Fax Call To Email 1.0
Fax Call To E-mail 1.0offers gebruikers een nuttig en reliableemail faxprogramma dat het geven u de mogelijkheid om binnenkomende faxoproepen op uw POP3-of SMTP e-mail. Gewoon bedienen Fax Call To e-mail, selecteert u het modem apparaat in de lijst,
 
3

Freeware
Joyfax Browser 1.01
 U kunt de Windows Fax-en TIFF-viewer Joyfax Browser te gebruiken voor volgende doeleinden: het bekijken van de beelden, hetzij in volledige grootte of als de beste pasvorm voor uw computerscherm, voor het afdrukken van de fax-bestanden, voor links.
 
2

Freeware
OpalVOIP 3.8.4
Open Source spraak, video en fax Dit project is een gemeenschappelijke inspanning om de ontwikkeling en ondersteuning van de OPAL VoIP-bibliotheek.
 
2

Freeware
Skype for Pocket PC 2.0.0.51
De uiterst geavanceerde maar eenvoudig te gebruiken technologie van Skype kunt u gratis bellen naar je vrienden in een mum van tijd.
 
2

Freeware
Private Room 2.1
 Nu kunt u de wachtwoorden van uw belangrijke bestanden en mappen te beschermen door het gebruik van handige software kunt u zelf een eigen data-ruimte.
 
1

Freeware
Fax Gateway 1.00
Fast File Download ActiveX is een ActiveX-component (ActiveX-besturingselement) die snel kunnen bestanden downloaden van het internet.
 
1

Freeware
FACSys Desktop Client 5.1.0.10
Solgenia Facsys Stichting Desktop Client is de desktop-client voor de FACSys faxsoftware. De download bevat de Solgenia Facsys Stichting Desktop Client Module. De desktop client is de Solgenia Facsys Foundation Services om te werken.
 
1

Freeware
Spinner {Synonymizer} 1.0
Spinner wordt gebruikt voor het spinnen tekstinhoud in vele variaties voor verder gebruik, zoals het indienen van spinned stukken tekst naar de website van directories, artikel directories, Web 2.
 
0

Freeware
Popcompanion 2.19
Popcompanion is een desktop faxen applicatie ontworpen voor particulieren en het bedrijfsleven om hun productiviteit te verhogen.
 
0

Freeware
TekFax 1.1
De Windows SIP T.38 Fax Receiver Server TekFax is compatibel met Microsoft Windows XP, Vista en Windows 2003 server. Het is RFC 3261compiled evenals ondersteunt ITU T.38 protocol en UPnP voor NAT traversal. Hiermee kunt u het gewenste IP-adres te
 
0

Freeware
FaxTool 0.20
FaxTool is een eenvoudig freeware programma voor het splitsen en samenvoegen (samenvoegen) TIFF-en PDF-bestanden. Sleep uw bestanden op de interface op te splitsen of te sluiten. Het is een EXE, en vereist geen installatie.
 
0

Freeware
Skype Office Toolbar 1.0.0.55
De handige programma Skype Office Toolbar wordt het gebruik van Skype voor het verzenden van uw geopende bestand naar Skype contacten evenals het plaatsen ook oproepen voor u.
 
0

Freeware
VSoft Phone 3.3
VSoft Phone maakt van uw systeem in een telefoon en helpt u bij het verminderen van uw beltarieven.
 
0

Freeware
Yate 1.1
De volgende generatie telefonie engine Yate is momenteel gericht op Voice over Internet Protocol (VoIP), terwijl zijn kracht ligt in de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden.
 
0

Freeware
Fax2Send 2.1.14
Fax2Send is een fax server software systeem. De Fax2Send MS Windows Client kan Windows-gebruikers voor het verzenden en ontvangen van faxen via een Fax2Send Server. Vijf talen zijn beschikbaar op dit moment: Engels, Frans, Duits, Italiaans en
 
0

Freeware
ThinLinc Client 3.3
ThinLinc Client is een web-based gecentraliseerd Management Console. Het heeft een ingebouwde End-to-End VPN en zijn ondersteund op alle populaire besturingssystemen. Met ThinLinc Client bent u beveiligd tegen "Man-in-the-middle"-aanvallen. Thin
 
0

Freeware
VoIP Plug-In for Microsoft-Fax 1.0
Deze gratis plug-in kunt u Microsoft Fax / Windows Faxen en scannen gebruiken in combinatie met een VoIP-omgeving.
 
0

Freeware
Panafax Desktop 4.60
De Panafax Desktop software maakt het mogelijk voor u om te faxen verzenden en ontvangen op een computer met behulp van apparaten die zijn aangesloten op het netwerk.
 
0

Freeware
PC Fax Sender 1.1
De PC-Fax Sender kunt u een tiff (faxfunctie) bestand te verzenden naar een lijst met faxnummers, een voor een en automatisch.
 
0

Freeware
BizFax 2.1.0.10
BizFax maakt het de consument om sterk te besparen op hulpbronnen zoals papier, elektriciteit, tijd en money.
 
0

Freeware