft je snel en eenvoudig toegang tot je veelgebruikte taken en websites. Eenmaal geïnstalleerd werkt het als een verlengstuk van je webbrowser met snelkoppelingen naar zoekfuncties, e-mail, weer, en meer. Vind je de Toolbar
 
237

Freeware
MindStein Travels 10.1.5
Nu kun je TUKI tekens in je systeem gebruiken door gebruik te maken van MindStein Travels wat eigenlijk een Club TUKI thema web browser is.
 
237

Freeware
IESizer ToolBar SharewareMatrix Edition 0.05
Als je geniet van kaartspellen dan is Championship Hearts Pro Card Game for Windows iets voor jou.
 
215

Freeware
Blue Frog Anti Spam (for Firefox) 1.9
U kunt een website bezitten waar u toegang tot bepaalde pagina's wenst te beperken. Om gebruikers toegang te laten krijgen tot dergelijke webpagina's, kunt u hen verplichten om in te loggen. Een snelle manier van het beschermen van uw webpagina's is
 
164

Freeware
Wordpress Toolbar 0.3
De handige software ScreenScraper Studio maakt de ontwikkeling van apps en scripts heel gemakkelijk.
 
150

Freeware
LDS Toolbar Extension 1.55
Nu kun je je systeem in optimale conditie houden door gebruik te maken van het hulpprogramma TweakNow PowerPack 2011 SP3a.
 
143

Freeware
SocialNet 2.4.0.4
U kunt uw bureaublad nu verfraaien met mooie SunDialSaver screensaver die de huidige tijd laat zien op een wijzerplaat die is ontworpen met het programma Orologi Solari.
 
139

Freeware
Text Formating Toolbar 0.1.4.7
De handige software utility Hashly heeft de volgende kenmerken: exporteren van hashes in MD5-bestanden; het creëren van MD5 hashes van bestanden; het uitsluiten van bestanden; multithreading; meerdere talen, en meer.
 
119

Freeware