Cisco TFTP Server 1.1
Nu Cisco systemen niet ondersteunen Cisco TFTP Server dat is waarom, als u gebruik maakt van zijn server dan moet je om het te veranderen met een van de hoge kwaliteit freeware en shareware TFTP-servers.
 
8

Freeware
WinBox 2.2.16
Nu kunt u verbinding maken met andere klanten gemakkelijk met behulp van eenvoudige en inclusieve server functie winbox.
 
5

Freeware
FTP Push 1.0
 FTP-Push of File Transfer Protocol is een methode voor het uitwisselen van bestanden via een netwerk.
 
4

Freeware
Ipswitch TFTP Server 1.0.0.24
Bent u een netwerk engineer die op zoek is naar een always-on, service gebaseerde tool te vereenvoudigen en te zorgen voor de overdracht van het systeem of configuratie bestanden via uw netwerk.
 
3

Freeware
Fastream NETFile FTP/Web Server 7.4
Veilige, ultra-snelle FTP-server en robuuste multi-threaded webserver voor Windows 2000/XP/2003/Vista, met XML-gebaseerde GUI remote 2-niveau administratie systeem, CGI / ISAPI, aparte uploaden / downloaden snelheidslimieten, opslag quota, dynamische.
 
2

Freeware
EasyFtp Server 1.7.0.11
Dit is een gratis en groene FTP-server op basis van Windows (98/ME/NT/2000/XP) platform.
 
2

Freeware
Core FTP Mini SFTP Server 1.13
Core FTP Mini SFTP-server - een gratis beveiligde mini SFTP-server via SSH / SFTP om de overdracht van bestanden tussen computers via internet en netwerken mogelijk te maken.
 
1

Freeware
FileZilla Client 3.2.8.1
FileZilla Client 3.2.8.1 is ontworpen om een ​​snelle en betrouwbare cross-platform FTP, FTPS en SFTP cli?nt, waaronder tal van handige functies en een intu?tieve interface. Het is een krachtige FTP-client voor 32-bits MS Windows
 
1

Freeware
Golden FTP server 4.20
Makkelijk te FTP-server te gebruiken voor Windows met vriendelijke interface Golden FTP Server is een gratis persoonlijke FTP-server voor Windows.
 
1

Freeware
Fastream IQ Web/FTP Server GUI 11.5
 Nu kunt u het netwerk op afstand te monitoren met behulp van IQ Web / FTP-server die veilig is een veilige en snelle FTP server.
 
1

Freeware
icipici FTP server 1.0
Icipici FTP-server is een multi threaded FTP-server voor Windows 98/NT/XP/2003 en Vista (32 bits) die gemakkelijk geïnstalleerd kan worden, zelfs door onervaren gebruikers.
 
1

Freeware
zFTPServer 3.2
De ZFTPServer is een snelle, krachtige en gratis FTP-server omwille van de volgende functies: het ondersteunt sterke encryptie tot 256 bits AES, het wordt automatisch bijgewerkt, u kunt server te beheren via een standaard TCP / IP-verbinding, het.
 
0

Freeware
Star FTP Server 1.10
Star FTP Server - Waarschijnlijk de easieast manier om bestanden te delen op multiplatform envoirements.
 
0

Freeware
GuildFTPd v 0.999.14
Dit is een zeer goede gratis FTP-server van alle belangrijkste opties! U moet het eens proberen! (Y) Opmerking Als u wilt dat het wininet.dll bestand, dan kunt u hier downloaden.
 
0

Freeware
Baby FTP Server 1.24
U kunt deze Baby FTP Server te gebruiken voor het maken van een meer complexe server althougs het ondersteunt alle noodzakelijke featurs.
 
0

Freeware
Jamfor Lan 1
JamforLan.com CHMOD Calculator voor Internet Explorer. Zoek uit toestemming codes voor CHMOD commando. Zeer eenvoudig en makkelijk te CHMOD (File Permissions) helper te gebruiken. Handig bij het instellen van permissies op de bestanden via FTP.
 
0

Freeware
Attachmore 3.0
Attachmore software maakt uw digitale leven gemakkelijk. Foto's, video's, office documenten, en opnames zijn grote bestanden die u wilt delen met uw familie, vrienden en collega's. Attachmore is de beste manier om deze items te leveren
 
0

Freeware
FTPUploader 1.0.0.1
Het wordt steeds moeilijker deze dagen om een ??e-mail met een bijlage verstuurt. Verschillende e-mailservers implementeren verschillende filtertechnieken voor e-mails met bijlagen. Speciaal voor steun dit is in snel tempo frustrerend, zowel voor de
 
0

Freeware
YaTFTPSvr 1.0a
Megatops Yet Another TFTP Server (YaTFTPSvr) is een eenvoudige TFTP-server voor embedded systemen ontwikkelen en netwerkapparaat upgrading.
 
0

Freeware
SendTo FTP 2.0
Save D / L naar een map, UnZip sftp20f.zip 'Zie bijgevoegde readme.
 
0

Freeware