Free SMTP Server 2.2
SMTP Server is snel, gratis, gebruiksvriendelijk en zeer nuttig SMTP-server hulpmiddel voor Windows waarmee u e-mailberichten rechtstreeks vanaf uw computer kunt verzenden.
 
756

Freeware
Swiftpage for Crystal Reports XI 1.7.4
Dankzij Swiftpage Crystal Reports-software kun je eenvoudig interactieve rapporten ontwerpen en ze aan vrijwel elke gegevensbron koppelen.
 
642

Freeware
Quickhead 3.01
De handige FileBook Plug-in maakt het uploaden en downloaden van bestanden zeer gemakkelijk en snel. Het laat gebruikers hun favoriete zaken eenvoudig en snel downloaden, zoals films, muziek, games, e-boeken en nutsbedrijven.
 
262

Freeware
OutlookSync 1.6
Nu moet je geen tekst meer lezen want de handige softwaretool Vocalizer Daniel from Claro Software is in staat om een ??tekst in een menselijke kwaliteitsvolle stem te lezen. Het vereist ClaroRead Plus of Pro.
 
173

Freeware
Bower 0.1
Een Thunderbird uitbreiding van de groep berichten in de inbox in automatisch aangeleerd categorieën om mensen in staat stellen om efficiënter te communiceren met hun e-mails. Eenmaal delt met, kunnen berichten worden gearchiveerd als een groep.
 
38

Freeware
Gmail Drive Config 1.0 build 6
  U kunt 999 Gmail Drives installeren met Gmail Drive Config en administreren alle Gmail-Drives.
 
18

Freeware
Outlook 2007 Tool: Security Hash Generator -
In Microsoft Office Outlook 2007, kunt u beveiligingsopties door het gebruik van nieuwe Group Policy-instellingen.
 
17

Freeware
NWiz 2.10
Nwiz wordt veel gebruikt in de hele wereld om te helpen bij het creëren van Lotus Notes-client Data directory voor gebruik met CITRIX.
 
15

Freeware
DocuSign Ink 1.0.37617
De gratis DocuSign Ink Outlook Plug-in is ontworpen voor Microsoft? Outlook?? versies 2007-2010 (alleen Windows), en is compatibel met Microsoft Office 2010 (alleen Windows). Om de plug-in te gebruiken, te beginnen door te klikken op de Download knop
 
14

Freeware
Gmail Explorer 1.1
U kunt nu bestanden van meerdere Gmail-accounts eenvoudig en snel worden geactiveerd via handige software programma GmailExplorer. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken voor iedereen.
 
13

Freeware
MSGTAG 1.22
MSGTAG waarschuwt u het moment een e-mail die u gestuurd hebt, is geopend. U zult weten wanneer het bericht gestuurd werd, toen het bekeken werd en de verstreken keer in tussen. De schoonheid van MSGTAG is dat u niets over de weg moet veranderen die
 
10

Freeware
Gmail Checker 0.1.5
Nu kun je jezelf up-to-date met uw Google-account met behulp van deze handige Gmail Checker applicatie.
 
9

Freeware
GMail Backup for Linux 0.107
Dit is de seventth prefinale versie van de GMail Backup tool - de ultieme een-klik oplossing voor het doen van back-ups van uw Gmail-account.
 
9

Freeware
Duplicate Contact Manager 0.2
Duplicate Contact Manager is een Thunderbird extensie die vereenvoudigt de handling van duplicaten in uw persoonlijke adresboek. (De-dupe, deduplicatie, duplicaten, doubles, redundante, dupes)
 
8

Freeware
GO Contact Sync Mod -
GO Contact Sync Mod pijnloos uw Outlook-contactpersonen synchroniseren met je Google-adresboek, inclusief foto's en categorieën.
 
8

Freeware
Vivian Mail 3.27
Vivian Mail is een e-mailclient aanvraag voor POP3-server en SMTP. Het was oorspronkelijk niet de bedoeling op bestaande e-mailclients zoals MS Internet Mail of Netscape. Het had ten doel de concentratie op het wezenlijke, erapped in en snel en
 
8

Freeware
Kaspersky Anti-Virus Update January 04, 2012
Kaspersky Anti-Virus-update januari 04, 2012is ontwikkeld om een ​​nuttige en beneficialset van dreigingen en databases van aanvallen op het netwerk Het is essentieel voor antivirus databases bij te werken op regelmatige basis.
 
7

Freeware
Gmail Driver 1.0.12
De handige software applicatie Gmail Driver maakt het mogelijk voor u om Gmail te gebruiken als opslagmedium door het creëren van een virtueel bestandssysteem rond uw Gmail-account.
 
7

Freeware
Update for Windows XP Service Pack 2 (KB884020)
Deze update helpt bij het oplossen van een probleem op computers met Windows XP Service Pack 2.
 
7

Freeware
Outlook 2007 Essentials 1.0
Outlook 2007 Essentials controleert op ontbrekende bijlagen en blanco onderwerp. Deze freeware tool kunt u afdrukken van een geselecteerd deel van de e-mail. Klik met de rechtermuisknop een mail u geïnteresseerd bent in en u zult een Outlook Es
 
7

Freeware