FreeVoipDeal 4.13.722
De handige softwaretoepassing FreeVoipDeal versnelt uw communicatie met uw vrienden. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die is onderverdeeld in verschillende tabbladen en elk tabblad wordt gebruikt voor verschillende doeleinden.
 
687

Freeware
Connection Keeper 15.0
Connection Keeper Is het beste voor dial-up gebruikers, omdat dit gratis programma simuleert surfen op internet om de verbinding verschijnen stationair te voorkomen en te voorkomen dat uw ISP uit de verbinding te verbreken als gevolg van.
 
525

Freeware
Turbo Internet Booster 2.0
Als u graag een verzameling heeft van meer dan 900 schilderijen die zijn gemaakt door meer dan 100 impressionistische kunstenaars, dan moet u gewoon de Impressionism Art Screen Saver installeren.
 
65

Freeware
Fass 0.8
Fass is een forum post editor & geautomatiseerde bericht generator. Eigenschappen Bericht editor repliceert de post bewerkingsomgeving in forums bericht generator automatiseert het proces van het maken van speciaal opgemaakte berichten Bericht
 
43

Freeware
OnlineBandit 3.61
De OnlineBandit is een online community. Terwijl u Chatten met onze meer dan 85.000 geregistreerde gebruikers die je kunt spelen Backgammon, Yahtzee, en Tetris.You kunt ook singleplayer spelen, mee toernooien, en in te loggen met je WebCam. Versie
 
20

Freeware
Internet Speed Booster 1.1
 De handige Internet Speed ??Booster zal volgende handelingen uitvoeren voor het verhogen van de snelheid van uw internetverbinding: het maakt fysiek geheugen of RAM vrij door het gebruik van RAM booster, het is het gebruik van speed booster voor het
 
12

Freeware
2hotspot WiFi Hotspot Software 1.4.0.11
 Dit is een zeer krachtige software die de rechtstreekse schepping draadloze hotspots kunt u uw draadloze router of Wi-Fi-kaart.
 
11

Freeware
StayOn 1.0
Freeware tool die ervoor zorgt dat je ISP zal niet vallen uw internet verbinding. StayON verbindt voortdurend servers om u te houden van wordt afgetrapt bij uw ISP vanwege inactiviteit. Het is gemakkelijk om een ​​kleine tool die een
 
10

Freeware
SMS Communicator IE 3.1.2 build 329
SMS Communicator is de mobiele telefoon messenger waarmee u korte tekstberichten en MMS-berichten direct vanaf uw pc verzenden.
 
8

Freeware
MSP 8.03.0
Gesprek opnemen en Gesprek aannemen van groep zijn functies waarmee een gebruiker om een ​​inkomend gesprek te beantwoorden dat overgaat op een telefoon of softphone anderen dan de gebruikers zelf.
 
7

Freeware
Vectone World 2.0.0.1
Vectone World op uw pc betekent dat wanneer u 'online bent kun je een klik worden verwijderd van een goedkoop of gratis internationaal bellen (gratis bellen zijn alleen beschikbaar op Vectone naar Vectone Wereld Wereld calls.
 
7

Freeware
PunBB 1.3 Beta
Trouw blijven aan onze belofte van het verstrekken van beveiligingsupdates voor de 1.
 
7

Freeware
Turbo Internet Accelerator 2.7
Turbo Internet Accelerator is een programma dat twee van de meest bekende internet problemen corrigeert: trage verbinding optredens, ongewenste onderbrekingen.
 
6

Freeware
CamSplitter For Video Chat 2.03
CamSplitter Virtual Webcamera Splitter and Video Chat Splitter driver kunt u gemakkelijk vermenigvuldigen uw web-camera (alle modellen), videocamera's (ieder model: analoog of ditial: VHS, DV, TV-IN-of TV-tunner) in video chat of video.
 
6

Freeware
Microsoft DirectAccess Connectivity Assistant 1.0
De Microsoft DirectAccess Connectivity Assistant (DCA) helpt organisaties om de kosten van de ondersteuning DirectAccess gebruikers en een aanzienlijke verbetering van hun connectiviteit ervaring.
 
6

Freeware
COM by TCP -
Dit is een eenvoudige software die bidirectioneel voren COM comunication thru het net.
 
6

Freeware
Linksys EasyLink Advisor 3.11.9139.94
Cisco Linksys draadloze routers kunt u toegang krijgen tot het netwerk zonder kabels.
 
6

Freeware
Netviewer Support Free Version (English) 6.0
Netviewer Support is een professionele remote support oplossing vertrouwd door 16.000 + bedrijven in 68 landen - nu vrij beschikbaar voor persoonlijk gebruik. Met Netviewer Support gratis u kunt helpen de problemen met de computer van uw vrienden en
 
5

Freeware
E-txt Msg Manager 5.0.1
Dynmark International is het Verenigd Koninkrijk?? Toonaangevende mobiele messaging-toepassingen ontwikkelaar. Wij bieden een uitgebreide waaier van bulk SMS-berichten en mobiele data-oplossingen voor bedrijven en organisaties over de hele wereld.
 
5

Freeware
Fast Internet 1.2
Het programma is bedoeld voor het versnellen van het surfen in internet, manier optimalisatie IP van een pakket, compressie, dynamische verandering van proxy-servers.
 
5

Freeware