SSuite Office - FaceCom Portal 2.0
Gebaseerd op MinGW en met libraries en packages van MSYS is de GNUstep een gratis en eenvoudige omgeving. Het installatieprogramma ondersteunt alle Windows en zorgt voor een vlekkeloze werking op pc's ook voor Cocoa-ondersteuning.
 
288

Freeware
LAN Chat Server 1.0
De LAN-Chat Server is een programma dat functioneert als de server kant van de chat software voor het lokale netwerk.
 
5

Freeware
InterChat 3
InterChat is een zeer eenvoudig programma dat mensen in staat stelt om te praten over een Local Area Network (LAN).
 
4

Freeware
vnLanChat 0.0.9 Beta 5
vnLanChat is een crossplatform LAN-chat applicatie, handig om te chatten via een lokaal netwerk.
 
1

Freeware
Ae Commuter 1.00
Ae Commuter 1,00 is interactief, grafisch, gemakkelijk te gebruiken, te leren en zeer functionele software waarmee de gebruiker om te chatten met in hun interne LAN of een prive-netwerk.
 
1

Freeware
Chat Terminal 1.0
Chat Terminal is gratis chat software voor Windows, Linux, Mac OS X en andere UNIX-achtige besturingssystemen, die compatibel is met onze LAN chat software - Vypress Chat.
 
1

Freeware
ViperChat 2.25.2
ViperChat is een multithreading, scriptable, LAN Chat client.ViperChat gebruikt UDP communicatie over WinPcap packet capture drivers.Can worden uitgebreid met behulp van Lua 5,0 programmeertaal.
 
1

Freeware
E-Notes Stickies 1.1
E-Notes Stickies is een hulpmiddel om te sturen en om notities of berichten van een of verschillende gebruikers van intranet of internet te ontvangen. Gemakkelijk te gebruiken en Sticky Paper op te slaan in uw kantoor.
 
1

Freeware
IP2IP Mini Chat 1.0.7
Chat programma dat momenteel in ontwikkeling is. Begonnen als een LAN chatten programma dat werd uitgebreid met een internet / netwerk chatten programis. Kenmerken zijn: Port wijzigen, Verbinden met een IP, bestand te verzenden, Opslaan / Exporteren
 
1

Freeware
Boltuha 1.2
Boltuha is een gebruiksvriendelijke toepassing voor real-time chatten in kleine kantoor of kantoor aan huis lokale netwerken.
 
0

Freeware
LeAN OVER 2.7
Leun over is een hulpprogramma ontworpen om de communicatie via een LAN een briesje.
 
0

Freeware
Midis Net Chat 0.1
Dit kleine boodschapper voor het lokale netwerk dat de communicatie met meerdere computers mogelijk maakt zonder een internetverbinding.
 
0

Freeware
MLANChat 1.0
Serverloze Chat programma dat collega's uit een reeks maakt vanaf een LAN. Vereist geen internet verbinding.
 
0

Freeware
Net-C 0.2.0 beta
Net-C is een multi-platform Chat software voor Lan. Zo kunt u praten met een persoon op je netwerk bijzonder gemakkelijk! Het heeft een aantal belangrijke functies, zoals: * het moet geen server * Het behoeft geen installatie * chat en groeps-chat *
 
0

Freeware
Simple Network Chat 1.0
De Simple Network Chat applicatie is ontwikkeld om een ??eenvoudige kleine lokale netwerk chatprogramma dat communiceert via gedeelde mappen zijn. Ontworpen voor gebruik in woningen als er veel verschillende computers en mogelijk niet internet op
 
0

Freeware
LAN Chat 1.3
De handige instant messaging-software LAN Chat biedt gebruikers een duidelijke interface om te chatten.
 
0

Freeware
RUThere 3.4
Dit is een zeer nuttig programma voor ieder van jullie die er met u een eigen netwerk thuis. Dit is een ICQ-achtig programma (vereist geen server) voor berichten, en een chat (dus
 
0

Freeware
Turtle 2.7
Zeer lite en makkelijk te gebruiken LAN-file sharing software. Met behulp van Turtle u kunt verzenden of ontvangen van bestanden in een LAN-netwerk van of naar een machine die je kent Het IP-adres of DNS-naam. Turtle imiteert Bluetooth file sharing
 
0

Freeware
jLMFSC 2.0 Beta
Dit is een Java-gebaseerde LAN Messenger met File Transfer ondersteuning, chat en zelfs een eenvoudige LAN-spel.
 
0

Freeware
LAN Chat Client 1.0
De LAN-Chat Client is een software voor personal computer die functioneert als een chat software voor je local area network.
 
0

Freeware