Download Accelerator Plus 10.0.5.9
 Download manager, dat wil zeggen een programma, dat vereenvoudigt en versnelt het proces van het downloaden van bestanden van het internet.
 
2694

Freeware
Orbit Downloader 2.7.9
Orbit Downloader , Leider van de download manager revolutie, is gewijd aan de nieuwe generatie web (web2.
 
1467

Freeware
ChessOK Downloader 1.1.0.10
Nu kun je eenvoudig Rybka downloaden, dat is eigenlijk een schaakprogramma dat werkt met behulp van de handige software ChessOK Downloader.
 
995

Freeware
Unzbin 1.4
Unzbin Is een betrouwbare, eenvoudige, maar volledige uitgeruste softwareoplossing dat als voornaamste doel heeft om gebruikers binnen enkele seconden NZB-bestanden te laten downloaden, decoderen, repareren en uitpakken.
 
878

Freeware
BCDC++ 0.790
Vanaf nu kan je niet alleen eenvoudig je favoriete materiaal downloaden, maar kun je het ook delen met je vrienden met behulp van de handige software BCDC++.
 
830

Freeware
ShareFile Desktop Widget 2.23
De inclusieve ShareFile Desktop Widget elimineert de noodzaak om een web browser te openen indien u bestanden wil uploaden en downloaden.
 
657

Freeware
allTunes 1.1.43.222
Je kunt nu je gewenste nummers zoeken en downloaden binnen enkele seconden met behulp van exclusieve software allTunes.
 
655

Freeware
GoforFiles 1.0.0
 Nu kunt u direct zoeken en downloaden van uw wens bestand met behulp inclusive software GoforFiles.
 
402

Freeware
GGet 0.0.4
Nu kunt u al uw favoriete tv-programma's bijhouden met behulp van de handige software-applicatie RS TV Show Tracker.
 
308

Freeware
NST Downloader 1.0
AirRack helpt u om geluidseffecten voor tv-programma's en andere live optredens te creëren.
 
247

Freeware
Spacejock Installer 1.2.0.95
Nu kunt u eenvoudig en snel toegang krijgen tot de volledige bibliotheek van Spacejock programma's door gebruik te maken van het all-in-one programma Spacejock Installer.
 
211

Freeware
Fritz!Load 0.27
De handige software DOP eRemote is speciaal ontworpen voor het zingen met Ethernet toepassingen.
 
137

Freeware
DS Happy Box V2.0
DS Happy Box is een gratis applicatie voor de NDS en de PC, kunt u deze downloaden en de games, video's, muziek, archiveren beheren van uw NDS.
 
115

Freeware
ilivid Download Manager 2.3.0.1672
 ilivid Download Manager is de meest krachtige en nuttige downloader waarmee je downloaden van Rapidshare, Megaupload, sendspace, Hotfile en nog veel meer.
 
47

Freeware
Free Fox MP3 Downloads 4.0
 Gratis Fox MP3 Downloader is een bekroonde software downloaden waarmee je gratis mp3 muziek downloads te downloaden, tv kijken, video, films, torrent, radio en gratis spellen.
 
45

Freeware
Free MP3jam 1.1.1.4
Gratis MP3jam is een nieuwe software naar MP3 te downloaden. 100% gratis en veilig! Zoek een nummer of album en het gratis downloaden en meteen. Geen captcha's of ad previews. Just One Klik om een ??nummer of een heel album op te slaan! Een
 
28

Freeware
Ultimate Downloader 1.2
De all-in-one software-utility Photovoltaic Plant Harmonic Calculator maakt de complexe taak van het berekenen van harmonicsn die worden veroorzaakt door een PV-installatie op de plaats van het koppelen zeer eenvoudig en snel.
 
24

Freeware
Free Download Manager 3.9
Free Download Manager is een krachtige open-source downloaden applicatie die miljoenen trouwe gebruikers over de hele wereld heeft.
 
23

Freeware
Win32Get 0.0.2 ALPHA
De handige software TBIL Converter is speciaal ontworpen om records van database en de gegevens van de verschillende bestandstypen uit een van ASCII / ISCII / UTF / Unicode / Fonetisch Formaten herschrijven.
 
23

Freeware
Microsoft Download Manager 1.2 Build 2022
 Nu kunt u uw wens multimedia bestanden en applicatie te downloaden met hoge snelheid en gemakkelijk met behulp van handige software programma Microsoft Download Manager.
 
21

Freeware